АПРИЛСКИТЕ деца година вече радват нашите сърца

• 13 953
  • 278
  •   2
Отговори
# 225
Аз разгледах всички снимки от до...и тези на Галка /после ще ги качим в нашия сайт,че са много хубави/ Peace Верно хотела и природата са били супер подходящи за малките...как сте се изпънали на тревата Crazy
Цитат
идеята за една СЕПТЕМВРИЙСКА среща
ДА..ДА...ДА!!!!Искам още през септември да си направим среща HugТова сериозно!!!И ако има такава ,няма да мине без мен Crossing Arms ако ще турско да стане!!!

А иначе Дани е по-добре,вчера не е вдигал Т,няма сополи Peace
Блонди,стига си се обвинявала NaughtyНали е била с баща си,а не сама!Еличкееееее,да се оправяш по най-бързия начин  Hug

# 226
  • Някъде на път....
Момичета, страхотни сте!  Hug
По снимките личи, че срещата е била много приятна и забавна!  Peace
Разгледах с много настроение всички снимки!   Peace

Надявам се да можем да дойдем на следващата среща!  Peace

# 227
  • Временно
С интерес разгледах всички снимки!Доста добре сте си изкарали!
Дано имаме възможността да се видим на следващата среща!

# 228
 И аз съм супер навита за СЕПТЕМВРИЙСКА СРЕщА. И за тази среща ако нашият тати не успее да се освободи от работа,  #Cussing out #Cussing out #Cussing out ....абе ще го измислим, само живи и здрави.

reiana, много ме впечатиха едни твои думи, че не си отишла на срещата защото "без тати не върви". Та се сетих за моето детство, защото и аз съм дете на разведени родители и с мама не ходихме на такива мероприятия дето хората си ходят семейно, щото и при нас "без тати не върви". Моля те, не лишавай Миленка от това. На мен ми е било много гадно, че заради това аз не мога да поиграм с приятели. Тя Миленка още не разбира, но по-нататък... / Леллее, само да не се окаже, че сте се събрали с мъжа ти и си имала друго в пред вид, че голям срам ще бера. Нали не съм много в час  Embarassed Rolling Eyes/

Абе много съм.... Честит празник на всички, дето празнуват на този ден.
 И в този ред на мисли искам да се извиня на t_ilieva, Aquariel и m_a_g_i_vs, че пропуснах Габитата за Георгиовден. Бях останала с впечатление, че празнуват на друга дата. Извиняям се!   bouquet Hug

# 229
НЯма да повтарям изчерпателните разкази на мацките преди мен ,само искам да кажа едно голямо ДА за среща през септември ! Сисе  Hug
Само моля нека да е по в средата на България,че се утрепахме от път, направихме 6 часа с много спирания и почивки,че стана жега и мойто го хвана съклета да седи на едно място.
Ласи, супер пя !!! Hug
Много емоции натрупах, все положителни и мислено още съм в Априлци,а телом у дома и багажа мен чака ,така че трябва да се мятам на пангара Simple Smile

ПП Реяна, и Милени беше без тати, понеже той бил на работа и тя беше дошла с нейна приятелка, така че нямаше да си единствена. А и едва ли щеше да се чувстваш самотна с толкова прекрасни хора наоколо !  Peace

# 230
Здравейте!

И ние сме от очарованите от миналото събитие! Беше невероятно и за мами, и за бебета, и за татковците  Mr. Green И най-важното - аз не видях недоволни физиономии! НООО има едно голямо НО.... малко беше! Имам чувството, че не бяха два дни, а два часа. Благодаря на Галя и останалите организатори за всичко!  Hug

# 231
  • Popovo
Хоп и аз да се изкажа  Mr. Green
Хареса ни всичко в Априлци, природа, хотел, въздух и най-важното компанията, въпреки, че аз май не се завъртях много покрай останалите. На всичкото отгоре проспах и "официалната вечеря" , за разлика от мъжа ми. Да вземат да си направят форум БГ татко  Mr. Green
И за среща септември съм ЗА.

Теа-фея, мислех си за вашето пътуване още като ви видях да пристигате.  Само мога да предполагам какво му е било на детето, като знам моето как откачи за няма и 3 часа.  Май вие бяхте най-отдалеко.

# 232
здравейте.ние вече сме в Русе при баба на гости.пътувахме много лошо-Оливия не е свикнала с шума и постоянно става.накрая към 2ч.заспахме 2-те свити на пейката-абе мина......днес цял ден е крива но дано утре е по-добре.лека от мен и до утре.

