Явно Анчетата са поспаливи тази вечер.
И моето Анче спи и няма намерение да се събужда за банята. Май ще си спи мръсна тази нощ.

И моето Анче спи и няма намерение да се събужда за банята. Май ще си спи мръсна тази нощ.
), кажи где е този паркинг. Че аз съм склонна 2 трамвая да сменя, но не и да се мъча да търся къде да паркирам...щото съм една паркировачкааа. Ама откъде я извадих тази дума...
Бубче, аз предлагам, ако те е срам, че Делян все реве и хората те гледат странно, като се наканите да излезем аз да ти бутам количката, пък ти моята - да видиш хубаво ли е все да ти подмятат - Бе това бебе само спи...Ми спи - какво да го направя. Но и той като Анчето вече се кокори по време на разходка и иска да гледа.

,вече вадя запаси от камерата за вечерното хранене,а отделно от седмица сме с колики пак
Докато се сетя от какво са тея ревове и напъваници.....
От 3 дни сме на Лефакс и вече положението е малко по-добре.А вчера имаме напредък,като излезнахме от нас до центъра на града(към 3 км.) Йоана си лежа в количката БУДНА и не плака,о чудо!И след това заспа САМА без биброни и пр...НЕ мога да повярвам 
.
, но аз го гушкам и толкова. Нищо повече не мога да измисля. Нощем обаче спи много бурно. Мята ръце, крака, върти си главата. Като го усетя му давам да суче, за да се успокои малко, но обикновено и след като се нахрани продължава. Явно е по-впечатлителен, той и през деня от време на време се стряска при резки жестове или резки звуци.
.
.
направо не зная какво ще правим
Злата свекърва каза.