Топло слънце вече грее, ЯНУАРЧЕТО не спира да се смее

• 13 650
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Не си хваща главата с ръце, но редовно спи в активната гимнастика.
Вече като я оставя на спалнята в активната гимнастика и я заграждам отвсякъде с възглавниица, че много бързо се търкаля, като се засили гръб-корем-гръб и минава 1 метър и е на ръба на леглото.

# 16
Не си хваща главата с ръце, но редовно спи в активната гимнастика.
Вече като я оставя на спалнята в активната гимнастика и я заграждам отвсякъде с възглавниица, че много бързо се търкаля, като се засили гръб-корем-гръб и минава 1 метър и е на ръба на леглото.

Нашата сме я разпънали на пода върху едно одеало. Заспивала е в нея.
Не си хваща главата, но се опитва да хваща всичко останало. Оня ден ми разгледа ръката и след това реши да я опита как е на вкус. Днес пак същото с една плюшена мишка.

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 19:42 от yagodka

# 17
За яденето, биенето и въобще малтретирането на една дрънкалка:
http://www.youtube.com/watch?v=X6r0kvLszA4

като се засили гръб-корем-гръб и минава 1 метър и е на ръба на леглото.
бре, бре, много е напред... 

# 18
Сладурчеста, Виолетовко, моят тийнейджър не е на 4 месеца още, ама и той същия дол дренки  ooooh! Реве и писка, пък като го сложа я яде, я не. Махна ли го (щото пуска, заспива или мнооооого бавно суче) - веднага се почва отново. И така се храним през около 1.5 - 2 часа  ooooh!

Ох, да ви кажа.. аз явно трябва да се запиша на курс по управление на гнева  Sad Сега като се прибирах за 5 минути с 2-ма души успях да се скарам  Sad Ами единият - с микробуса спрял върху тротоара  #Cussing out и то няма откъде да мина, освен по улицата. И ми вика - ей сега се махам. Пък аз - какво ей сега, ами аз откъде да мина, ами ако се засили някой по улицита докато съм там зоради теб??!? #Cussing out Както и да е. Продължих нататък - още 2 коли. Ама така идиотски спряли - да се чудиш имат ли акъл  ooooh! Едната уж по-навътре, та можех с количката да мина по тротоара, другата пред нея баш по средата на тротоара и по примера на Иники й бутнах чистачките  Mr. Green  #2gunfire Освен това ги и снимах и сега трябва да разуча къде точно да им пратя снимките. То не, че някой ще направи нещо, но знам ли - може пък и нейде да има справедливост..  После - на другия тротоар точно минаваме с Калоян покрай някаква майка на 5-6 годишно и оная като му се разкрещя стресна бебока, че и мен. И аз й изсъсках да не крещи така, че ми е стреснала бебето, пък тя ми вика да съм бутала на другия тротоар  Shocked Че да не би тоя тротоар да е неин??? Или пък аз притежавам телепатични способности и мога да усетя, че тя ще се разкрещи точно в момента, в който минаваме покрай нея?? Последваха едни слова и от моя, и от нейна страна..  #Cussing out Уффф,  сигурно си го изкарах на жената, не бях май съвсем права, ама много ми беше напушило от тия с колите преди това..  Tired

Доника, отново мерси, темата е супер, а това бебе със слънчогледите е толкова... лятно и слънчево  Grinning  Heart Eyes

Айде, пак ви използвах за кошче за душевни отпадъци  Rolling Eyes Благодаря  Hug

# 19
Неясно от какво беше тази температура, но слава Богу, сега няма... Надявам се, че това означава, че и през ноща няма да има и че с това сме приключили с бойното температурно кръщение. Боже, дано това да ми е най-страшното, което може да му стане  Praynig

Сиси, все едно аз съм го писала тоя пост... Тъй като доста се шматкам до и из центъра, драмата с автомобилите, тротоарите и дупките ме влудява всеки път. Както и несъобразителните шофьори, майки, бащи и прочие... Като разбереш къде се пращат снимки, свиркай - аз ще ходя вече с фотоапарата.

