АПРИЛСКИТЕ деца година вече радват нашите сърца

• 13 962
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Здравейте!
Реянка,и моята щерка още не е проходила. Страхува се да се пуска сама. Все търси пръста ми да се хване. Не ми се вижда и да проходи скоро. Не се притеснявай, има деца които прохождат по-късно. Освен това и аз давам на Рали по 180мл. мляко сутрин и вечер. Понякога и него не успява да изпие. От вчера е на Нестле Джуниър 1+. Харесва и.
Да се похвалим, че имаме вече 7-мо зъбче. Не беше вадила зъб от края на 8-я месец.
На всички болни дечица пожелавам бързо оправяне!
Весел и слънчев ден на всички!

# 211
Привет- мривет! Явно много сте стискали палци, защото вчера благополучно се занесохме в Априлци. Не искам да ви дразня, но.... просто беше супер. Мисля, че и на бебоците и на татковците им хареса, да не говорим за мамите. Лично за мен, беше много по-хубаво, отколкто очаквах. В смисъл, че организацията беше супер (Галиво и всички други, които организираха  bouquet)е , атмосферата беше супер спокойна и не на последно място, хотела и природата бяха фантастични (ние не се възползвахме от услугите на хотела, де). Току до хотелчето се издагаше планината и се виждаха снеговете по връховете. За подаръците не мога да ви кажа, малко тъпо, но аз не участвах, тъй като парашута за Априлици ми се отвори буквално в последните часове, но нищо, аз не съжалявам.

Радвам се, че се запознах с вас на живо и съм много щастлива, че станах част от форума.
Не мина и без приключения. Навръщане колата се счупи и чакахме час и нещо да ни изтеглят на буксир (мъжете ни). Познайте колко коли спряха през това време за помощ? Една, счупена лада пълна с братовчеди. Много добронамерени хора, погледнаха ни колата, уж я запалиха и отпрашиха, но за съжаление след 10 метра тя пак се счупи. Прибрахме се за около три-четири часа, но според мен си заслужаваше!
Малко се улях, ама сори.
Поздрав най-сърдечен, ваш приятел вечен, весел Патиланчо! Laughing

# 212
  • Някъде на път....
Сиси, Мирка..... бързичко да се оправят мъниците!  Hug  Heart Eyes

Ето малко поздрави и много усмивки от нашата четворка от манастира "Свети Мина" от вчера!  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 213
Здравейте! Аз изпратих детето и баща му в парка,и трябваше да чистя,ама познайте-първо ще се разпиша тук!
Ееее, teoileo, ами то не се и очакваше друго.Естествено,че ще е супер!Мястото е чудничко и такава добра компания,и такива добри деца....Ще чакаме повече подробности! Heart Eyes
Искам да честитя на всички,които напоследък са имали повод за празнуване-деца,майки,татковци,каки,дядовци,лели,именници... Да са здрави и само хубави неща да им се случват!
На всички болни дечица,пожелавам скорострелно оздравяване!
Reiana, не се тормози от глупостта на хората!Аз съм и фен на Миленката!Е,и на други дечица,ама няма да кажа на кои Mr. Green
Калина има 8 зъбчета.Вечер яде каша и после мляко преди заспиване.

# 214
Добър ден  Hug Hug Hug Hug Hug
Ние сме в Етрополе ,но бързам да пиша .......(спряхме ,че без климатик се опекохме в колата ).......взимайте пуканките и бирите ,че ще съм много обяснителна  Laughing
Ох от къде да започна ,беше прекрасно,невероятно,красиво,весело,приказно,незабравимо,неповторимо (други думи останаха ли?) абе не може да се опише  Grinning още с пристигането имах чувството,че познавам всички дори да не се бяхме виждали преди това единствено мама Dobs помислих за кака на Ая  Embarassed Embarassed Embarassed и не я поздравих викам си айде като дойде майка и тогава нея ще поздравя ......ама бива ли такова нещо тя на 14 годишна прилича  Hug  bouquet  от хотела сме леко казано възхитени ,това беше най-идеалното място за малки и големи деца за мами ,татковци и т.н.
само да вметна ,че ви пиша едвам едвам заради нашата мила Стефания която ни държа снощи до 2 часа на терасата и днес съм схваната цялата ,ходя като  не смазван робот а гърбът ми гори от едни ужасни лепенки с екстракт от люта чушка Rage  както и да е ще го преживея в името на каузата  Mr. Green ех момичета толкова беше хубаво трябва да правим такива срещи ежеседмично а не ежегодно  Naughty до втръсване !!!!! Всички сте толкова готини ,много ,много ,много  newsm51 newsm51 newsm51 
Времето за наша радост беше с нас   Nature Sunny 1swing sun sweating децата се чувстваха повече от перфектно по-цял ден на огромната поляна пред хотела (снимков матРял по-късно от София) на където и да погледнеш имаше количка със спинкащо човече вътре !
За подаръците ......на нас подари подарък Цветомир на Тифани а ние подарихме на Хриси на Милени   Gift (аз бях единствената смотла взела дрехи  Embarassed и една малка играчица която пък милия Хриси не пусна през цялото време  Hug Миленка ,много ти е мило детенцето толкова е сладък  Hug дано не съм те разочаровала с дрешките )  Нашия подарък от Цецко също е много хубав Тифани благодарим отново   bouquet
С общата снимка не се получи много добре ,че имаше спящи ,но то беше почти невъзможно да сме будни всички по-едно и също време  ooooh!
Със сигурност пропускам много неща ,но съм още превъзбудена (Стеф не е от гела)  Twisted Evil а от невероятните емоции не ми се тръгваше изобщо
оооооооооо забравих да спомена ,че моя Саши маи маи си има нова любов  Laughing newsm62  с дъщеричката на Ехмея Ади .......бе тва дете още не е станало ама пита за каките веднага ....вика "колко кюфтета трябва да изям да ходя при каките ?" голяма игра беше с нея и кака Деси на ВаняМ  Hug
Сигурно вече съм много досадна затова ви оставям и после от София още ще пиша и снимки ще ви пусна  Grinning 

