Топло слънце вече грее, ЯНУАРЧЕТО не спира да се смее

• 13 616
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Позабавлявайте се малко: http://vbox7.com/play:a3313b1c
barboran4e, аз давам на Васи оризова каша с млякото от доста време и мисля, че му влияе добре (не връща като преди, засища го, а и му е по-вкусен иначе горчивия фризопеп). И по никакъв начин няма да навреди, все пак са вече в четвъртия месец. На мен ми го препоръча гастрото в Токуда- д-р Лазарова. След това го обсъдих и с гастрото в Детско здраве и тя каза, че може.

# 241
ЕйнджълВайълет, теб те пропуснах умишлено сутринта, ама не само щото нямах време, а си оставих и малко време да формулирам точно какво исках да ти кажа. Та гледай сега... Ние вече над 7 години сме без баби и всякакъв вид помощиници около нас. Честно да ти кажа, аз този факт съм го приела и не се оплаквам. Преди да тръгнем от БГ, синчето беше малко и аз имах нужда от разнообразие, особено в периода на прохождането ми беше страшно трудно. Постепенно и неусетно Ицо(а сега и Ивка Heart Eyes) е станал неделима част от нас двамата и сега(не че винаги не е бил, де Laughing), когато сме в БГ и той е при бабите все го питаме кога иска да си идва в нас. Наскоро споделих, че си купихме кола,та той е неизменен спътник на баща си, когато аз не мога да изляза, щото трябва все пак и някаква домакинска работа да се върши. Laughing
Да, в една връзка трябва да се инвестира непрекъснато, съгласна съм! Но понеже попита всички тук какво ни е мнението, ето моето директно: Рафата може да се храни и от шише, мъжът ти ще си прекара добре, но ти си тази, която ще трябва да се цеди през 3 часа. За мен лично това не е никак романтично, още повече, че трябва(доколкото знам) да изпомпваш поне толкова(защото гърдите произвеждат количеството кърма, необходимо за твоето бебе), колкото и Рафата яде на едно хранене, а когато цедиш, това става много по-бавно, т. е. ще ти отнеме повече време от едно кърмене. Евала за ентусиазма ти! Пожелавам ти най-слънчевото, прекрасно, романтично прекарване на света!  Дано не ми се обидиш, ама не мога да си мълча.  Rolling Eyes bouquet Hug
Някой беше казал, че се връща в хубавото време за храна вкъщи(съжалявам, но не помня кой беше...) И тук няма да замълча... Laughing Та да кажа как процедирам аз... Сутрин, докато закусвам и пия мляко с нес, приготвям сандвич с черен хляб и някакъв зеленчук, измивам няколко ябълки за мен и синчето(щото винаги е озверял от глад след у-ще Laughing), а също вода и сок. Щом стане време да го взимаме с Ивка мятам всичко в чантата и излизаме. Така съм решила проблема с глада и жаждата навън. Laughing Вечер хапваме топла храна. Peace
Бях ви казала, че обмислям даването на вода само в колата. В събота викам на мъжа ми:дай да стерилизираме едно шише и да преварим вода за из път. Брей, като скокна тоз човек! Такъв ентусиазъм го беше  подгонил - всичко сам направи! Laughing Да, ама пътуването беше кратко и не беше толкова горещо в колата. Слизаме вече и мъжът ми вика: дай да й дадем, да видим, дали ще пие, аз толкова се трудих... Е, даде й, ама се отказа, като видя каква физиономия прави.  Sick  Joy Joy Joy
Днес купих на Ивка чесалки за венците, че то са едни лиги, едни чудесии... А онзи ден наченахме първата опаковка Калгел, но не виждам да има някакъв ефект.
Иники, как можеш да слушаш Дъ Доорс рано сутрин? Аз трябва да съм на доста висок градус, за да го преглътна, но определено никога не ми се е случвало рано сутринта. hahaha
По повод снощия репортаж... Прочетох мненията и заглавието на статията. Аз съм като щрауса с главата, заровена в пясъка... Не мога да повярвам, че на света има хора, толкова извратени като тези там!!! Weary newsm45 newsm45