Доника   bouquet

# 20
нямам време да ви чета сега, но утре ще наваксам Wink
ще излизам с една приятелка на ресторант и на пиано-бар Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 21
И два въпроса до мамите, които хранят с шише:
1. Колко време продължава горе-долу едно хранене и колко изяждат (независимо дали АМ или кърма)? Петя 100 мл ги лигави поне 30 минути, а след това си играе още 10тина с гърдите ми, че нали са и страст не мога да и ги откажа  Laughing
2. Как си носите яденето, когато излизате на разходки. Днес точно излязохме и трябваше да се прибираме, за да я храня, а преди ми беше толкова лесно...В неделя ще отскоча до Джъмбо да си купя стерилизатор, шишета и още нещо...термосче може би?
1. между 10 и 15 минути за 150 до 180 мл.
2. Млекото може да се използва до 1 час след като е забъркано, аз си нося вода в термусче, кутията и шише. Като му се прияде започвам да правя химични експерименти.  Mr. Green

Момичета, БУБЧЕТО паркира където и падне! Хванете я! Ше ме издаваш за спама а, а, а...  hahaha Ама представи си го гаднярско такова. Сега сериозно, на всички ни е ясно, че места за паркиране не достигат, всички понякога сме пракирали "лошо", но сме гледали да не запушваме движението, било то на пешеходци или на коли, обаче има герои, които не смятат, че е нужно да проявяват дори минилано съобразяване.  Мужду другото и аз ги снимам такива, освен другите пакости. Аз лично, не влизам с колата в центъра. За Южния парк, мога да ви покага къде е има доста големичък паркинг, на да речем 5 минути път пеша от входа на Нишава. Ако някой е интересува ще ви дам карта.

# 22
Сега сериозно, на всички ни е ясно, че места за паркиране не достигат, всички понякога сме пракирали "лошо", но сме гледали да не запушваме движението, било то на пешеходци или на коли, обаче има герои, които не смятат, че е нужно да проявяват дори минилано съобразяване.  Мужду другото и аз ги снимам такива, освен другите пакости. Аз лично, не влизам с колата в центъра. За Южния парк, мога да ви покага къде е има доста големичък паркинг, на да речем 5 минути път пеша от входа на Нишава. Ако някой е интересува ще ви дам карта.

Именно. И аз като шофирах много се дразнех на това, че няма къде да се паркира. Бях принудена ежедневно да спирам на тротоар. Но! Винаги гледах да има място отпред поне за детска количка и в същото време да не съм се изнесла много назад, за да не преча пък на движението. Определено трябва поне мааалко да се замислят някои сульовци (ще ме прощавате за израза). Лошото е, че май няма да стане номерът със снимките. Аз нали нищо не разбирам сега като го обсъдих с Митко той съвсем логично ми обясни, че моят телефон най-вероятно няма да бъде счетен за достоверен източник на инфо (т.е. че може да съм подправила съответната снимка) и единственият начин бил да си говоря по телефона с Паркинги и гаражи през целия ми път до парка и обратно. Ще се поразровя още малко, дано има как..

Да добавя, че май единственият начин да бъдат санкционирани тези водачи е да им отнесат колата в някой паркинг. Т.е. да им пратят по пощата бележка, че дължат 30 лева (или 50 май бяха) май няма как да стане. Ох, трябва да попрочета някой друг закон.

# 23
Дони, мерси за темичката.

Ох, успокоявам се, че не само Никола го гони некакъв пубертет или нещо такова.

Сиси_8227, не се притеснявай, изгарянето на брадавиците изобщо не е болезнено, а пък при бебчетата - съвсем, нищо няма да усети. Освен това като махнеш брадавицата сега, надали ще се появи повече. Те са вирусни и като махнеш най-голямата изчезват всички. На мъжа ми така поне 10-ина му изчезнаха като изгориха "майката" с лазер.

Копривке, много добри идеи ми даде  Hug. И аз Феите много ги харесвам, а и басейна не е лоша идея. Май църквата ще е тази в Банкя.

Иники, и Никола си хваща главата с ръце, все едно вика "олеле малеееее, кво стана"  Laughing.

като се засили гръб-корем-гръб и минава 1 метър и е на ръба на леглото.
За тези акробатики има много да почакам. Ама той с тия килаааааа, то все едно аз да съм 150 кг. и да се мъча да го правя това упражнение  Mr. Green.

