Да е решила да не тормози много майка си и околните 
Аз съм крайно студенокръвна (по крайници, не по сърце
Мисля сега за торба за спане
Дали има смисъл и какви са пролетно-летните варианти?
,че инааче ще го подлуди 
.Ми много бурно спи това дете бре
Та миналата седмица си реших проблема със спално чувалче,много сладко,памучно,тъничко,отдолу е по боди с къс ръкав и мнооого тънко гащеризонче,чак прозрачно.И сега си е ок,понеже и като я взимам през нощта при мен за ядене,не се налага даи пренасям нейното одеало или да я завивам с нашата завивка.Много е удобно и практично

може бе заради изместването на банята, но все пак разликата е само 1 час а се събужда в 2-4-6 почти през 2 часа и се опитвам да му давам да хапва към 6 или възможно най- рано сутрин, а през останалото време на ноща като се разсъбуди му давам просто вода (преварена, без захар), от 1-2 седмици си пие без проблем ( много настоявах да го науча да пие чай, но предпочита вода- хем не сладка
а чая е сладък и предполагах че него ще предпочита
Да не остане по-назад...
Не се разбира кой кого бори... Най ми хареса оня момент към края, дето я държи като китара. Почвай да го учиш да свири, че много си падам по китаристи!
За синчето имах три мечти: да се научи да плува (вече го може), да може да говори английски (ще не ще по неволя го учи
) и да може да свири на китара. Последното вече го тренира по свое желание, баща му само китарата купи. 
) и от умора(най-често) не плаче. Брат й беше такъв ревливец! И сега си е своенравен - ти му казваш едно, а той точно обратното. Ама Козирог кат майка си, к'во да се прави.
) и към 11 пак закуска. После към 2 обяд, навън да вземем баткото, разходка, готвене, баня, един бърз филм и айде кой откъде е... Както виждате не се юркам никак. Ама това е щото с баткото прекалявах и сега си наваксвам и сън и всичко... Майка ми оня ден ми вика ами как е домакинската работа? Ми страда й викам... Все нещо страда... Ако не е работата - децата ще са. Предпочитам домакинството да е!
Днес пици ще се ядат - замразени... 
. 
.
Иначе уж както цял месец си дърпа и не яде, вчера на консултацията е качил рекордно-цели 900 гр. , досега качваше по 600 гр., така че големият мъж вече е цели 5.500, а педи чак каза да съм му изключела едното ядене! Аз за настроенията и уменията не знам с кого да го сравнявам. За едни неща си е точно както и другите четири месечни бебета, ама не зная трябва ли да му вадя един месец и да броя коригирано от термина? 
Сколасахме да излезем сутринта (т.е. към обяд де
И решихме към Метро да отидем, че трябваше някакви маратонки да си купя, пък и да видим пампите и т.н... Да, ама те пък не ни пуснаха със столчето за колата вътре, нито с количката
(а аз се чудех защо Сладурчеста оставя Никола в колата с някой придружител
Много готина разходка си направихме, много съм доволна 

И ние сме го пробвали да го оставим сам да заспи, па макар и с рев. Еми не става. А при нас той по принцип си е в другата стая, ама като нададе бойния вик се чува и през 5 стаи да съм. Незнам още как не са ни изгонили съседите
И Никола е същия. Поне ме успокоявате, че не съм само аз прецаканата с ревливото бебе.