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 21:38 от yagodka

# 242
  • София
Ягодке, ша ма прощаваш, ама каква зодия си Hug
Ей приспах чааветата...Малкото реши да си спретне акана баня, която приключи почти, след като бе започнала. 2 дни ми ревеше истерично, като го плакнех. Вчера не го изкъпах нарочно и днес пак си беше спокоен. За захранването - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=46257.0 - ще го сложа и на първа...Хем ми е мерак вече да яде, но му е рано още. А той горкия е като рекламата на Финети Joy
Сиска, стола е на Кангаро - струваше към 130 лв. Сега не знам колко може да е - а да ето зеленото е нова разцветка.
Аре - нош нош

# 243
Копривке, хубаво изкарване на Цигов Чарк! Чакаме снимки от произведенията на изкуството ти! Party
За репортажа – потресена съм! Не мога да спра да мисля за тези изверги и за това какво са причинили на дечицата  #2gunfire
За косата – няма да се стрижа, каквото ще пада да пада – няма да му обръщам внимание  Crossing Arms
Angelviolet, Иники, приятно изкарване
Да ви разправям днеска какъв екшън беше. Мъж ми трябваше да отиде на контролен преглед и аз с него и с малчо и го чакаме пред поликлиниката. Един нещастник с джип спря точно на пътеката пред входа и я запуши цялата. Аз съвсем културно го попитах нямало ли е начин да спре на друго място, защото тук пречи и проявява несъобразителност спрямо остналате и майките с деца и възрсатните хора с бастуни няма от къде да минат. Той се засегна, че съм го обидила на несъобразителност и за това нямало да премести колата и тръгна в знак на добри чувства да щипе спящия Сами по бузките с мръсни лапи. На мен тук вече ми прикипя и скочих като тигрица ревяйки да не ми пипа детето. Той ме нарече „недокла....мърла”. В този момент мъж ми едва ходейки излиза от поликлиниката и чува, че тоя ме обижда и директно скочи да го бие, питайки ме „Какво ти направи тояяяя”. Човечеца отнесе шамарите, премести колата си, а аз умрях от притеснение за здравето на мъж ми след този екшън. Повече няма да правя забележки на никого или поне не когато мъж ми е на близо, че си пада биткаджия, ако някой ме обиди или заплаши  ooooh!
Айде лека и безревлива   bouquet

# 244
Включвам се само да честитя рождения ден на Гого (на Пепи)! Да ви е жив, здрав и много да глези сестричката си  Hug Hug Hug
Еспа, този наистина е бил страшен грубиян, но мъжа ти трябва да се пази!!! Той се възстановява нали?
Павлина, писала съм му на д-р Бърди за пъпките. Може и пак да му пиша! Дано утре след нефролога картинката се изясни!
Алекс, мерси че сподели за кашата  Hug И аз ще последвам примера ти в най-скоро време!
Мюрвет, приятно изкарване в Истанбул! И аз се надявам да го видя този град като поратсне още мъничко Петя Laughing И като говорим за Истанбул- само аз ли гледам серите на 1001 нощ в you-tube??? (вече изгледах всички излязли до момента!)
Данинце, целувки за твоята принцеса  Hug
Сладурчеста, ако Никола е съгласен Петя с радост ще вземе някое от неговите килца   Hug(ама освен килца и сантиметри са ни нужни, а вие май тях не си ги давате  newsm78)

# 245
barboran4e , аз отдавна съм планирала да ги изгледам, обаче за момента ми е напрегнато и не ми остава време. Ще почна по малко.
Espa , мерси!Моите адмирации към твоята постъпка. И моите уважения към мъжа ти-постъпил е неразумно що се отнася до здравословното му състояние, но пък като 100% мъж и кавалер, каквито вече наистина са рядкост. Чудесно е, че го имаш до себе си.  Пожелавам му бързо възстановяване. 
elena_d , ако мериш под мишничката-на указанието на нашия дигитален нормално  е до 36.7, ректално-37.3 , орално-37.3.
Донята, щпоздравления и ще чакам инфо с интерес.
yagodka, мисля да пропусна отговор-умишлено. Само ще уточня, че не съм имала предвид да визирам конкретно ничия връзка или организация на лични отношения.