А пък да заспи в активната гимнастика - абсурд.

Днес успяхме да излезем за половин час и то чак към 5 часа. Естествено оревахме парка, да ни видят всички и се прибрахме.
Добре, че не сме в Щатите, че досега да са ме затворили с обвинение за тормоз над малолетно дете и най-вероятно да ми отнемат родителските права.  

# 24
Киша, завидях  Mr. Green

Доня, успях аз Wink Сега няма да сънувам кошмари от това, че някой ме е прередил  Joy

Лено, дано това е било само и вече Виктор да е добре. Като гледам снимката много е пораснал и променен от преди.

Сиси 8227, дано да е нещо временно!

Тез 'убавци с колите паркирали навсякъде не искам да ги чувам. И аз много се дразня, колкото и да знам, че и те нямат много избор. Но един ден се прибирам. На единия тротоар коли - не може да се мине, на отсрещния кола - пак така, по тясното шосе от двете страни минават коли, пак същата  Sick . Еми 10 мин съм чакала да стане едно задръстване и аз с количката след другите коли наредена и в чуденка от коя ли страна ще ме бутнат  ooooh!

Добре, че не сме в Щатите, че досега да са ме затворили с обвинение за тормоз над малолетно дете и най-вероятно да ми отнемат родителските права.  

Joy  hahaha  Joy

Сладурчеста, да кажеш после дали калция има  положително влияние и върху ваксината, да не се окаже само разхабващ  Mr. Green

# 25
Това с проблема с паркиралите коли го има и тук, и изобщо във всеки по-голям град. Това в съчетание с непроходими, разбити тротоари е изпитание на нервите. Напълно те разбирам, че си се скарала с всички.
Аз да ви кажа пък, на мен страшно много хора ми помагат с количката. Просто самата аз съм изненадана приятно и съм им много благодарна. Вярно, че много от местата са абсурдни за количка - тротоари, стълби, ужас е  ooooh!. Но винаги някой ми се притичва на помощ като "закъсам". Като бременна не съм обръщала внимание ама ходех на работа и сигурно заради това.
Сладурче, Марти като ревне го вземам на ръце /една позната даже каза, че не го оставям да се изяви/. Оня ден на "Черно море" реши, че ще яде и аз метнах една пелена и яде на центъра. Иначе често го нося щото не млъква - разбра съществото как да постига целта си  Wink /ей тва козирозите саааа/.

# 26
[Сладурчеста, да кажеш после дали калция има  положително влияние и върху ваксината, да не се окаже само разхабващ  Mr. Green
Абе незнам какъв беше ефекта от него, но в комбинация с Панадол поне не вдигна много висока Т и не получи алергичен шок.

Аз откакто видях какво е да се промушваш с количката измежду паркиралите коли, вече много внимавам къде спирам щото направо се побърквам като няма къде да мина. Еле пък вчера, като носех Никола на ръце и бутах количката (щото естествено  се съдра да реве)......направо си е мисия невъзможна.

# 27
Сладурке ,що така на тебе ти се е паднало ревливо бебе. Да чукна на дървената си глава Алекс не е ревлив. Само хленчи ,когато му  се спи или е гладен. А  това ,че нервничи  при кърмене ще мине, явно си имат такива периоди децата ама никой не знае причината.

Иники ,Прекраси  е просто прекрасен . Ати оздравявай бързо и си оправи заглавиети на клипчето   Wink,имаш правописна грешка на думата plaYing .

# 28
Краси е много сладък!
А дрънкалката е върха. Много е добра, Анчето си няма такава удобна с тънка дръжка за малки ръчички  Crossing Arms
Завалийката, ползва на батко си дрънкалките, а едно време не е ли имало, що не съм купувала такива незнам. Всичките които имаме са с дебели дръжки и едвам ги хваща милата.

Анчето спи от почти 3 часа. Сега като се събуди как ще я приспивам не ми  е ясно. ooooh!

# 29
Доника  Hug за новата тема.
Моята принцеса вече спи и аз ще се захващам малко с простиране. Утре повече.

Общи условия

Активация на акаунт