Ау, за ви кажа, купила съм едни лъжички, в няколко размера, от някаква джиджана пластмаса, дето като е прекалено топла манджата изсветляват и се извиват... май са силиконови, а не пластмасови... абе полимери някакви. С най-малката му давам сега лекарствата и водичка.
Кали, аз на Нестле съм решила да пробвам в началото, пък дано ги хареса. Те имат фирмен магазин на едно непознато за мен место, от което братовчетките си взимат. Ама писнало ви е от тия мои братовчетки, нали?
Е, да, ама ся знаете за далаверата, то може и преди да сте си знаели. В този митичен магазин всичко е доста по-евтино. Моята аптекарка каза, че не искали да я снабдяват с млека вече, нищо че според нея наредбата се тълкува неправилно и ще се наложи да си купувам от магазина им кутиите. Кумата ми подхвърли някаква цента 9.60, ама не знам доколко е верно си спомням (за НАН1 е цялата тази тирада). Като разбера точно къде се намира ще ви кажа.

а не само да се чудиш от къде да я захващаш да е по-добре
два пъти се подстригах, поне по-къси коси да падат...ама това е ужасТТТ, и докато кърмя ли ще е така ?
или всеки ден ...до победата ...