АПРИЛСКИТЕ деца година вече радват нашите сърца

• 13 953
  • 278
  •   2
Отговори
# 240
  Здравейте, аз съм много нещастна-така свикнах в Априлци, макар и за ден само. Постоянно имаше хора около нас, все говориш или слушаш някой, а сега.....пак се разхождам сама по улиците  Rolling Eyes. Вчера през цялото време се оглеждах за някоя позната физиономия и се припознах около 100 пъти в някой от вас.
П:С: Ние спасяваме положението в колата с малоумните филмчета Baby Einstein-добре, че са те. На връщане убихме 1 час с тях, ама свърши батерията на компютъра, можеше и повече.

# 241
ХИлоу!

Гледам само бравурни отзиви за встречата - и има защо! Давайте бързо да се спрятаме за септемврийска, че да не забравим колко беше беше хубаво и да се откажем!

Аз да се поФаля - от вчера официално съм бременна - видяхме сърчице и човека на когото принадлежи - та няма шега, няма измама Laughing

Аз се чудех каква гениална мисъл ме е озарила в Априлци, ама сега като прочетох Несинеси се сетих - ще взема и аз да инвестирам в бебефон. Че досега не ни се беше налагало да ползваме такова нящо, ама то в замъка, в който живеем има добра акустика и нямаме проблем с чуваемостта между северното и южното крило. Събирам препоръки за въпросния уред.

Хайде по градинките докато не се е развалило времето!

# 242
ей ме. Lassi честито!лека бременност ти желая.  bouquet  bouquet  bouquetи аз искам още едно бебе-май ще натисна татето Wink.Оливия спи-днес е спокойна и свикна с новата обстановка.като се наобядва и ще излезем да и купя сандалки.лек ден от мен и до после.

# 243
Здравейте!

Страшно се радвам, че се видяхме на Априлци - беше приказно, страхотно и много готино за всички!!!!!
Момичета, всички много ми харесвате - страшно сте мили, а най-хубавото е, че май всички бяха доволни, нямаше мрънкане и оплаквания и настроението беше повече от приповдигнато през цялото време  Hug
За септември ме пишете от сега!!!!!!
Благодаря на организаторите за положения труд - струваше си всяка секунда!!!!!

Бобката се беше подрискал, ама сега вече е по-добре!!!!

Новите му номера са - катерене на нощното шкафче и заставане на стената в поза "ако не ме хванеш на часа, ще се претрепя" и бъркане в устата да повръща и като ме видя, че се карам и не му давам (и за двете) си умира от смях  Wink

Ласси, за бейбифон ти препоръчвам с две ръце нашия на Авент, има термометър и музика - и двете ги използвам нон стоп. Но дори и друг да си изберете непременно трябва да е дект технология, защото при аналоговите има проблем с връзката - много лесно хващат чужди сигнали и имат непрекъснато смущения. Нашият е с два дисплея - на преносимата част и на стационарната, така следя температурата в стаята на детето, ако премине извън зададените от мен граници - дава сигнал. Обхвата е доста голям - ти сама се убеди на априлци  Mr. Green

Еми - това е за сега  Hug

# 244
Привет-мривет  Grinning

Леле, голям купон е било в Априлци. Толкова съжалявам, че не се присъединихме  Weary Прекрасни снимки, всичко изглежда супер, а на живо сигурно е още по-суперско. Дечицата изглеждат спокойни и щастливи, майките им също... Ех, страхотно... И аз искам септемврийска среща!!! Пък ако татито ни не може, ще последвам примера на Милени   car003, , само дето с нашата кола, която е с десетина години по-млада от мен, малко ме е страх на дълги разстояния.

Ласи, честито ти сърчице! Още веднъж - лека бременност и на финала  - здраво и спокойно бебче!

Реяна, честито на проходилото Миленче! Спрятай питата и прави прощъпулник!

Момичета, кажете отде да намеря хубави сандалки на моята госпоица! Днес се поразходих из кварталните магазинчета, ама нищо не намерихме. В едното има само 20 номер, в другото само затворени обувя...  ooooh! С нея е много трудно да се ръшка по магазини, че тя не стои на едно място и пищи в количката.

Хайде, хубав ден!  Hug

# 245
Браво на вас за срещтата!!!
Ние днес официално се отбиваме- пратих я при майка ми да спи там довечера , да видим как ще е   Confused дано само не реве много Ива!  Praynig

# 246
Честито ви сърчиценце Ласи  Hug Hug Hug

Янче честити ви крачета, ние още не сме се наканили да правим прощъпулник...има време Simple Smile

Ласи, Еленче я дайте малко професионално мнение за дребната шарка. Значи братовчедка ми имала контакт с болен преди седмица, отишла при майка ми и се целували, прегръщали и тн (нали и те се виждат 1 път в годината) и сега майка ми ще ни идва на гости в Сф и се притеснява за шарката, възможно ли е да е носител, след колко време се проявяват симптомите?  newsm78

