Честит рожден ден на Гого на Пепи слънчогледче! Пожелавам му да стане добричък и да папка като бате му Ицо!

Мини вече ми е взела думите от устата.
Аз лично с баткото столче хранене не съм имала, но го подпирах с възглавници и така го хранех на леглото. Сега задължително съм решила да имам всички удобства. Имам тук една форумска мама и детенцето й е на 3 год. и 3мес. и още си го ползва. Сам си се качва в него.За пюрета, аз също се двоумя, но след 6-тия ще захранвам със сигурност. Отначало с готови. Но ще ги топля на водна баня. В началото са малки опаковките - 10-тина лъжички са вътре, та Кокосче, мисля, че 48 часа беше трайността, то пише на етикета, разгледай! Голяма хамалогия си е правенето на сокчета, готвенето на пюрета и тям подобни, особено, когато навън времето е хубаво. Аз по принцип съм си мързелива, но при добра организация, всичко може! Синчето и на млечна кухня беше и пак ме мързеше да отида до там да му взема храната
, хем кухнята под носа ми беше. Да се скарам на всички ревящи мами! Я горе главата! Добри майки сте всичките, просто сте майки за първи път. Айде аз да не разказвам, какви неща са ми се случвали с баткото...
Връзвайте ги с коланите на количката да ви е мирна главата. И няма да ревете за захранване и тям подобни, ей!(Любито за теб пиша това специално, да не се разсърдиш, най-добронамерено е всичко, което казвам!
За косата - моята много рядко е била подстригана късо. Един от тия моменти е, когато синчето беше на 4 мес. Много гадно се чувствах, все едно съм без коса. Няма смисъл да се подстригва, ще спре от самосебе си. Пада косата, която не е падала по време на бременността.
Евжени, не се кахъри за рожденния ден на дъщеричката. Аз бях в 6-та г. с. от бременността, когато синчето ми донесе варицела от училище. Питах майка ми, дали съм я карала, а тя не може да си спомни!!! Бях в шок. Ако се разболеех - аборт трябваше да правя, а малката Ягодка 11 год. я чаках! Твоята дъщеря със сигурност ще знае, че я е прекарала-има и снимка даже! Да ти е жива и здрава и дано не се разболеете с бебчо!

Невенчето, много ти е сладка феичката!
Помоли я и нас да омагьоса за утре, че имаме много важна среща!
Ама утре ще разказвам, ако новините са добри...Барборанче, тази ваша докторка на час по лъжичка..
Според мен прекалява вече. Дано малката фея омагьоса и вас да сте щастливи! 
Малко настроение (и един хамбургер
: http://www.youtube.com/watch?v=iUCDhvbQFmU
.
Хубаво изкарване!
. Така и не разбрах какъв беше проблемът. Може би и беше много топло
. Не ви е лесно на тези от вас, чиито бебоци реват в количките

. Днес се разхождахме с колата, че си викам както се кани да вали, той като ревне как ще го нося в дъжда. Естествено за проклетия не заваля.