Топло слънце вече грее, ЯНУАРЧЕТО не спира да се смее

• 13 636
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Ох , момичета много съм отчаяна. Пак за килограми ще говоря . Не мога да рзбера защо качвам килограми,направо съм слон вече, дори и бременните дрехи не ми стават  newsm45. Ям си по веднъж на ден не много. Какво става с мен не знам.Сега ще ходя на разходка и няма каво да облека. УЖАСТ !То едни ръчища,крачища ,коремища.... smile3511 Има ли друга като мен да пълнее след раждането?
Сори за депресарския пост ,ама ......  #Cussing out

# 106
уфффф, полудЕх  #Crazy
Анчето тази вечер така истеряса, че ми изкара акъла. Така не съм чувала бебе да се дере от Калояново време, той не млъкваше въобще, постоянно пищеше от нещо. Анчето така ме е научила, че е кротка и усмихната и НЕревяща, че тази вечер направо ме хвърли в джаза. Писъци страшни, щом извадих сешоара...обаче действа безотказно този метод. Само го пуснах и млъкна, и ме гледа и хлипа леко...спрях го, уааааааа, пак наду гайдата и така половин час. А Калоян обикаля около мен и само ме пита кога ще го къпя, кога ще си мие зъбите, кога това, кога онова  #Crazy, защо не и дам да яде за да спре да реве  ooooh!. А тя категорично отказа да яде, плюе цицата и се дере с пълно гърло. Едната, другата и не и не и не. Плюе и пищи. ПО едно време реших да и направя АМ белким млъкне, ама като река да я оставя и започвяаше да се дави от писъци, а Калоян продължаваше да обикаля нервно около мен и да ме юрка. Накрая успях да я оставя на леглото без да изключвам сешоара разбира се, смея ли? Хукнах с Калоян да се  разправям и тя взе, че заспа, гладна!
Изкъпах Калоян, сложих го да си ляга, пуснах му приказка и тъкмо излязох от стаята му, аййййде гайдата отново писна, този път от глад. Наяде се, повърна ме и в момента вири краци и ме подритва. А баща и още го няма, на работа е.

Натали, много кофти това с килата, аз не ккачвам слава богу, но и не свалям, защо така не знам newsm78

Виолетке, Анчето шише не отказва, замразена кърма също, малко на АМ се мръщи, но като види дебелия си го хапва и него. Няколко пъти се е налагало като ми бяха проблемите с кърмата в началото.

Момичета, то не само Анчето ги прави тези номера, има и други бебоци, а и вашите ще започнат всеки момент да се мятат като пържоли според мен. Все пак Анчето е декемврийски януарче и е с месец по-голяма от някои от бебоците в темата, а в тази възраст и няколко дена разлика е от значение и се усеща. Сладурче, Никола го изключвам щото той верно с тези килограми на душата му е трудно. Абе да е жив и здрав да си хапва, има време за всичко, аз му се кефя на апетита.

Хайде спирам да дрънкам, ще се пробвам да я приспя госпожицата, че така няма да се разберем с нея...

аааа...забравих да кажа, вчера попаднах на фалшива двайсетачка. Взех си наема и минах през пазара на Красно село да пазарувам и на касата в магазина, хоп, фалшиви пари и ми ги върнагха, та веднага звъннах на наемателката, казах и, че ми е дала фалшиви пари, минах да ми ги смени и така. Едва ли се е опитала да ме врътне, по скоро и нея са я врътнали, но в магазина касиерката ми каза, че София е залята от фалшиви двайсетачки и десетачки, така че внимавайте хора и си проверявайте парите. На мен уж ми обясниха къде да гледам, но аз какъвто съм заплес най-много пак да ме врътнатнякъде.

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 00:56 от доня КОПРИВА

# 107
  • Варна
Добро утро!

Натали, аз не качвам, но и не свалям. Може да е от напрежение, от недоспиване. На някои хора така им действа.

Доня и Елия миналата седмица ей така се дра. Без видима причина, а е май с една седмица точно по-голяма от Анчето....дано не повтори, че бях психясала, дали не я боли нещо....

# 108
Добро утро!

Натали, мила, и аз съм в клуба - възстанових си бременното тегло и като нищо ще продължа нагоре по скАлата... Ама си хапвам де - не много, но редовно. Абе общо взето нормално си се храня. За мен храната е особено важна - не ям ли достатъчно кърмата ми намалява веднага.. Та засега се примирявам със слонското си телосложение и ще предприема мерки по-нататък. Гадно ми е, но ще трябва да си затварям очите като минавам покрай огледало..  Sad

Мацки, на Кало крачето се поду  Sad Т не е вдигал, но аз му дадох превантивно панадол.. Лошото е, че май още снощи се е подуло, пък аз го гледах, че е зачервено, но не посмях да го пипна да видя.. Чак днес го пипнах и установих, че се е подуло.  Sad Сложих му риванол - за колко време долу-горе спада подутото? И друго се зачудих - дали е реакция от ваксината или нещо, свързано с убождането?  newsm78 Понеже нали ваксината не си "стои" там, а е из цялото тяло, пък мястото до убождането подуто  newsm78

Леле, Копривкеее, адашът те е побъркал снощи - как го изтърпя?? Аз себе си веднага си се представям в такава ситуация и как му крещя  Sad

# 109
Виктор спи от 21ч вечерта без да се е събуждал (почти 12 часа вече), а аз вместо да се наспя съм будна от 6ч да го дебна да се събуди  Crazy Ей на това му се казва луда работа  hahaha

# 110
Здравейте мацки.
Много ме е яд ,че не можах да се включа в чудесната инициатива за саденето ,въпреки че Северния парк ми е под носа, но имах съмнения ,че бебка е болна и не исках да рискувам да я държа навън много време.Много се радвам ,че има такива хора като вас и памагат да не загине природата.Браво  smile3501
Лелеееее вчера ми скъса нервите ,дра се цял ден направо  smile3511  издивях и аз сама ,че таткото правеше колата на кума .Ама нищо не я успокояваше неиска да заспи друсаме се на спалнята и както спра да я полюшвам и почва, незнам какво и беше .Имаше и зелени акита.
За сядането и ние се надигаме .научила се като и подам ръчички хваща ме и се надига сама без моя помощ.Дори в събота ми беше легнала на гърдите и без да я държа за ръцете сама се надигна и остана в седнало положение  Shocked.Неможех да повярвам и аз непрекъснато я бутам да си лежи ,обаче тя не иска да е вече легнала.
Гери  много е тъпо да те обвиняват ,че ти си виновна за малкото стомахче на малката принцеса, а още повече ти да си го мислиш.То детенцето си знае колко да яде, колкото му се яде./Ама сигурно и на тебе вече ти омръзна да ти говорим, че яде колкото му се яде, то притеснението си е притеснение знам/.

# 111
Добро утро!!! И Васи още не се обръща, ама и аз рядко го слагам по корем. Обаче си имаме играчка и той е безкрайно щастлив като му я дам, мачка я с ръчички(тя шумка).
А за шофирането с него, слагам го от пред, но всички еърбеци са изключени (то да не се случват бели де).

# 112
Добро утро.

Коконът - и аз съм така, ако нещо в "графика" се обърка. Вместо да си лежааа, аз се чудя "защо спи?".
Сис, и на нас първия прием на Пентаксима беше с такъв резултат. Подуто краче много, без Т. Дадох Панадол, за да се успокои, щото го болеше  и плачеше много. Сега при втория прием не знам как ще е.
Копривке, фалшиви банкноти има и ще има. В банката се случваше доста често - десетачки, двайсетачки, евра, долари. Наистина много трябва да се внимава, има някои са доста избарани.
Марти също се опитва да сяда. Заглежда се по масата, където ядем. Иска да разглежда и затова все е на ръце. Ама кой го научи така беее значи  ooooh!.
От сутринта нещо се криви. Не можа да се изака и рееев. Какво ли на правих - нищо не помогна. Както го държах гол - хоп опишка всико наоколо. Преблякох го, баща му даже ми се скара, какво съм правела детето  #Crazy. Приспах го за малко. Пак се събуди с рев. Мъчи се мъчи се - не. Отново опишка всичко. Нахраних го и както го държах - хоп - готово. Той щастлив. Събух го гол - и отново!!!  #Crazy опишка всичко  Joy. Паааак го преоблякох  ooooh!.
Сега една камара с дрехи, опишкано одеало и той щастлив играе с гимнастиката  hahaha.
Плюнчи се, но гълта всичко. Много рядко изкарва навън и се дави по тоя повод. Но аз свикнах, някой път леко го потупвам и това е.
Мюрвет, нашето столче е на задната седалка, ама много много не го ползвам. Знам, че е ужасно неправилно, но той не е голям фен. Пък ако съм го сложила преди това в кенгурото, изобщо не го и свалям.
Иники и Нането - свършили сте чудесна работа. Моите адмирации.
Ми още нещо май щях да пиша, ама на - забравих.
Айде до скоро.