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 00:01 от Angelviolet

# 246

Бърборанче, все се каня да ти кажа колко ти се възхищавам за упоритостта по отношение на кърменето и като цяло  HugСтискам палци, наддаването на Петя скоро да се нормализира и ти да се успокоиш!
Еспа, браво на мъжа ти, както каза Ейнджъл, така постъпва истинския мъж.
Ейнджъл, надявам се да си изкарате чудесно! Аз също си мечтая за една романтична ваканция само с мъжа ми, море, нощни разходки по плажа, вечери на свещи, колко далечно ми се струва това...
В тази връзка, на 5.05. ни идват на гости двете баби и съм запланувала ако не друго, то поне да излезем няколко пъти само двамата. Преди си ходехме на кино през вечер и сега много ми липсва, така че и това влиза в плана. Както и ми се ще да отидем на някой мюзикъл. Малко ергенски живот Laughing

# 247
Ееееееее, ама всички ли заминават на някъде,а кой ще пише тук  newsm78

На всички , на които им предстои пътуване пожелавам приятни  емоции и да документирате и да показвате после  Naughty

Пепи ,да ти е жив и здрав рожденника и да ви бъде гордост ! newsm51

Бърборанче, и  аз съм  запалена много по сериала , изгледах двата сезона за няколко дена .Аз го следя във VBOX7, там е със субтитри ама много бавно се зарежда . Ти в YOUTUBE със субтитри ли го гледаш ?

Хайде разсънете се с ароматно кафе  Hug

# 248
  • Варна
Ха, добрутро!
Натали супер кафенце! Hug

Еспа, изобщо не се отказвай да правиш забележки! Докато си мълчим, винаги ще има такива идиоти. Само мъжът ти да не налита със скорошната операция! Иначе и моя е голям биткаджия Laughing

Ейнджъл, мислих, мислих, къде съм го чела това за солариума и наай-накрая се сетих, че е в книжката, която имам тук на Лоранс Перну. Аз мисля да се пробвам тези дни, пък то ще си проличи!

И така както обяснявах, че Елия не се обръща, вчера ме изненада, както беше по корем и се притъркули, разбира се, към ръба на леглото.

И на мен ми се ходи някъде....ама ми се струва луда работа с малката, освен покъщнината, която трябва да помъкна, то и не знам дали няма да и се размърда режима, сега спи по 18 часа на денонощие, чак понякога се питам нормално ли е. Ама така ми е по-добре.

Хубав, безревлив ден!!!