# 233
  • Стара Загора
Привет и от нас!

Да изкажа и аз суперлативи за срещата... Всичко беше прекрасно - и бебета, и мами, и татковци, и време, и хотел, и природа... Просто сме очаровани...
Наистина, обаче, ще се съглася с Тифани - ами много малко беше, другия път поне седмица Mr. Green

Много, много целувки на всички  bouquet

# 234
Хоп и аз да се изкажа  Mr. Green
Хареса ни всичко в Априлци, природа, хотел, въздух и най-важното компанията, въпреки, че аз май не се завъртях много покрай останалите. На всичкото отгоре проспах и "официалната вечеря" , за разлика от мъжа ми. Да вземат да си направят форум БГ татко  Mr. Green
И за среща септември съм ЗА.

Теа-фея, мислех си за вашето пътуване още като ви видях да пристигате.  Само мога да предполагам какво му е било на детето, като знам моето как откачи за няма и 3 часа.  Май вие бяхте най-отдалеко.

Кокетка, то ние направихме 6 часа път
Спирахме 100 пъти, откачи малкото от жега и от стоене на едно място.
На връщане направихме 6.30 часа , ужас !!! Ама си заслужаваше отвсякъде !!! Hug

# 235
Чудни дечица, кротки, как си играйкат само! Heart Eyes Grinning Страхотно настроение, ама спокойствие, ама рай, абе супер местенце! Браво, много ми хареса, ей! Crazy  bouquet
Айде, следващото го мислете кога е, ние сме в Бг живот и здраве края на август, поне една софийска среща трябва да има! Naughty Mr. Green

# 236
  • In someone's dreams
Ето ме и мен  Grinning

Единствената откачена майка дето се появи в Априлци без татко, но за сметка на това Хриси беше единственото бебе с 2 майки  Mr. Green. Така че хич не ви минават оправдания от рода - "ама заради нашия татко и ние не можем да дойдем ....". И без татито купона беше супер. Много готини мами сме всички. Специални поздрави на Петя за подаръка, не е пуснал играчката дребчо даже за 5 минути, дори и в момента спи с нея в кошарата. А дрешките са много хубави и са му точно по мярка  Hug А Lassi-то как хубаво пее руски песни - браво, браво  Hug ..... Няма да изреждам поименно, всички сте много готини и позитивни хора!!!

На връщане голям купон беше в нашата кола /на отиване си имахме водачи/. Представете си 2 жени - неориентирани шофьорки  Crazy, точно бяхме за шоуто "Бягство към победата". Голям смях, големи емоции .... Само два пъти объркахме пътя, но въпреки това огряхме и на Троянския манастир и на Етъра.

Абе заслужаваше си емоциите преживяването. Целувки на всички  Hug

# 237
Здравейте,милички!
Гергинче,благодаря ти,знам за какво говориш-и аз съм дете на разведени родители ooooh! Съжалих 100 пъти,че не дойдохме с Миленка,но просто,когато всички са с татковците винаги имам чувството,че хората ме съжаляват,но това си е проблем в моята глава,който трябва да преодолея #Crazy Септември задължително сме на линия! Hug
Момичета,бързам да ви се похваля,че днес Миленчето официално ПРОХОДИ Heart Eyes Навън изведнъж направи повече от 20 крачки,после като се прибрахме направи 2 тигела на стаята самичка,даже единият път припкаше и не загуби равновесие изобщо! Много съм щастлива и камък ми падна от сърцето #Crazy Трябва ли вече да направим прощъпулник според вас или да изчакаме още малко newsm78

# 238
Цитат на: Reiana
Момичета,бързам да ви се похваля,че днес Миленчето официално ПРОХОДИ Love Навън изведнъж направи повече от 20 крачки,после като се прибрахме направи 2 тигела на стаята самичка,даже единият път припкаше и не загуби равновесие изобщо!

newsm44 newsm68 newsm44 smile3521 smile3501 Много се радвам!!  Мисля, че е за прощъпулник. smile3521И аз бях без таткото си, но май като не сме оставали да спим, не се брои. Септември ще бъде май, момичета!

# 239
Привет и от нас!
Момичета, прекрасен мармаладен ликенд си изкарахме, всичко беше идеално и в тази връзка dalivo, Сисе и всички мами, които се нагърбиха с не леката задача да организират всичко  bouquet  Hug
 Следобед пуснах клипчета на Йони от срещата и щеше да събори телевизора от кеф  hahaha то го гали, то му приказва абе лудница
Аз съм малко болна, но за това си има отговорен, сервитьорката мина за последни поръчки от бара към 11,30  и хич не помисли моя милост как ще се сгрява в последствие, пък и аз нали съм руса, не се сетих да се запася, та изкарах до някъде с всички налични връхни дрехи от багажа, но настинах.
И друго съм се сетила, покрай това пътуване се замислих да инвестирам в бейбифон с камера и ще се радвам ако някой има да сподели отзиви!

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 01:26 от nesinesi

Общи условия

Активация на акаунт