АПРИЛСКИТЕ деца година вече радват нашите сърца

• 13 942
  • 278
  •   1
Отговори
# 60
milena1976 честито , прекрасна новина  Hug
Ние сме уж в процес на отбиване . Пиша уж , защото не напредваме изобщо / поне както аз искам/ . Но вече свикнах децата да ме водят, а  не аз и поне не се нервя. Напредъка е че сме без днавни кърмения / е тая сутрин и дадох да цокне за заспиване/ и пием от шише със сламка и от накрайници вода, понякога и сок. Всякакво мляко отказваме упорито и явно ще си останем на кисело само. Нямам идея как ще махнем и нощното кърмене , но се надявам скоро да се случи  Crazy   И мамите обиващи / отбили , драснете някой ред как се случва при вас  Hug

# 61
Вени и с нашето отбиване сме до никъде, тъкмо бях ограничила кърменията до едно сутрин рано и едно за десерт след вечерята, и сега и избива вече 3ти кътник и в един момент се кърмим 2-3 пъти през деня, през ноща 2 пъти, след вечеря един път и накрая снощи  щом ми прогизна тениската цялата отпред смятай как пак съм се "напълнила". И все едно до никъде не сме ти казвам  ooooh!

Момичета стискайте палци днес сме на доки за оченцето, много ме е страх да не каже че сме за сондаж на каналчето.  Praynig Praynig Praynig

# 62
Здравейте!

Честито на патерици на всички малки и големи рожденници! newsm59
Честито на всички купили си краченца! smile3539
Честито на milena1976!Лека и безпроблемна бременост! smile3525
Честита годишнина на Сиска! 1dating
Хелън Еличка е прекрасна! Hug
Aquariel с Наско стискаме палци всичко да е наред с оченцето на Габито! Praynig

Ако съм пропуснала нещо момичета моля извинете ме! newsm78

Отчета от днешната консултация е 11.500 и 76 см./+500гр.+1см./.Правим вече по повече крачици,но дупето много ни тежи,не казваме още нищо! Simple Smile

# 63
  • Варна
Момичета, днес моята малка Мики празнува първия си Рожден ден Heart Eyes Черпя ви виртуално за нейно здраве Simple Smile[/b][/i][/color]

Честит рожден ден и на Кристияна на dariq bouquet  bouquet  bouquet

# 64
  • Варна
Честито на всички рожденници!

Откакто се затопли времето сме по цял ден навън, а вкъщи имам извънредно много работа, та не ми остава време за любимия форум.

helenblondy много сте напред с материала. Бравос! Развивате се добре както на интелектуалния фронт, така и при нощния сън.

Абе само мойто дете ли остана да се буди по безброй пъти през нощта?  smile3516

# 65
  • В събота
Здравейте,
гледам за отбиването сте се разприказвали, та да споделя, че от няколко дена вече официално сме отбити. Тя дневното отдавна сама го отказа, а аз дадох маааалко подтик за нощното. То тя и не сучеше активно, но пък ме ползваше упорито за биберон - а няма цица в устата, а надава писък и не иска да спи. Просто една вечер казах, че няма да давам цицата и резултата беше десетминутно реване на два-три пъти през нощта и малко неспокоен сън. Обаче на втората вечер изобщо даже не и направи впечатление. Сега се приспиваме по два начина - или с гушкане и подрусване, или пък я слагам в леглото на една страна да легне и я потупвам по дупето, докато редя "ъ-ъ-ъ-ъ-ъ".  Снощи се събуди към 3, изправи се в леглото и направо ми посочи шишето с киселото мляко. Днес няколко пъти ми видя гърдите, докато се поизцеждах, но изобщо не реагира. Та съвета ми е следния: ако наистина сте решили да не давате вече цици - просто трябва да изтърпите тъжния плач една нощ. После всичко си идва на мястото Hug При мен сега проблема е с гърдите, че все още се пълнят, но почти овладявам нещата по следната схема - чай от салвия, леко поизцеждане като заболи и налагане със студени зелеви листа. Бяха ми изписали бромокриптин, но от първото хапче бях много зле - кръвното ми падна много, гадеше ми се и ми се виеше свят, причерняваше ми и се отказах да го пия, че иначе не мога да се грижа за детенце.

