запис на не знам коя страница стана, ама ние сме в Русе и не ми се кисне в офиса за да разцъквам нетче, а вкъщи нямаме. голям кеф тука. майка ми помага с бебата, а аз ходя с баща ми да се уча да карам - отново - имам книжка от 11години, но не съм карала от 8,хаха.
след малко се връщам да чета назад.
Дивна има огромното желание да сяда - и мускулите на ръцете и са станали мн силно, но не иска да се обръща от корем по гръб и обратно. има ли още бебета, които не го правят като нас? имам и въпрос - бях питала и преди, но можете ли да погледнете бебчетата си и да ми кажете - симетрични ли са им гънките на крачетата. не че се притеснявам или нещо, но все пак - майчина глава - чуди се за какво да мисли.
лека вечер и до скоро
едит - видях, че сте го обсъдили вече - значи и други са така. интересно, на Дивна гънките отпред не са симетрични а отзад са.
Иники - много яко, на зелено и за зелена кауза
Коконът - права си
Браво за ентусиазма и добре свършената работа!

Хубаво да си изкарате и много добре, че нямаш нет
Къде къде по-приятни неща предполагам има за правене
И хич да не се притесняваш за мерките. Вече децата трябва да наддават по по-малко, отколкото в началото. На нас за другия месец са ни поръчали да сме +500-600гр. не повече.
Като стенографка съм
Каквото такова 
. Така де - като има напрежение - отстрани го
Днес само ми пищи след ядене 
. Аз нищо не правя-само го прегръщам, като той е с гръбче, опряно на гърдите ми както съм седнала, така, че да мога да му хвана двете ръчички, хваща се за пръстите ми и сяда, после се навежда много надолу към коленете си-голям гимнастик