За септемврийската среща сме с 6 ръце за - моите, на Габи и на Васко  Mr. Green

# 247
Акварелка - изчисти си пощата!!! Писала съм ти за "дребната" шарка. Ласи - честити ти 2 сърца Simple Smile. Боже, боже - като си спомня как се разревах, като чух сърчицето на Елица...и докторът ми - той нали непукист го раздаваше - и като му стана неудобно и ми вика: "е, айде, сега - лиготии - недей, че и аз ще се разплача и ще ме вкараш в някакъв филм!" Simple Smile Елица днс е ОК, но положението беше доста зле - 39,9 на 4-5 пъти, 3 пъти увивания в ледени чаршафи - голяма мъка - и то едно малко, реве, подпухало и червено, а аз го огъвам с ледени чаршафи - а то гори, стене...абе не е за разправяне!
Несинеси - аз твърдо ще си взема бейбифон - моите дружки са с деца на 3-4 години и още си ги ползват (и не ми ги дават:) И аз като Ласи поради 1-метровото разстояни между двете крила на двореца не бях взела...Ваняиван - мерси за съвета!  Дект - ква технология викаш? Добре, добре Simple Smile Реяна - честито ти ходещо джудженце и на теб! Само дето се притесняваше! Ама то 20 крачки са си направо постижение! Браво...уф, това ме подсеща, че и прощъпулник още не съм правила!

П.С. От 18 пиша отговор и никой не ме е изпреварил???
Теоилео - много мило, че и ти дойдена срещата - макар и без татко!!! Но и ти изглеждаш една мъничка...За мама Добс - кой беше казал, че изглежда на 14? Аз последния ден не се стърпях и се довлякох до нея и я попитах какво спортува - ами тя изглеждаше като супер спортна мадама - слабичка, стройна, млада - ама явно не е само от спорта Simple Smile Несинеси - ще ми пишеш ли на лични адрес и телефон? Ще ти каза защо - за хубаво е! На мен ми се падна подарък от Мусито - страхотно музикално килимче - страхотно е! Елица не разбира още как да ги удря животните, ама като стане от гърнето и сяда по голо дупе на килимчето - и започва да скача по дупе на различните животни - те издават звуци и изобщо - веселба безподобна. Дано не осере скоро килимчето!

П.С. 2 Значи, Ласи, ти за твойта UP (Южен парк) банда повече от година не намери време да ни изпееш песен (камо ли на руски), но сдуши ли се със Стефинка и Теа-Феа се разпя веднага, а?  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 22:06 от helenblondy

# 248
# 249

Мен не ме пуска, стартира ми директно началната страница Sad

# 250
Ласи честито сърчице HugИ благодаря много за консултацията Wink
Реяна за прощъпулник сте си отвскъде Peace
За бейбифоните-това е най използванното нещо в нас от всички бебешки неща.Само да не е бертони ,защото нямат много канали за настройване и ловят всички комшийски бебета.Нашият е филипс ,който освен звук има и индикатрни лампи ако сте на шумно място  виждаш лампичиките .Иначе има на чико видеобейбефон ,но не ми се даваха 500 лв.
Акварел нали сегашната ваксина/на година и един месец/ е за едра ,дребна шарка и заушка Peace

# 251
  • София
Ей,Ласи честито сърчице!Много се радвам,дано спокойно и с песен на уста да го докараш до декември!
Хелън,радвам се, че Еличка е добре.
Янче, честити ти пъргави краченца! 

# 252
Ох Еленче не ми говори за увиването с чаршафите, защото и ние преди 2-3 дена я увивахме, тя реве и аз рева, голям зор беше. Радвам се че Еличка е по-добре  Hug Сега веднага ще си изчистя пощата  Mr. Green И на мен не ми зарежда снимките ти  Outta Joint

КРИСИ нали бяхме болнички до вчера и педито каза да минат 10 дена и тогава на ваксина, за да е 100% здрава, така че до към края на месеца няма да слагаме ваксината и да ходим на консултация, ние без това пропуснахме една по Гергьовден  Peace

# 253
ето ни пак.Оливия от сутринта е тръгнала и 2 часа не седна.сега я сложих да заспива.нямат спирка тия деца.вчера купих сандали,макар,че ме ядоса един продавач  .нещо се мрачи времето,и днес май ще сме си в нас  до после.

# 254
Здравейте!

Много хубаво сте си искарали мацки на Априлци! Страхотни снимки! Simple Smile

Честито сърциче на мама Ласи! Hug

Честити краченца на Миленка. newsm56 Реянче гласи прощъпулника!

Аз мисля нашия да го правя на 21.05. Simple Smile
Имаме си вече 8-мо зъбче-4отдолу и 4 отгоре. Simple Smile

Бързо оздравяване на всички дечица. Praynig

Нашия бебефон е на Бертоне, но не съм доволна много.

Общи условия

Активация на акаунт