Топло слънце вече грее, ЯНУАРЧЕТО не спира да се смее

• 13 642
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
здравейте от мен,
запис на не знам коя страница стана, ама ние сме в Русе и не ми се кисне в офиса за да разцъквам нетче, а вкъщи нямаме. голям кеф тука. майка ми помага с бебата, а аз ходя с баща ми да се уча да карам - отново - имам книжка от 11години, но не съм карала от 8,хаха.

след малко се връщам да чета назад.

Дивна има огромното желание да сяда - и мускулите на ръцете и са станали мн силно, но не иска да се обръща от корем по гръб и обратно. има ли още бебета, които не го правят като нас? имам и въпрос - бях питала и преди, но можете ли да погледнете бебчетата си и да ми кажете - симетрични ли са им гънките на крачетата. не че се притеснявам или нещо, но все пак - майчина глава - чуди се за какво да мисли.

лека вечер и до скоро

едит - видях, че сте го обсъдили вече - значи и други са така. интересно, на Дивна гънките отпред не са симетрични а отзад са.

Иники - много яко, на зелено и за зелена кауза

Коконът - права си

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 18:29 от merrygold

# 91
Иники  newsm10 Браво за ентусиазма и добре свършената работа!

Евжени, честит рожден ден на малката и дано всичко се оправи и да се разминете  Hug

Еспа, кураж! Всичко ще е наред с мъжа ти!  Hug

Сладурче, честит празник на татито (със закъснение)!

Смайлинг, ама много голям този Калоян  Laughing

Елена, Лили69, ама не е ли рано за зъби  Shocked Толкова рано а вече нови мъки  ooooh!

Мериголд, как е по родния край? Simple Smile Хубаво да си изкарате и много добре, че нямаш нет  Wink Къде къде по-приятни неща предполагам има за правене  Hug

Ралче, добре дошла  Heart Eyes И хич да не се притесняваш за мерките. Вече децата трябва да наддават по по-малко, отколкото в началото. На нас за другия месец са ни поръчали да сме +500-600гр. не повече.

Мюрвет, и ти да не се притесняваш.

Лено, дано скоро се оправят нещата при вас!

П.П. Сега като си видях поста  hahaha Като стенографка съм  Joy Каквото такова  Mr. Green

# 92
Лено, да може.

От вчера само ви чета не успявам да пиша.
Евжени, чрд на Катрин! Да се оправя бързо от варицелата и дано Тони не я хване, иначе тази работа с имунитета на бебетата, когато Калоян беше болен няколко дена преди да родя попитах док. и той ми каза, че няма такова нещо. Това е и причината да сложат Анчето на АБ веднага след раждането, заради тъпата варицела на брат и.

Сладурче,
ЧРД на мъжа ти. Hug
Незнаех, че 40-годишнина, не се празнува. Защо?

Иники, браво на вас  Peace

Накрая ще се окаже, че и Петя си е наред с наддаването  Hug

Как така? То е много хубаво това де, но има ли нещо ново, което съм пропуснала?

Анчето от известно време е в тази криза, която повечето описвате, аз вече не и обръщам внимание, просто свикнах да ми виси на гърдие, като се разписка, сменям гърдата и така докато се укроти...

като споменавате сядане...в колата се набира на столчето и сяда, онзи ден докато пътувахме се пъна, пъна да седи и накрая така заспа. СЕднала, с главата напред. Аз през цялото време я натисках назад да се облегне, а тя пак напъва напред...Накрая като заспа, на един свтофар я натиснах юнашки и най-накрая се килна назад. Много рано ми се струва за това упражнение и започнах да и слагам одеалце-нагънато под главата за да е по изправена и да не иска да се изправя...

# 93
Бря, бря, Копривке, това Анче много бързо се развива  baby_neutral

Виолетовото, цеди се ако е напрегната гърдата. Пък и болка ако има е повече от задължително - няма да я увеличиш така, просто ще се облекчиш (ама как звучи, а?  Laughing) и ще се спасиш от повторен мастит. Аз напоследък пак цедя. Ми тая нощ дребното спа 9 часа  Shocked Е познай какви ми бяха гърдите като ме събуди  ooooh! Изяде естествено само едната - ми то толкова мляко имаше в неяя  ooooh!. И другата си я изцедих, но колкото да не чувствам тежест или болка (!) и сега имам едни 100 мл., които се чудя какво да ги правя. Сигурно ще му ги излея във ваната, че стерилни контейнери за замразяване така и не купих, а пък нещо много бързо ми се вкисва кърмата - до 24 часа трябва да я е изял, че иначе придобива един привкус не особено приятен Sick. Така де - като има напрежение - отстрани го  Peace А за отсъствието ти - ами наистина се замисли дали си готова да се цедиш на около 3 часа, и то да поизцеждаш малко повече отколкото е лесно с помпата (т.е. като стане по-трудно да не спираш - тук всъщност малко си измислям, но логиката ми е, че нали бебето изсуква повече, отколкото можем да изцедим, та затова - да симулираш колкото можеш повече неговото сукане).