# 249
Добро утро.
Морнинг Натали и благодаря, а на теб лека нощ.
Аз вчера мерих Т на Марти 10 пъти  ooooh!. Ейнджи благодаря за отговора. Мерих под мишницата, в дупето, с два термометъра, за по сигурно /но не едновременно/. Струваше ми се топъл, а и кисел. Но след масаж на венциите, имаше леко подобрение. Моя мъж ме обяви за параноичка.
Еспа, мъжът ти е за пример. Много уважавам мъже, които защитават жена си, независимо за какво. Малко в повече са ти дошли емоциите, обаче. Аз оня ден с една тъпа лелка се скарах в Кауфланд, но мъжът ми само каза, че ще си изям боя някъде  Sad. Както и да е. Това с колите спрели насякъде е отврат. Вчера минах по улицата, защото просто нямаше къде да мина  ooooh!. Една патка пък вместо да намали, защото ме вижда, наби спирачки до мен /тва жени шофьорки  ooooh!, аз също съм шофьор ама както и да е - никой да не се обижда/.
Ейнджи, чудесно е да отидете някъде - аз само до майка ми и свекърва ми ходя  ooooh!. Изобщо не мисля, че цеденето ще убие романтиката.
Вчера с Марти спирах да го кърмя на всяка пейка - не ще да заспи, защото любопитен, а същевременно изморен. На всичкото отгоре, нямах резервни памперси, а неговия - пълен  hahaha. Абе импровизиирана работа.
Днес ще ходя с кенгурото в социалното. Ха, оня ден, като отишъл мъжът ми, те нещо му се изказали и той не издържал и им казал: вие тук не сте социални грижи, а социално безгрижие  Joy. Ей, запомниха наш'то семейство, няма да ни отварят вече  hahaha.
Копривке, колко време сте на Цигов чарк и ще може ли да се дегустира от външни хора? Да вземем и ние да дойдем  Wink.
Хайде до после.

# 250

И на мен ми се ходи някъде....ама ми се струва луда работа с малката, освен покъщнината, която трябва да помъкна, то и не знам дали няма да и се размърда режима, сега спи по 18 часа на денонощие, чак понякога се питам нормално ли е. Ама така ми е по-добре.
http://www.babycenter.com/0_how-much-sleep-does-your-child-need_ … 64&pe=2Uw36hn -намерих тази таблица,показваща колко трябва да спят бебчовците. Дано е полезна!
 за пътуването, весело изкарване на всички! И ние мислим да си идваме до БГ през август, но много познати ни наплашиха с риска за ушенцата на бебчетата при излитане. Дори на една позната от Сидни, децата и са ги оперирали  Sad Трябвало в тези моменти бебчо да смуче нещо-биберон или по-големите близалка, за да не заглъхват и съответно да се елиминира риска за тъпанчетата. още сме в чуденка  newsm78 дали изобщо да не го отложим за следващото БГ лято.
Това е засега от нас, последните 2 седмици ми възложиха още задачки от работата ми, нали идва края на финансовата година(тук-края на юни), та да помогна каквото мога... ще има повече парички, но не остава време за форума...
прегръдки и много бебешки усмивки  Hug

# 251
 Да са похваля набързо - Краси спа по целия път от София до Хасково. Малко орева блока на баба си посред нощ, ама къде дават без хич. Понеже баба му но може да живее без интернет няма да имате шанса да ви липсвам. Да! И аз много се радам!  Twisted Evil

Ягодке, моето музикално храносмилане е третирано с Nirvana и Radiohead  от рано, поради което нищо депресарско не може да му се опре.

# 252
AngelViolet, аз оставих Марти за пръв път на около 4 месеца - тоест на същата възраст. Тогава имах тонове кърма замразена и нямаше проблем, изкачвахме връх Ботев Rolling Eyes - всеки различно рабира почивката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Направихме го обаче за 1 преспиване, тоест 2 пълни дни. Цедих се през цялото време, същите часове, в които кърмих. С кърмата ми нямаше проблем. С бебето и шишето също всичко беше ок - т.е. не се отказа от гърдата. Най-неприяното е цеденето, но нали знаеш пълно щастие няма.  Mr. Green  bouquet
Приятно изкарване.
Нашия паспорт трябва да стане началото на май и тръгваме и ние - не ме свърта вече в БГ, направо полудявам - стигнала съм до извода, че най-много на 3 месеца трябва да се излезе някъде иначе ме удря ако депресията тук Confused

# 253
Добро утро!
Да почерпя за рожденния ден на нашата кака!

# 254
Едно бързо въпросче ком вадещите паспорти на бебчовците - къде ги снимахте малчовците и какви документи са необходими? И ние мислим след месец-два да скокнем до Гърция, та да имаме готовност  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт