. Ям си по веднъж на ден не много. Какво става с мен не знам.Сега ще ходя на разходка и няма каво да облека. УЖАСТ !То едни ръчища,крачища ,коремища....
Има ли друга като мен да пълнее след раждането?Сори за депресарския пост ,ама ......
. Ям си по веднъж на ден не много. Какво става с мен не знам.Сега ще ходя на разходка и няма каво да облека. УЖАСТ !То едни ръчища,крачища ,коремища....
Има ли друга като мен да пълнее след раждането?

, защо не и дам да яде за да спре да реве
. А тя категорично отказа да яде, плюе цицата и се дере с пълно гърло. Едната, другата и не и не и не. Плюе и пищи. ПО едно време реших да и направя АМ белким млъкне, ама като река да я оставя и започвяаше да се дави от писъци, а Калоян продължаваше да обикаля нервно около мен и да ме юрка. Накрая успях да я оставя на леглото без да изключвам сешоара разбира се, смея ли? Хукнах с Калоян да се разправям и тя взе, че заспа, гладна!

Т не е вдигал, но аз му дадох превантивно панадол.. Лошото е, че май още снощи се е подуло, пък аз го гледах, че е зачервено, но не посмях да го пипна да видя.. Чак днес го пипнах и установих, че се е подуло.
Сложих му риванол - за колко време долу-горе спада подутото? И друго се зачудих - дали е реакция от ваксината или нещо, свързано с убождането?
Понеже нали ваксината не си "стои" там, а е из цялото тяло, пък мястото до убождането подуто 

издивях и аз сама ,че таткото правеше колата на кума .Ама нищо не я успокояваше неиска да заспи друсаме се на спалнята и както спра да я полюшвам и почва, незнам какво и беше .Имаше и зелени акита.
.
. Приспах го за малко. Пак се събуди с рев. Мъчи се мъчи се - не. Отново опишка всичко. Нахраних го и както го държах - хоп - готово. Той щастлив. Събух го гол - и отново!!!
опишка всичко
. Паааак го преоблякох
.
.
А аз зомбито да ходя да си правя кафе 

Мост сигурно се опитва да прави. Напоследък започна и сам да го прави това. Забива крака в ръба на шезлонга и опитва да се подхвърли нагоре
Прилича малко на риба на сухо 
)
Елена, мерси за подсещането

Бе тия хора нормални ли са- на кой да оставя малкия и що не се обадиха по-раничко - идиоти пълни
Хубавото е,че поне не качвам де, ама се скъсах от глад един месец и тц -60. А най-гадното е, че са ми предимно на бедрата, нали си представяте гледката 
)
. Аз ходя вързана и пак ми докопва някой кичур.
. Яде в 6:30, после в 8, след това в 9 почна пак да се дере все едно не е ял с дни. И накрая повърна
. Аман. Сега ме ползва за биберон и разгеле заспа. 

Айде да си идвате вече, че ще се забравим 

Майка вчера се завърна от Турция и каза, че е взела някакви неща на децата, но са били само в Измир(там им беше командировката), но каза да и кажа от къде да се пазарува и в Истанбул - има почти всяка седмица някой познат, който пътува. О, то нашата прабаба се завърна нощес от екскурзия в Истанбул. Организират я от "пенционерското" дружество и ми разказва възхитена, че се била возила на яхта и какво видяла...Ех, на 80 години и тя почна да обикаля света
Да е жива и здрава де, че деня преди да тръгне, взела, че паднала пред къщата, цялата глава подута, синя и не иска да я заведем на лекар...Свекър ми все още не я е видял-тя се крие- че ще и се кара, защото не се спира и само си търси работа.
, пък и не се сетих да питам за колко време трябва да спадне подутото (и пак - не, че нещо, но да знам). Неговото, слава Богу, не му се е подуло много, даже напротив - мъничко е, но пък си е там.. А и за причината се зачудих (чисто любопитство), някак не ми изглежда много логично, ама аз какво ли разбирам
. Та доки бая загрява ваксината, уж трябва да не е била студена, но както и да е, може да е от това, че е повторна. Нищо де, ще се оправи мястото, не е кахър голям
Но ви писах точно след като му сложих компреса и ми беше още едно такова криво ..
Дано поне времето да е хубаво там и да се забавлявате 
. Всъщност понамаля силното повръщане и има дни и без да е връщал - явно почваме да го израстваме