1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 63

• 22 918
  • 451
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Здравейте    и  от  мен, момичета!!!  Тези  дни  съм  доста  ангажирана,  но  толкова  ми  липсвате,  че  използвам  всяка  възможност   да  ви  видя!!!  Няма  да  мога  толкова  да  пиша,  но  от  снощи  и  днес  вече  много  пъти  гласувам  за  Хали  и  виждам,  че  отчита  на  всяко  влизане  в  анкетата  по  един  глас!!!  Затова  гласувам  през  половин  час примерно!!! Хайде  да  помагаме  момичета,  че  той  е  много  назад!  А  ако  някой  знае  как  да
" хакнем " анкетата,  да  каже  веднага!!
!
    newsm78

http://www.ucankus.com/

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 10:49 от Planet

# 241
Ако е от 17.00 поне на мен ми е удобно, но не по-рано! Трябваше да го пуснат от 20.00 или 21.00, за да може всички да се насладят максимално!

# 242
Planet за анкетата така е трябва паузи да се правят иначе не отчита

# 243
  • на морето
Ами ето я и самата статия - това , което ни касае е побрано точно в едно изречение .
Брагодарности /на патерица   bouquet / за идеята , да я снимам и кача тук. Този "номер " беше приложен преди време с една друга статия .

# 244
  • Варна
тази анкета май пак за харизматичен артист  newsm78
но има и други сериали не само тези които дават по канал д

при мен при 1-вото гласуване смени броя на гласувалите и при второто, но от там нататък йок

И при мен така. Май само по веднъж може да се гласува.

И при мен така,отчита само първия глас Sad.Много е назад Халит...

Програмата на Нова е супер,страхотна новина Party.Този час беше толкова тъп ooooh!

# 245
asha благодаря  Hug

а пък Милен 'Не мога да грея от всички предавания по Нова'  ooooh!

но май наистина този час еднакво неудобен за работещи и почиващи  Thinking Crossing Arms

както го направят ще се нагодим някак

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 11:21 от castanea

# 246
  • В тъмната гора.
Добро утро , джанъмки !

Новината вече е факт - в днешния "Труд " има статия за пълната промяна в програмата на Нова ТВ .
"Часът на Милен Цветков " пада и на негово място ще дават нашия филм!

Да ни е честито !
 newsm44 newsm44 newsm44

Аз не се впечатлявам много от новината...да не кажа...изобщо.

Според мен преди 18,05 ще бъде края на сериала в Турция и всички ще са го изгледали, поне няколко пъти.

Поне да го бяха пуснали в най-гледано време, човек да си направи труда да седне и да го гледа.

# 247
Аз всъщност мога да го гледам и в 16.30, защото работя да 16. Обаче никой от работещите ми приятели и познати не е гледал филма. И ме е яд затова, че Нова телевизия не го пуска вечерта, за да могат повече хора да оценят труда и таланта на екипа. Но това е една от описаните от Аша прояви на вируса - желание да заразяваш нови и нови хора.

# 248
  • В тъмната гора.
Аз всъщност мога да го гледам и в 16.30, защото работя да 16. Обаче никой от работещите ми приятели и познати не е гледал филма. И ме е яд затова, че Нова телевизия не го пуска вечерта, за да могат повече хора да оценят труда и таланта на екипа. Но това е една от описаните от Аша прояви на вируса - желание да заразяваш нови и нови хора.

Така е, все пак идва лято, кой ще се затвори и ще тича да го гледа в 16,30.

Ама какво да обсъждаме....то първо обещания...а после нищо.

# 249
Чакам с нетърпение новите серии.

# 250
Аз не се впечатлявам много от новината...да не кажа...изобщо.
Според мен преди 18,05 ще бъде края на сериала в Турция и всички ще са го изгледали, поне няколко пъти.
Поне да го бяха пуснали в най-гледано време, човек да си направи труда да седне и да го гледа.

newsm09 Mishel_ наистина ли
аз мислех че е официално инфо това че финалната серия ще е на 2.06
дано да си права

Така е, все пак идва лято, кой ще се затвори и ще тича да го гледа в 16,30.
Ама какво да обсъждаме....то първо обещания...а после нищо.

така е  ooooh!  Crossing Arms

jorjito
за анкетата както е писала Планет  зареждаш страницата на ново и гласуваш, но с пауза между всяко ново зареждане - тогава отчита  Peace

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 11:25 от castanea

# 251
Къде мога да гледам епизод 82,83,,,,
Не мога да ги намеря....  bouquet

# 252
  • Варна

jorjito
за анкетата както е писала Планет  зареждаш страницата на ново и гласуваш, но с пауза между всяко ново зареждане - тогава отчита  Peace

Сега ще опитам така,Благодаря  bouquet

# 253
  • В тъмната гора.
На 02,06 не бяхме ли ги смятали през 2 седмици всяка серия. Направете си сметка, остават 3 серии само.
Не съм гледала програмата по канал Д, дали тази седмица на 28,04 ще има нова серия - 88 епизод.

# 254
  • В тъмната гора.
Къде мога да гледам епизод 82,83,,,,
Не мога да ги намеря....  bouquet

Качваме ги още.

Само те останаха. 82 и 83 епизод, всичко друго е преведено.

Общи условия

Активация на акаунт