Вече като я оставя на спалнята в активната гимнастика и я заграждам отвсякъде с възглавниица, че много бързо се търкаля, като се засили гръб-корем-гръб и минава 1 метър и е на ръба на леглото.
Реве и писка, пък като го сложа я яде, я не. Махна ли го (щото пуска, заспива или мнооооого бавно суче) - веднага се почва отново. И така се храним през около 1.5 - 2 часа 
Сега като се прибирах за 5 минути с 2-ма души успях да се скарам
Ами единият - с микробуса спрял върху тротоара
и то няма откъде да мина, освен по улицата. И ми вика - ей сега се махам. Пък аз - какво ей сега, ами аз откъде да мина, ами ако се засили някой по улицита докато съм там зоради теб??!?
Както и да е. Продължих нататък - още 2 коли. Ама така идиотски спряли - да се чудиш имат ли акъл
Едната уж по-навътре, та можех с количката да мина по тротоара, другата пред нея баш по средата на тротоара и по примера на Иники й бутнах чистачките
Освен това ги и снимах и сега трябва да разуча къде точно да им пратя снимките. То не, че някой ще направи нещо, но знам ли - може пък и нейде да има справедливост.. После - на другия тротоар точно минаваме с Калоян покрай някаква майка на 5-6 годишно и оная като му се разкрещя стресна бебока, че и мен. И аз й изсъсках да не крещи така, че ми е стреснала бебето, пък тя ми вика да съм бутала на другия тротоар
Уффф, сигурно си го изкарах на жената, не бях май съвсем права, ама много ми беше напушило от тия с колите преди това.. 

Ама представи си го гаднярско такова. Сега сериозно, на всички ни е ясно, че места за паркиране не достигат, всички понякога сме пракирали "лошо", но сме гледали да не запушваме движението, било то на пешеходци или на коли, обаче има герои, които не смятат, че е нужно да проявяват дори минилано съобразяване. Мужду другото и аз ги снимам такива, освен другите пакости. Аз лично, не влизам с колата в центъра. За Южния парк, мога да ви покага къде е има доста големичък паркинг, на да речем 5 минути път пеша от входа на Нишава. Ако някой е интересува ще ви дам карта.
. И аз Феите много ги харесвам, а и басейна не е лоша идея. Май църквата ще е тази в Банкя.
Сега няма да сънувам кошмари от това, че някой ме е прередил 
. Еми 10 мин съм чакала да стане едно задръстване и аз с количката след другите коли наредена и в чуденка от коя ли страна ще ме бутнат 
. Но винаги някой ми се притичва на помощ като "закъсам". Като бременна не съм обръщала внимание ама ходех на работа и сигурно заради това.
/ей тва козирозите саааа/.
,имаш правописна грешка на думата plaYing .