Теоилео съжалявам за премеждията през който сте минали ,но пък се радвам ,че успяхме да се видим  Hug
Мирка дано вече сте по-добре  Hug другата седмица може да си спретнем една хубава среща в парка   bouquet
Момичета благодаря ви за невероятните дни и спомени заедно ....... newsm51

# 215
И ние си прибрахме  Hug
Всичко беше супер и много се радвам ,че се запознах с всички .Децата си прекараха страхотно.Голяма игра падна и търкаляне по полянките.Първата вечер поизмръзнах ,но толкова ми беше интересно ,че стоях докато  можех да издържа Laughing
Ааа и Ники си хареса дъщеричката на Ехмея,че тя горката се криеше от него по едно време.
Ще пиша още ,но сега отиваме до метро ,че няма в нас нищо за ядене.

# 216
ААААйде привет и от мен!

Първо - за всички пропуснали срещата - дълбоки извинения, че ви подведох - в крайна сметка ние се занесохме вчера до Априлци! smile3534
Вчера сабале като отворихме гуреливи очи, установих, че Емата е в прекрасна кондиция, няма Т, хрема и прочие гадости.
След кратка конферентна връзка с Vanyivan и Helenblondy от мястото на събитието, решението беше взето и бегом към Априлци!
Искам да кажа, че ако не бяхме тръгнали щях да съжалявам до безкрай - момичета толкова се радвам ,че дойдохме и се запознахме на живо Hug Hug Hug
Имах чувството, че срещам стари приятелки, с които имаме общи спомени и с които има какво да си говорим, без да се чудим каква тема да подхванем...
Страхотни сте всички - лъчезарни, мили, приказливи;  дечицата са прелест ; татковците също се представиха подобаващо. По едно време снощи направо имахме чувството, че сме на среща на форум BG - татко Laughing Като заседнаха мъжорята на сладка раздумка, направо забравиха, че са там основно да гледат чаветата докато майките се наприказват.
Ще видите чудни снимки, ще чуете още хубави разкази (нека си остане дълбока тайна как аз подхлъзната от Стефинка и Тея-фея пея посред нощ " Земля в илюминаторе" smile3532) НО, нека си пожелаем това да е първата от поредицата редовни срещи и  следващия път да успеем да се съберем ВСИЧКИ членове на  голямата италианска фамилия.

Огромно благодаря на Galivo за положените усилия и прекрасната организация!!! newsm51

ПП Дано Габи  и Дани вече са добре Praynig

Реянка, благодаря ти, че ме мислиш Heart Eyes

Хайде, свиркайте да софийска среща Hug

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 18:47 от Lassi

# 217
Мтакааааа, дойде и моя ред!!! Няма смисъл да ви обяснявам колко ми хареса, то е ясно!!! Искам само да ви благодаря, че дойдохте и че се видяхме! Моите снимки със сигурност не са най-добрите, но все е нещо. Гледайте сега:
 Така започна всичкои така   ето какво заварихме като пристигнахме и това , това също,   
 и още  и това  от птичи поглед,  а по- късно стана "мармалад" както се изрази Стефания-деца, деца и пак деца.....до където ти стига погледа: тук  и тук  а това е на "официалната вечеря"  Mr. Green  Laughing    Laughing Laughing  м даааа  а това е моят отвратителен син, който не спря да ревтуни през ця … ото време там!!!!!!!
  Ох, има още много, но нямам време сега! Приятна вечер.

