1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 63

• 22 942
  • 451
  •   1
Отговори
# 15

това е от мен за кафенцето
че обяда беше диетичен
относно анкетата писах бену и керемчо

# 16
момичета бягам да прибера децата и после ще ви догонвам

# 17
Просто най отгоре където е менюто до "изход" има бутон от който сменяш клавиатурата от латиница на кирилица. Много е лесно.
Сега ти е син бутон с букви EN и кликваш да го смениш на червен с букви BP.

# 18
  • Атлантис, Галактика Пегас
Между друго: върнах се в началото на филма... Та Керем пита Бенну : Окъде Шех взела пари за лечението... Бенну отговори от тук от там, продала, заела... Та- ББ Нещо сценаристи са се оляли.. Човек ако знае от къде са парити не би питал, би озбягвал въпроса като Онур  Thinking Naughty А Керем пита Бенну. И ако Бенну подозирала нещо .... след въпроса не би трябвало а втълпява глупости...  Naughty

# 19
Ха, ха, ха Joy
Онур още никой не го е срещал. Ами то ние ако го бяхме срещнали тук ли щяхме да клецаме денонощно hahaha

И аз съм мнооого любопитна колко Онура ще излязат в анкетата  Rolling Eyes

# 20
Коя е тази 1 която се е срещала с Онур newsm78
Бързо да си признава....

# 21
здрасти и от мен в новата тема
Анна кремчето супер станало, благодаря  Hug

момичета и другите почерпки невероятни  Hug

Коя е тази 1 която се е срещала с Онур newsm78
Бързо да си признава....
за съжаление не съм аз  Sick

Kordelia много вярно това което си написала така беше, но аз нали все още не съм повтаряла(предстои) - пак прах в очите малко има
сигурно сценаристите не са си мислели че ще гледаме повторно старите серии заедно с новите

# 22
Гледам 87/4 и ББ: Когато козльо се извинява за жена си и се опитва да хване ръката на шех а пък тя се чуди да даде или не и после как бързо си я отдръпна. Абе душице на сила хубост не става. Ами се осъзнай по бързо нищожният живот който ти предстои.

# 23
Гледам 87/4 и ББ: Когато козльо се извинява за жена си и се опитва да хване ръката на шех а пък тя се чуди да даде или не и после как бързо си я отдръпна. Абе душице на сила хубост не става. Ами се осъзнай по бързо нищожният живот който ти предстои.
аз щракнах на тази част защото не пише че е със суб и да я проверя и превъртайки на тази сценка попаднах. Със същото впечатление останах

# 24
  • на морето
Пак здрасти  и от мене ....
Кипнали сте следобедно кайвенце , виждам ...Ммммм... то хубаво ,ама , като гледам какво е каймаклия , шербетлия .... само за гледане става ..
Кой е мераклия  сега  да предскаже как ще свърши филма ? Thinking
Анче , здрасти , скъпа !   bouquet Hug
Нещо се разминаваме в часовите пояси и напоследък не можем да се засечем тук ...

# 25
Абе тук е като в приказка от 1001 нощ. Само някой да спомене, че е гладен или жаден и веднага някой джин излиза от лампата и слага масата. Я да се оглидам за Шах Шехриар.

# 26
  • на морето
Малейййй, много сложна анкета , бе хора ...  newsm78
Оттеглям се в ъгъла за размисъл .....

# 27
Аше, тук съм бе душко Hug поне докато мъжа ми не реши да ми хвърли един хубав бой bash или аз стана 200 кг от обездвижване и седене пред компютъра по цял ден. Което първо дойде....
Никой не иска да си признай кой е виждал Онур...явно е грешка и може би са прочели кого искате да срещнете в живота си? Ама то това е друга анкета....

# 28
Анкетата е доста интересна. И съм любопитна колко Онуровци ще излезнат на бял свят.  Аз отговорих с последната опция, защото действително така оформени образи, като тези във филма, не съм срещала. А съм живяла доста. Но пък съм срещала хора, които притежават отделни черти на характера, близки до тези на нашите герои. Сякаш Мелек, Мерт и Бурак са най-стандартни и често срещани. Някои хора притежават черти на Фюсун от началните сезони, и Еда не се среща рядко - интриганти и злонамерени хора има много. Аз лично малко съм се сблъсквала с такива, за щастие. Но и избягвам да контактувам с подобни екземпляри, някак инстинктивно надушвам фалша и двуличието, а и на лошите хора все им личи, че дявола често им прави компания. Дано съм права в преценките си.  newsm78

# 29
здравейте момичета! и аз съм любителка на сериала и когато имам време съм на компютъра, стигнах до 79 еп, но открих само първа част, моля помагайте.

Общи условия

Активация на акаунт