П.П. Ясмина, писали сме заедно. И моята госпожица се будеше по безброй пъти, но като спряхме кърменето събужданията значително намаляха, надявам се в скоро време съвсем да изчезнат.

# 66
Абе само мойто дете ли остана да се буди по безброй пъти през нощта?  smile3516

И ние сме в този клуб Tired Търсим ц*** насън и като няма започва недоволен рев. При мен грешката е, че спим на едно легло, ама като ме мързи да ставам така ми е по-лесно...Трябва да се реша и аз да друсам две-три нощи подред вместо да давам да суче, може и да се отбием. Тиквичка, бравос на вас!
Днес бяхме на консултация, под 10 кила е и 78 см.
Чао засега.
Ася20 ще се видим, само да свърши проклетия ремонт, че немам нервички вече....

# 67
И аз ще се изкажа за отбиването.

При нас засега има шанс да се научи да спи през нощта, спи на едно легло с баща си и издържа без мен/кърмене до към 6 часа сутринта, когато се завръщам при него в леглото и се започва голям терор до към 8. Смисъл май изпада в паника, че пак ще изчезна и ме търси постоянно (не мен де, млякопускащото нещо). Честно да ви кажа, ако се научи да спи през нощта няма да го отбивам. Смисъл няма да ми пречи и да ми е усилие. Лошото е, че и през деня доста ме търси и се старая да ограничаваме, ама да видим...Всъщност така или иначе 4 денонощия ще е без мен, твърде вероятно е да реши и да се отбие сам Thinking Ама както той си реши  Peace

# 68
По3драви от нас, ние се 3авърнахме след едномесечен престои в БГ и сега на всички ни (по ра3лични причини) ни е малко криво. В темата 3а отбиването не мога да се включа тъй като не можах да кърмя като хората и млякото ми секна след 3 месец, ама мога да се похваля, че днес купих обувчици 3а малкия, 21 номер, тъй като той някъде си и3хвърли предишния чифт по летистето  ooooh!. Лека вечер.

ЧРД на малката Мики на Халиотис и на всички рожденици и рожденички   bouquet А на мамите 3драви нерви и стройна фигура  Embarassed Wink

# 69
Честито на всички малки рожденници днес, нека са живи и здрави, да порастнат големи и много късмет в живота  Hug Hug Hug

Нели благодаря ти за стиснатите палци, имаха ефект  Hug Hug Hug Ходихме при доктор Кеменлиев, много готин човек, прегледа ни и каза че нямаме запушен канал и че евентуално е някакво стеснение, което ще го израсте и да не сме си и помисляли за сондажи и тн. Та с две думи оченцето ни е добре, показа ми как да правя известно време малко масажчета и това е  Hug

Лека нощ майчета  Hug

# 70
Haliotis, да ти е жива и здрава Мики, както и всички останали малки рожденници!

Aquariel, браво,че всичко е наред! Hug

Ааа, Ясмина, и мойто дете се буди горе-долу по толкова пъти през нощта! Crazy Ама, не знам,нещо не ми се отбива още Thinking
Иначе темата за отбиването ми е много интересна и събирам идеи,та като ми дойде времето,ще ги прилагам Wink

# 71
  • Варна
anabana и аз не смятам да отбивам. Когато Невена реши, тогава. От няколко вечери май има светлина в тунела - събужда се "само" по 4 пъти, а на няколко пъти даже си заспа отново без да суче.

Aquariel добре, че оченцето е наред  Hug

# 72
Здравейте Hug
Заповядайте почерпка за още едно пораснало момиче!

# 73
dobs честита ти рожденичка! newsm51Весел празник ви желая! Simple Smile

Aquariel радвам се че няма проблеми с оценцето на Габито. Hug

# 74
здравейте-ми аз пак на балкона Joy.милена-честито-много се радвам за добрета новина!аз давам на Оливия по цял жълтък презден-така каза личната.на 7.05.сме на ваксина и след това мислим да се разходим до Русе на гости на баба-така че ще се видя и с русенки.да ви се похваля-Оливия вчера проходи-ей така се пусна сега само и държа фанелката а навън е с каишки-малееееееееее не се спира. Flutterлек ден.

Общи условия

Активация на акаунт