Топло слънце вече грее, ЯНУАРЧЕТО не спира да се смее

• 13 667
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Що не пробвате да ги приспивате  в люлка, аз най-накрая се престраших и поръчах тази (ВИДЕО) люлка. С нетърпение я чакам  да пристигне днес или в понеделник.Не,че имам нужда от нея за приспиване,но Алекс си я заслужи, всяка вечер по часовник започва да мрънка към 8 часа,защото му  се спи,занимавам го до към 9 часа,следва баня,кърмене и ако не е ззспал по време на кърмене,сам си заспива в леглото .

# 61
sladur4esta, честит ти рожденик! Да е жив и здрав!  Tada

И ние днес опитахме да се разходим. Ходихме до Панчарево, но там нямаше много място за разходка и затова решихме да идем на Германския манастир. Там пък имаше мотокрос и бяха затворили пътя. Та останахме без разходка из природата.  Wink После отидохме до Хит-а за памперси - добре, че се помотахме там, че иначе щеше да ни навали. Никъде не намерихме тройка на Памперс с разтегателни лентички. И в Метро няма и взехме пак обикновени.
Анчето пък не ще да стои в кенгурото. Щом я сложим и почва да реве. Ще правим сухи тренировки вкъщи, че да не огласяваме улиците.  hahaha

# 62
Бърборанче, как е борбата с шишето? Моят малчо има голяма мъка с него, лигави 140 милилитра около час. Верно, че аз го мъча с най-малкия биберон. Може би ако пробваш Петя с по-течащ, ще изяжда повече. За прахът за пране, защо не пробваш с Мио Кеър – бил като настърган сапун без вредности и аромати. Една приятелка така пребори обривите на сина си.
[size= 5 pt]Обривите напоследък са много утихнали (с изключение на лицето)- [/size] казвам го тихичко, че миналият път когато го казах и на следващият ден се активизираха!!!
А борбата с шишето е ужасс. Трудно узпявам да я накарам да изяде 100 мл (днес нито веднъж не успях). След 3 часове пауза и зверски рев, че е гладна изяжда лакомо 60 мл и вече е щастлива...Явно и храненето от шише не решава проблемът при нас!
Мюрвет, беше питала за кантар. Защо не питаш Бу (тя нали е от Пловдив), в София за кантарите под наем ни казаха момичетата от Кабинета по кърмене! Но моят съвет е да не се мъчиш с кантар, я виж колко е голяма Ада (щом и 4ка памперс носите вече)! Радвай и се и я нацелувай от нас!
Сладурчеста, да пишеш как са памперсите! Близо до нас има Хъджис с Мечо пух за 25 лв (големият пакет), ако искаш мога да ти обясня къде??? (друг е въпросът, че нашите кумове ни ги носят същите от Стара Загора за 19 лв...)

# 63
Бърборанче, питах Бу, но в Пловдив нямало кантари.  Sad Офф, аз май от форума се зарибих с тези кантари, тя за голяма си е голяма ама не знам за спокойствие.

# 64
Лорини, Сладурчеста - да, казаха, че ще ни пуснат с кенгуру в Метро. Било от съображения за сигурност - падали разни неща и затова не пускали със столче или количка. Ама кой да си носи и слинга освен всички останали простотии.. Та нищо де, ако се налага следващият път просто ще знам и ще съм подготвена  Wink

Ох, аз нещо се притесних - бяхме си заспали до преди малко (те другите още хъркат де  Laughing), ама мама ме събуди по тела, че бая силно ги разлюляло в Силистра. Епицентърът бил във Вранча (румънско), но пак бая го усетили  Confused И като знам 70-те години какво друсане е било с епицентър Вранча...  Confused Дано да няма повече  Praynig Георгиева, как го понесохте? Уплаши ли ви много? А бебка държа ли се по-притеснено?  Hug

Еспа, как се възстановява мъжът ти? Предполагам, че всичко е наред, но да си попитам за новинки Wink  Hug

Мюрвет, я не се халосвай Wink За какво ти е везна?? Нали детето си е жизнено, пиша и ака.. Не ти трябва  Naughty Само ще се психираш повече с тая везна  Naughty (аз си признавам, че все още имаме, но тази е на педи и утре сме на консултации и ваксина - стискайте палци да няма странични ефекти  Praynig - та ще я връщаме и вече стига с тия везни..).

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 21:35 от Smiling_Sisi

# 65
  • Бургас
здравейте  Hug Hug Hug, много отдавна не съм се включвала ,имах доста работа  покрай приключването на годината -аз не съм спирала да работя ,па макар и в къщи , но вече подадох всички декларации и се надявам по-често да пиша .
Да ви се оплача -НИЕ ВАДИМ ЗЪБИ . Rolling Eyes Rolling Eyes,днес плака , плака милото ,венеца й надут на четири места , бял ,ръцете й са все в устата , даже не искаше да суче от болки Rolling Eyes .в понеделник ще я заведа при докторката , да каже какво да правим.дяна да нямаме проблеми през нощта.
Иначе Ели отдавна  е на 5 хранения , вечер заспива в 9 и се събужда сутрин към 7 , хапва и пак заспива до към 11 , но след обед почти не заспива  или за около час .
И вече връзваме опашки на косата . Grinning Grinningедни такива мънички опашлета , ще кача снимки в албума да ни видите дългата коса , вече два пъти става й подстригвам бретона Laughing
Лека  нощ и хубав ден утре . Hug

# 66
Натали, страхотна е люлката! И малкия послушко я заслужава щом е толкова примерен. Grinning
Аз съм голяма фенка на на Фишер Прайс, и нашата люлка е Рейнфорест, само че люшка напред-назад. Малката много сладко спинка в нея! А по отношение на режима ви, все едно за нас говориш-между 8 и 9 я държа будна, после вечерен тоалет, хапва и си заспива в леглото. И сама си го създаде този режим. Ей, много са ни послушни бебешончетата!
Мюрвет, ама верно защо ще се стресираш с този кантар? Виж я Ада каква е голяма и хубава! Щом мокри пампите и е весела и щастлива, значи всичко му е наред на детето!