Ей, тая ваксина много ми успива бебето.. 5 часа не беше ял  ooooh!

Гери, и на мен така ми се струва  Laughing Кало например след една равносметка излезе, че първият месец е качил 440 грама, а по БГ стандартите средното наддаване за първия месец за момче е 500  Rolling Eyes И за какво ми бяха всички тревоги?? Щото всички мед.лица повтаряха колко малко бил качил  Rolling Eyes Верно, че имаше някакъв проблем, но той беше малък  Wink Аз вярвам, че всичко й е наред на малката Петя и тя просто ще си мъничка дама  Heart Eyes

Иники, я си признай, че на село си расла - няма къде иначе да си се научила така добре да кОпаш  Laughing Иначе - браво за засадените дръвчета  Hug

Лено, може, да.. за съжаление..

Мюрвет, дано да й мине на Ада страха от водата  Hug Радвам се, че ще се успокоите сега с Гери като сложите салфетките на момите  Wink  Hug

Смайлинг, ама много голям този Калоян  Laughing

Laughing Ей сега ви настигаме  Laughing Ако можеше и по спокойствие да ви настигнем  Rolling Eyes (пу-пу Wink)

Мацки, коликите на Кало май се завръщат  Sad Днес само ми пищи след ядене  Sad Ще го помъча обаче още малко и ще видим... Че и сега както ни предстоят пътешествия малко ще е мисията невъзможна аз да се цедя, да държим колийф-а на студено!, че и да го добавяме малко преди да му дам да яде, че и стерилизиране...  ooooh! Явно ще го поизмъча докато стане на 4 месеца, пък дано поне не са така силни като преди..  Sad

# 94
Алергия от ягоди през кърмата става, с баткото имах, но аз бях яла 1кг наведнъж и детето цялото беше червено с пъпки.  Grinning
познайте кой се научи да пие от шише, е то моето чедо било скромно, днес купих 5-то шише, куча марка и сложих водичка в него, детето което вода не помирисваше едно хубаво пи водичка от шише.  newsm44 newsm44 newsm44

# 95
Ей, ма на и мен!

Жени, да ти е жива и здрава Катрин! Да оздравява бързо!
Дано не те пипне и тебе, че много гадно да караш варицела на тия години. Колкото са по-малки децата, толкова по-лесно я изкарват.

Леле, Копривке, това твойто Анче много акробатично, бе. Никола още не ще да се обръща. 1-2 пъти го е правил и толкоз. Мъчи се да сяда, ама няма особен успех.

За сметка на това, по мрънкане никой не може да ни надвие  Mr. Green  hahaha.

Сладурче,
ЧРД на мъжа ти. Hug
Незнаех, че 40-годишнина, не се празнува. Защо?
И аз не знам точно, но май е нещо свързано с това, че на умрелите се прави панахида на 40 дни.

Барборанче, то ако отидеш при някой друг доктор може пък той да ти каже, че това наддаване при Петя е в рамките на нормалното. Да вземат да си обменят с Никола по някое  и друго кило  hahaha hahaha hahaha..

Ние днес обикаляхме като малоумни пазари  и магазини, за да го приспя Никола в кенгуруто. Накрая в Метро заспа  ooooh!, а аз откапах. Оказва се, че той най-лесно заспива на повечко шум.  Mr. Green
Установих, че от пампарсите в Метро няма много сметка. В Кауфланд са на същата цена.
Последните, които купих (некакви Хепи на Бела) не са лоши и са 22 лева. Но ушичките им не се разтягат, а самия памперс има ластиче. Иначе приличат на старите Памперс без разтегателни ушички.

Мюрвет, ще кажеш после дали има ефект леенето на куршум, щото май на нас трябва да ни леят куршум за сън. Никола има фобия от съня незнайно защо.

Иники, ша та викаме да копаш градината на село. Майстор си  Laughing

# 96
  • Варна
И аз тука, докато се хранят баща и дъщеря!

Мери и наша Елия не може още да се обръща.
Сладурчеста и аз съм забелязала, особено на уличен шум, като двигатели, клаксони, многоо бързо заспива!

И да ви питам, Елия ми се слюнчи от няколко дие ама мнгоооо, чак се задавя. Аз започнах да параноясвам, когато сме с колата, все имам чувството, че се е задавила! А тези, които шофират сами с децата как се справяте....