# 218
Айде народе на снимките http://aprilki.multiply.com/photos/album/45   Mr. Green  срещата беше просто страхотна радвам се рче се запознах с всички

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 22:07 от .Маги.

# 219
 Момичета, много са хубави снимките от Априлци. Страхотно е било, то си личи по всичко. Завиждам ви.... За следващата среща, само живи и здрави, пишете и нас  Naughty

Стискам палци всички болнички да оздраввяват.  Praynig  ...то и ние сме на тоя хал, де вече седмица

nesinesi, зъбчето на Кръсти в момента е в застой, но е по-голямо отколкото в началото и много пъти езичето му е наранено и тече кръв. Не ми се води малкия пак по зъболекари тук в Сандански и съм решила като ходим пак в Пирогов ще се интересувам повече. За сега не мисля да го махаме защото не искам да го травмирам и с това детето, а ще се надяваме да падне при смяна на зъбките.  Hug

# 220
Реянка, и моите дечица не са проходили, но а3 не се притеснявам. Поръчах им и проходилки наскоро, въпреки че лекарите тук са абсолютно против, ама те си говорят, а а3 с двама как да се оправям сама. Всеки от тях е коренно ра3личен и всеки има нужда от помост и внимание...  Crazy
Приятна седмица, радвам се, че срещата ви е била толкова приятна  Hug

# 221
Аууу сега гледам снимките- супер са, голям купон е паднало. Ех да сме живи и здрави др път ще сме на линия  Hug

Габи днес си е пак моето момиче, не е вдигала Т, весела е, дано всичко е зад гърба ни  Hug

Танче много са ви хубави и вашите снимки, ама я се виж каква си кльоща, зарязвай го тоз ДУкан  Mr. Green Hug Hug Hug

Ох отивам да ги доразглеждам снимките.... Hug Hug Hug

# 222
Здравейте момичета!  Hug
Срещата беше просто .....  Crazy
Много се радвам, че се видях с всички вас, надявам се и вие да сте си изкарали добре  Peace
Съжалявам за всички майчета и бебешори, които не успяха да дойдат този път, но искрено се надявам да има повторение  Wink
Ето и моите снимки... нямам нерви да ги качвам една по една в нашия сайт затова ги плеснах в Пикасата...
Приятно гледане  Mr. Green
http://picasaweb.google.bg/galski77/20088102009#

# 223
Оооо, мацки...много сте бързи бе...снимки, разкази - то не останало за мен ooooh!  Момичета - беше наистина много красиво преживяване - хотелът наистина беше супер и до последно мацките издържаха да се държат любезно с нас (въпреки хилядите молби за затопляне, малки лъжички, гореща вода, лайняни памперси и т.н.). Аз все имам чувството, че "не можахме да се видим" де (Иван много ме бъзика за тоз израз и все ме дразни и ме пита - сега, видяхте ли се или не Simple Smile)) Та наистина трябва да се повтори и май не е задължително да е чак след година - още отсега смело ви натрапвам идеята за една СЕПТЕМВРИЙСКА среща - все още ще е топло...А??? Много се радвам, че и на мъжете им хареса - ние се шегувахме по едно време, че сме се събрали на бг татко среща:) Няма да повтарям суперлативи - много се радвам, че се запознах с момичета, които знаех само виртуално! Всичко щеше да е страхотно, ако снощи докато се усамотихме на масата само мами (без мъже) и тъкмо започнахме лафа (къмту 12-1 през нощта) и аз реших ей така да мина да проверя по коридорите да не някой бебок да плаче (не всички бяха с бащи в стаите) - та само мойта Елица мрънкаше...та се оказа с доста висока Т - 39,5 - дано  не е мрънкала отдавна - и няма ди ви обяснявам каква съвест ме гони оттогава...днес последно беше пак с  39,9 ректална и след Нурофен доста й светна (определено при нас Нурофен действа прекрасно, в сравнение с Панадол)...та така...дриска и неще нищо да пие - ентерол, смекти, хидросек...язък дето съм дотор - съвети мога да давам, а мойто не мога да го накарам нищо да изпие!!! Ха съм я насилила - ха е повърнала...

та така. Аз утре ще качвам снимки - отивам сега да ви прегледам вашите - просто ми е все още нереално - природата наистина е съвършена там - отпред - малки току-що разцъфнали светлозелени планини, а зад тях - швейцарски пейзаж с БГ Алпи (връх Ботев обсипан със сняг) - красота неземна! Времето беше невероятно!!! И всички вас ви чувствах наистина като приятели - и пак казвам - единствено ми е кофти, че не можахме да се видим Simple Smile))) като хората!!! Целувки на всички и пишете за септемврийската среща!!!

Галиво - благодаря за всичко!!!  bouquet

# 224
Аз успях да кача малко снимки, гледах да не се повтарят. Laughing
Беше супер и определено трябва да повторим. Wink

Общи условия

Активация на акаунт