# 113
Хапна човекът и продължава да спи блажено (този път на спалнята)  hahaha А аз зомбито да ходя да си правя кафе  #Crazy

Да видим постиженията на "бате" Вики:

1) Не се преобръща, което засега ме радва, че все още го оставям къде ли не. Както го оставиш така си стои и съзерцава (любимо занимание). Като се умори мрънка да му се смени позата. Шефчетата са си така явно  hahaha

2) Когато е в шезлонга съм го хващала за ръце да се набира (част от гимнастиката), но той вместо да се надига, натиска главата и повдига дупето като се подпира с крака  Joy Мост сигурно се опитва да прави. Напоследък започна и сам да го прави това. Забива крака в ръба на шезлонга и опитва да се подхвърли нагоре  Whistling Прилича малко на риба на сухо  hahaha

3) Като хване нещо дрънчи и мята, не пуска. Но аз го отчитам като незъснателно. Любимото му за хващане е косата ми (като маймунка се вкопчва). Всеки път едва го отделям от там (по-скоро на разтърваване прилича) и после вадя по няколко косъма жертва за каузата (не се научих да ходя все вързана като го вдигам ееййй  ooooh! )

Като се сетя още ше допълвам. Сега е време за кафеееееееее Simple Smile Елена, мерси за подсещането Wink

# 114
Ей ме на-бясна  #Cussing out
Преди малко ми звънят от работата на пожар да съм ходела да подписвам някакви документи. Ама задължително днес #2gunfire Бе тия хора нормални ли са- на кой да оставя малкия и що не се обадиха по-раничко - идиоти пълни #2gunfire
За килограмите - и аз не мърдам Cry Хубавото е,че поне не качвам де, ама се скъсах от глад един месец и тц -60. А най-гадното е, че са ми предимно на бедрата, нали си представяте гледката  Shocked
П.П. Някой май се опитва да ми изкара глоба от "Паркинги и гаражи" ама ще я видим ний таз работа  Whistling
Хайде лек ден, наоплаках се и аз  Hug

# 115
Добро утро!
Елена, мерси за кафенцето.

Smiling_Sisi, не се притеснявай за крачето. Нормална реакция от ваксината е. Внимавай само да не вдигне Т. На Никола му беше станал двоен крака от ваксината. Слагай реванол разреден с вода (равни части) и гледай да е мокър компреса, т.е. честичко го сменяй. След 2-3 дни ще спадне малко, а после до месец изчезва топченцето. Поне при нас беше така. А на Никола му беше и много зачервено и го болеше. Не е от убождането. Педи каза, че всяка следваща реваксинация, ще реагира още повече.

Любимото му за хващане е косата ми (като маймунка се вкопчва). Всеки път едва го отделям от там (по-скоро на разтърваване прилича) и после вадя по няколко косъма жертва за каузата (не се научих да ходя все вързана като го вдигам ееййй  ooooh! )
Никола е същия  hahaha. Аз ходя вързана и пак ми докопва някой кичур.

Натали, качването на кг може да е от хормоните. И нищо да не ядеш може пак да качваш. То е същото ако взимаш противозачатъчни. На някой жени така им действа промяната в хормоните. После много бързо ще ги свалиш. Може да е само натрупване на течности.

Никола ме подлуди тая сутрин. Иска да яде през час. Хапва набързо и после се дърпа като попарен. Какво му стана на това дете  #Crazy. Яде в 6:30, после в 8, след това в 9 почна пак да се дере все едно не е ял с дни. И накрая повърна  #Crazy. Аман. Сега ме ползва за биберон и разгеле заспа.

# 116
  • София
Добро утро!!!
Два дни не съм се разписвала, но все бях приятно изненадана с гости  newsm44
Та първо да честитя рождения ден на кака Кети с пожелание като оздравее мама да и спретне най-чудния купон. Представям си колко е била нещастна горката Hug
За подутото на Калоянски- че е от ваксината, от ваксината е - възможните причини са 2, цитирам по памет: или е била студена ваксината и се е получило подуването. Причина номер 2 - организма вече е започнал да изгражда някакви антитела след първия прием и така реагира на новите вируси. Сиска, не те ли предупреди докторката. Аз от Хриси си знам, затова и сега много неща не ми напомня, ако не я питам изрично - компрес с риванол, който ти си направила е достатъчен.