# 97
нашето фамилия се отбеляза с 5  борчета, адски много кал по обувките, количката и лопата на МАрти. Взехме една фиданка и за пред блока, но първо трябва да си купим лопата.... Но поне ще си го гледаме по-често, отколкото в Северния парк. Самото отиване до там също беше приключение заради разсеяната ми половинка...Разходихме се и в парка - наистина е див, но пък ми хареса, няма ги сергиите и занимавките на всяка крачка като в Южния и не се опитвам да обясня на МАрти през две минути как не мога да изкупя всички буклучави играчки, които се продават по тия сергии Rolling Eyes
Снимков материал и ние имаме, но не прилагам, че хич не си падам по тия неща..
Дари също се опитва да се надигне и да седне. Сега четох и в една книга и в записките за МАрти че 20 седмица можело да ги оставим с подпряна възглавица. Дари определено иска, но се чудя не е ли рано??? Някой слага ли вече така да седят?
Иначе сме добре - ядем, кърмата ми е back to me и всичко е ок, плуваме, разхождаме се, сравнително спокойно спи - да чукна на дурво...
Това е от нас, поздрави  bouquet

# 98
 Нане, във видеото все съм ви хванала някъде в крачка, щото всички хванах, че да не се резиля само аз по нета я.  Mr. Green

Мим, ми и Краси си произвежда плюнки доста... Не ме притеснява, даже до сега не се бях замисляла за давенето. Тия неговите слюнчни, или каквито са там, жлези сигурно са някакви непоправими работохолици - непрекъснато се "друли". Ръкавите му непрекъснато са морки, да не говорим за дрънкалките, но вие това вече го знаете.

Да ви кажа от днес вече има нов номер, може да лети като го вдига баща му... извива се като акробат някой.

# 99
сладурчеста, веднага ще пиша, но първо трябва да приспи 3 нощи с него и после в реката. и ние днес бяхме с кенгуруто, голяма разходка направихме, а тя спа като ангелче.
и Ада има много слюнки, но и аз не обръщам особено внимание.
и мен ме интересува как шофирате сами с бебетата?къде слагате столчето за кола?на нашата кола предната възглавница не се деактивира и не мога да сложа там столчето... Sad

# 100
И Преслав плюнчи  Mr. Green много здраво. Мисля, че е защото не преглъща и няма идея за тая работа. Плюе си на мама охлювчето...сменям лигавници постоянно.

# 101
И Анджи се плюнчи много здраво. А днеска в парка бяхме тримата и като направи едни истерии- рев, пищи, плюнки хвърля и се дави. Ужас някакъв! Нито гушкане, нито цица я успокоиха...Накрая се оказа че и се спяло, подрусахме я в количката и заспа. След 10 минути се събуди и се хили. Кво да го правиш такова?  Mr. Green

# 102
БРАВОС на садилите дръвчета Heart Eyesще ви закача на въображаемата стена на най-заслужилите,белким един ден и аз цъфна там...По нашия край едно земетресенийце мина,но аз пак нищо не разбрах-то след дълга разходка с двете чеда няма как да забележа квото и да било.Тогава съм като алпинист,слязъл от Еверест-доволна и безчувствена,особено второто...
Айде от утре пак хубаво време,че да социализираме дечурлигата Wink

# 103
  • София
Здравейте мили мами,

Много взехте да ми липсвате, че  бяхме в Казанлък за празниците - при родителите на мъжа ми -леле че хубаво беше-въздух, слънце-готвиха ни, глезиха ни много. Само дано да не му се отрази  разнасянето напед-назад на ръце, че тогава ми е спукана работата Laughing-гоялам радост беше. Много порасна Преславчо и да ви кажа-вече се опитва да сяда #Crazy. Аз нищо не правя-само го прегръщам, като той е с гръбче, опряно на гърдите ми както съм седнала, така, че да мога да му хвана двете ръчички, хваща се за пръстите ми и сяда, после се навежда много надолу към коленете си-голям гимнастик HugПри вас има ли нещо подобно Rolling Eyes
От утре сядам да ви чета, че сега ще полягвам, но исках да се обадя, че се завърнах  bouquetЛека нощ!

# 104
Мерси на всички за съветите! Барборанче, Рафаел както Донята беше май казала за Анчето, че и от бирена бутилка пак ще яде: яде си от самото начало от болницата от шише без проблеми, въпреки че предпочита гърда от момента, в който му подадох да засуче. Кърма яде замразена също без да се мръщи изобщо. Много рядко, но 2-3 пъти и АМ е хапвал. От кърмаческия казаха, че вече е голям, за да забрави за 3 дни как се суче от гърда. Мен основно цеденето ми ме притеснява.
Иники, Нането, браво на вас! Аз щом видях снимките назидателно ги демонстрирах на мъжа ми и най-вече се впечатли той от Прекраси, та в 17.30 му се наложи по спешност да ме води в Северния парк, защото аз страдах, че е повлиял зле на социалната ми ангажираност, ама вече всичко беше приключило. А той мърмореше, че това парк ли било-горичка, но като го видя - млъкна. Паркът си е доста приятен и голям. Видяхме засадените дръвченца.

Общи условия

Активация на акаунт