# 67
Наистина Алекс си я заслужава люлката, избрах този модел,защото има опция да работи както на батерии, така и на ток. Стига вече съм давала пари за батерии за шезлонга,за въртящата играчка над леглото. Бая парички се изръсих за нея, но се успокоявам ,че после може да я продам в интернет или в магазин за втора уптреба.

Някоя от вас заглеждала ли се е в гънките на крачетата ,забелязах ,че на Алекс май му се разминават лекичко гънките на слабините.
Тук не правят изследване с ултразвук, само преглед "на око"

Кафетоооооооооооо food010 kaffeetrmker_2

# 68
  • Варна
Добрутро! Днес май пак ще е гаден деня! Дъждовен...ама здраве да е:)

Евжени, честита ти рожденничка:

# 69
Ееее Мим, благодаря. Много приятно ме изненада.  bouquet
Момичета,да Ви почерпа с тортичката от нашият несъстоял се рожден ден.

Милата,така разглеждашекаталозите.2 месецапредварително знаешекояще йетортата
Иначе рожденничката е цялата в пъпкии само мрънка ли мрънка. По-късно ще Ви покажа снимки
Кокосче,благодаря за статиите. Прочетох ги наедин дъх. Но това:
Кърмачетата до 6 месечна възраст не боледуват от варицела, ако имат предаден от майката имунитет (през плацентата минават защитни молекули-антитела, които майката е образувала при прекарана в миналото варицела).
никак не ме успокоява, защото аз 100% не съм я карала. Като гледам Кети колко е нервна, не знам какво ще  стане с Тони  ако недай си Боже се зарази

# 70
Добро утро.

Евжени - да е жива и здрава. Голяма да порасне и като оздравее да й спретнете един рожден ден.
Днес е последния ден от инкубационния период на скарлатината. За сега няма проявления, така че Евжени, може да се размине и при вас.
Вчера пък ние ходихме до Кауфланд и уж само ей така, пък една камара пари оставихме - и нищо съществено, само глупости.
Мерси за кафенцето Натали. Може нещо да си разместила крачетата, та затова да се разминават гънките. Не се шашкай предварително.
Лили, и Марти го мъчат зъбите, но е възможно да излязат много по-късно. От време на време мацвам гелче и правя масаж /той толкова го харесва/ и това е.

# 71
Evjeni ,да ти е жива и здрава рожденичката!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
това с варицелата е ужасно....аз на 2 пъти бях под стрес заради нея- в яслата на Дари имаха карантина и братовчедчетата й я изкараха после....и аз не съм карала, а тогава Евгени беше на дни Confused....дано да мине леко при вас Praynig Praynig Praynig
ние иначе сме ок...днес ще ходим на погача на братовчедчето...и с двамата Mr. Green

# 72
Натали- гънките не могат да са белег за луксация на ставите, това са остаряли схващания, не се шашкай, и при Преслава има разминаване, даже на едното краче изобщо няма гънка, която има на другото, гледана е на УЗИ и категорично няма предпоставки да се смята, че има луксация

Евжени- да ви е здрава и много щастлива прекрасната кака, незабравимо детство и безброй забавления, ще има още много рожденни дни на които да се радва  Hug

# 73
Добро утро!

Честита четвърта месечинка на Цветомир и Кристиян и трета на Антония, Александа и Георги
Честит рожден ден на Катрин. Да е здраво и весело дете за радост на мама и тати
Сладурчеста, да ти е жив и здрав мъжът /аз малко на патерици/
Натали, мерси за кафето и честита придобивка на малкия Алекс! Ти ми взе акъла с тези гънки, никога не съм обръщала внимание на това. Защо е важно да съвпадат? Ааа, аз докато публикувам и Мини обяснила.
Бърборанче, мислех си, не е ли възможно наистина Петя да се нахранва с това количество мляко? И нали казваш, че е весела и жизнена, аз си мисля че детето на тази възраст би трябвало само да си знае колко да яде. И качването на грамчетата нали е индивидуално, просто е финна госпожицата. Имам една приятелка имаше същите грижи с дъщеричката си, четвъртия месец беше качила само 200 грама сега е едно весело и жизнена 3 годишна палавница и продължава да е финна и дребничкка чаровница. Стискам палци всичко да се нареди и ти да си спокойна
Сиси, мерси за вниманието  Hug. Мъж ми уж е по-добре, не смея да дърпам дявола за опашката, но определено вече ми е по-спокойно. Тези дни имах проблеми с кърменето, заради стреса вероятно, много трудно потичаше тая кърма, но вече сме ок.
Леле момичета, които живеете в близост до земетресението, представям си как сте се стреснали  Hug
Ралче, липсваше ни  Hug

Хубав и усмихнат макар и дъждовен ден от мен   bouquet

# 74
  • Бургас
 Елена , как се казва гела , с който мажеш?Аз мислих Пансорал да купя , разбрах , че бил на билкова основа .

Общи условия

Активация на акаунт