Аз сега като си спомня, за мен този един месец, докато усетя бебето да промърда ми беше най-кошмарния май,даже повече от деветия, когато вече всичко ми тежеше и едва ходех, че все се страхувах от това, да не го загубя и броях дните до следващия преглед.Елена- и аз веднъж за малко да изхлузя бебока, защото се качвах с количката по едни стълби до една аптека, ама тогава един човек ми помогна и хвана количката и не успях да я изхлузя, но и аз после си мислех как трябваше да преценя, че стълбите са прекалено стръмни за количка. Важното, е че бебчо е добре!
ВиолетовоАнгелче- и аз като водих бебока при ортопеда, той каза същото, което и ти казваш. А като каза сини очи, с есетих да попитам- аз съм със сини очи, мъжа ми е с кафяви, засега бебка е синеока, ама дали няма да й се промени цвета на очите, от кога вече цвет ана очичките е постоянен
И аз сега се замислих дали да заложа на готовите пюрета

) и яко се разтресе, сгъна ми се чак количката, детето подскочи бая вътре и както си спеше се събуди естествено.. После пак си заспа, а аз цял ден тормоз да не би да съм му сторила нещо
Радвам се, че в очите поне на един не изглеждам дебела
Ама ще мине все някога.. 

В детските магазини можеш да си избереш най- различни, и не са скъпи.
Are you talking to me?
Тези двамата имат ли нещо общо изобщо???
. Гледам си го и го угоявам със здравословни храни, че е свалил 10 кг в тая болница за седмица
Резултат 2:4 за чушкопека.