Да видим постиженията на "бате" Вики:

Както се казваше в едно филмче - това е моя реплика Joy Айде да си идвате вече, че ще се забравим Simple Smile
Бубче, на вас цицка ви не требе - ако няма на кой да го оставиш - гледачи в къщи дал Господ. Пък ако се наложи сега и цицка ще дадем - Гогата не е скръндза hahaha
Копривке, явно Анчето е била превъзбудена - изпаднат ли в подобни състояния аз и на двамата им гася вода - ако щете вярвайте, но ефект има моментален...
Хайде оставям ви, че майстора дойде да цикли дюшамето Simple Smile

Тъй показах му полето на действие и се връщам.

Педи каза, че всяка следваща реваксинация, ще реагира още повече.

Добре де...при ваксините от ЗК тези реакции ги няма. Колкото и да ги плюят всички заради температурата. Май ще почна да съжалявам, че не им се доверих и този път...
Ангелче, а где ще скитосвате без Рафата като гаджета с мъж ти? Аз пък съм много зле в това отношение - искам децата да са навсякъде с нас, поне където има възможност. Може би, защото като бяхме малки нашите често все пътуваха насам натам и ни оставяха при баба и дядо и от тогава имам кофти спомени...Не че ми е било лошо при баба и дядо, но...
Мюрвет, поредното доказателство, че не винаги скъпото е най-доброто Simple Smile Майка вчера се завърна от Турция и каза, че е взела някакви неща на децата, но са били само в Измир(там им беше командировката), но каза да и кажа от къде да се пазарува и в Истанбул - има почти всяка седмица някой познат, който пътува. О, то нашата прабаба се завърна нощес от екскурзия в Истанбул. Организират я от "пенционерското" дружество и ми разказва възхитена, че се била возила на яхта и какво видяла...Ех, на 80 години и тя почна да обикаля света Joy Да е жива и здрава де, че деня преди да тръгне, взела, че паднала пред къщата, цялата глава подута, синя и не иска да я заведем на лекар...Свекър ми все още не я е видял-тя се крие- че ще и се кара, защото не се спира и само си търси работа.

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 10:13 от Доника

# 117
Ох, Дони оправи ми настроението  Hug Много благодаря за предложението, но аз вече вдигнах тати под тревога и той ще се прибере следобяд, за да мога аз да ходя да свърша работата  Hug
Хубав ден и много усмивки ви желая   bouquet

# 118
Сладурчеста, Доника, мерси за инфото! Аз си го знам, че може да се получи такава реакция и доки си ме предупреди, каза ми и за компреса с риванол (само че не ми каза да разреждам), но просто ми стана мъчно за детето  Sad Blush, пък и не се сетих да питам за колко време трябва да спадне подутото (и пак - не, че нещо, но да знам). Неговото, слава Богу, не му се е подуло много, даже напротив - мъничко е, но пък си е там.. А и за причината се зачудих (чисто любопитство), някак не ми изглежда много логично, ама аз какво ли разбирам  Crazy. Та доки бая загрява ваксината, уж трябва да не е била студена, но както и да е, може да е от това, че е повторна. Нищо де, ще се оправи мястото, не е кахър голям  Wink Но ви писах точно след като му сложих компреса и ми беше още едно такова криво ..

Доника, какво е това "гасена вода"?  Shocked

Ох, Мила, и аз щях да ви приканвам да си идвате.. Ама знам Wink Дано поне времето да е хубаво там и да се забавлявате  Hug

аааа - вижте това - как се правят бебетата Wink

Абе ся като се замисля - почнах да се чудя дали дори му е подуто  Laughing - щото е твърдо и съвсем леко подуто, но на едно малко местенце - Сладурчеста нали спомена за "топче", те нещо такова си е  newsm78  Laughing

# 119
  • София

Доника, какво е това "гасена вода"?  Shocked

Ами в чашка водя се гасят 3 клечки кибрит, дават се 3 глътки и се измиват очите - било против уроки. Аз в друго може да не вярвам, но в урочасването да и то с пълна сила...Май ви споделих как всеки ми вика - ууу, пак ли спи. И едва ли не що спи - ами като се "наплющял" човека, та чак тече докато яде Laughing, как няма да спи. Понякога се чудя какво ги дразни хората, но както и да е. Аз лично също много лесно хващам очи. Дори съм повръщала. На Хриси също му действа така. За Гого още не съм забелязала, че той перманентно си повръща hahaha. Всъщност понамаля силното повръщане и има дни и без да е връщал - явно почваме да го израстваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт