Топло слънце вече грее, ЯНУАРЧЕТО не спира да се смее

• 13 652
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Анчето спи от почти 3 часа. Сега като се събуди как ще я приспивам не ми  е ясно. ooooh!

Явно Анчетата са поспаливи тази вечер.  Wink И моето Анче спи и няма намерение да се събужда за банята. Май ще си спи мръсна тази нощ.  Mr. Green Ама така е, като по време на разходките вече не ще да спи, а само гледа наоколо да не изпусне нещо и се опитва да се надига в количката. А и преди да заспи прави разни гимнастики - като меченце се въргаля по дивана. Обръща се от гръб по корем, вирва глава нагоре и започва да гука и да се смее. Много се забавлява така.  Simple Smile

# 31
Искам и аз поспаливо бебеееее  smile3514. Никола ако спи 3 часа през деня ще вдигна купон и всички януарки и януарчета ще поканим.

Иники, много сладък ПреКраси, бе, пу, пу. Крий го от мацките, че като го нападнат.....

# 32
Аз прострях и баткото вече спинка  newsm44
Моята Настенка също е кротка и тя , като Алекс на Натали, църка , когато е гладна или й се спи. Вечер заспива най- късно към 9 ( но пък се буди към 3, много рядко към 4-5).
Прекраси така енергично ритка, като моята мома  Laughing

# 33
  • София
Ох, сложих дечурлигата да спят и май няма да дочакам баща им и ще лягам и аз, че съм труп. Усещам се, че от неспането вече съм кълбо от нерви. И май повечко викам на Хриси, а той пък решава да ми го върне, като прави на пук.
Иники, за да ти опростя греховете ( за спама hahaha), кажи где е този паркинг. Че аз съм склонна 2 трамвая да сменя, но не и да се мъча да търся къде да паркирам...щото съм една паркировачкааа. Ама откъде я извадих тази дума...
Феите е добро ресторантче, само дето цените не знам как са - и 4-те пъти ходене там са били банкети и рождени дни Simple Smile
Днес мярнах Лорини, Коко и Катерина, но те надали - по-скоро да са ни чули, че се карах на Хриси, защото искаше да влезе в едно шадраванче Sad Бубче, аз предлагам, ако те е срам, че Делян все реве и хората те гледат странно, като се наканите да излезем аз да ти бутам количката, пък ти моята - да видиш хубаво ли е все да ти подмятат - Бе това бебе само спи...Ми спи - какво да го направя. Но и той като Анчето вече се кокори по време на разходка и иска да гледа.
Хайде нош нош, както казва Хриси Hug

# 34
само подпис

# 35
хора, имам кахър
днес цял ден Преслава се дере, извива и истерясва поне 10 минути докато захапе да суче, такова нещо не съм видяла
а размразена кърма въобще не успях да я накарам да яде  Sad Cry  направо не зная какво ще правим

# 36
Ох, и ние сме така! Мрънка, върти се и нервничи докато яде и уж се  наяжда, а след малко пак надува гайдата. четох, че е само период, но аз пак си се тревожа дали си хапва достатъчно.
Дони, мерси за темата Hug

# 37
Сега изгледах клипчето.
Иники, голям чаровник вашия Краси!  Two Hearts

# 38
  • Варна
Ха, добрутро! Аз докато се разпиша и то станало 3та страница!

Бърборанче, Елия яде по 160-170 мл на хранене, 5 пъти на ден, когато е мн гладна за 10 мин, иначе може да се лигави и 40! А аз засега не съм я хранела навън.Иначе може да вземемеш термус, бибка и вода. Аз ползвам на Девин розовия етикет, без да я преварявам!

И понеже съм първа

А как ми се ходи някъде сред природата.....

# 39
добро утро
мим мерси за кафето,аз винаги я храня вън взимам си вода шишенцето и сме готови много е кротка когато сме на въздух за това от сутрин до вечер сме по улиците
слънчев и приятен ден ви желая

# 40
Добро утро!
Мим мерси за кафето,а на Дони за темата  bouquet
Гери за хранене навън с Ам съм виждала една от майките,с които излизаме,понеже те са на АМ,си е купила една кутиика,която е разграфена на 5 килийки.Всяка се пълни с необходимата доза за едно хранене и отделно термус и шишшета.Кутийката е за да не носи голямата кутия с АМ.
Хорааааааа,и ние сме като вас с яденето ooooh!,вече вадя запаси от камерата за вечерното хранене,а отделно от седмица сме с колики пак Crossing Arms Докато се сетя от какво са тея ревове и напъваници..... ooooh! От 3 дни сме на Лефакс и вече положението е малко по-добре.А вчера имаме напредък,като излезнахме от нас до центъра на града(към 3 км.) Йоана си лежа в количката БУДНА и не плака,о чудо!И след това заспа САМА без биброни и пр...НЕ мога да повярвам Shocked,дано не е инцидентно Praynig
Айде,че се размрънка "неееееее,нее"!

# 41
Добро утро.
Чудно кафенце Мим, не ме изкушавай  Crazy.
Аз храня навън /то храната на Марти е винаги налична/, но колкото и да ми се иска да съм все навън, по някое време трябва и аз да хапна по нещо. Гледам да стоя по 2-3 часа максимум. Най-трудно ми е прибирането. Той се събужда, иска да гледа наоколо, да го държа на ръце и все препускам към къщи.
Мини, сигурно на детето нещо му е криво. Я криза на растежа, я нещо друго. Едва ли някой може да бъде все в кондиция.
Марти вечер все така продължава да реве  ooooh!, но аз го гушкам и толкова. Нищо повече не мога да измисля. Нощем обаче спи много бурно. Мята ръце, крака, върти си главата. Като го усетя му давам да суче, за да се успокои малко, но обикновено и след като се нахрани продължава. Явно е по-впечатлителен, той и през деня от време на време се стряска при резки жестове или резки звуци.
Дони, точно сутринта си мислех как ли е с 2 деца. Сигурно е забавно, но като трябва и да домакинстваш и да мислиш за какво ли не, съвсем нормално е да изпушиш. Кофти е, че детето го отнася. Аз като по-голяма у нас, все на мен се караха повече  ooooh!.
Айде, тая сутрин палачинки ще правя  Wink.

# 42
А нашият проблеме,  че докато яде и ако  нещо се вдига шум,се озърта, гледа, пуска, пак започва... така може да се храним 1 час. И следтова задължително повръща. Няма  ядене без повръщане
Цяла бременост се молих за  поспаливо бебе. И мога да се похваля. Заспива в 22 , яде към 8:30 сутринта и после се буди след 9:30, имала съм случаи в 11. Но затова пък презденя спи по30-40  минути
Каката ни е с ВАРИЦЕЛА. Много ме е страх за мен и бебо. Ако  аз се заразя, как ще се оправяме не знам

# 43
  • Варна.....
хора, имам кахър
днес цял ден Преслава се дере, извива и истерясва поне 10 минути докато захапе да суче, такова нещо не съм видяла
а размразена кърма въобще не успях да я накарам да яде  Sad Cry  направо не зная какво ще правим

Мини, не си само ти с този кахър - при Преслав това продължи около две седмици- не давай обаче замразена кърма, че аз от даване на шише  с кърма си го докарах т`ва реване на главата.
Сега вече е в нова фаза- не иска да заспива, уж иска да яде, а като му дам заспива. Но като го оставя реве......

# 44
Добрутро,

Натали, оправихме, ама тихо, че да не разбере някой!  Mr. Green

Днеска цяла сутрин Краси недоволства, че не може да изяде нищо от гимнастиката и че торбичката на Мита е по-шумкавка от неговата. Дадох му от джъмбовска торбичка, защото по-шумкав найлон от техния не знам. Торбичкомания се оформя вкъщи.

Пука 150-180 мл по 6 пъти на ден без даже да спре, ама нали ви казах, че се хипнотизира и единсвеното нещо, което му е в главата е да яде. Небето да падне, докато не се наяде, не спира цоцкането.

За такъв чаровник само най-достойни моми са подходящи.  hahaha Злата свекърва каза.

Доника, ще ти пратя URL на картата.

Общи условия

Активация на акаунт