АПРИЛСКИТЕ деца година вече радват нашите сърца

• 13 971
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
Аууу, срамота!

За 6 часа никой не се е изказал!
Толкова сме си вече безинтересни, че няма накъде - гледам хорските теми все нагоре в списъка, а  априлската най-отдолце.
Ама ще взема да се преместя аз в някоя друга тема - например декемврийската, и ще видите вие тогава........
smile3516
Айде , давайте отчет - кой спал, кой не, кой ял, кой пикал в гърнето...Рождениците да се отчитат с фотографии smile3509

Радвам се, че оченцето на Габи е добре и ще се разминете с неприятни процедури!

За Кръсти - думи нямам направо - той пак е напред с материала - стискам палци бързо и безпроблемно да махнете памперса.

Чакам с нетърпение срещата другата седмица! Подготвяте ли се , а ? Дано временцето е хубаво, че чаветата да потичат наволя!
Целувки

# 76
Хммм, чакай, че Ласи както ни се е заканила - току виж всички там са отишли  newsm17 rotfImbo
Ася20 - честита ти ходеща Оливия...Иначе темата с нощното будене ми е все още много близка - мисля, че наистина бях на ръба да падладея!!! Признавам, че веднъж имах желанието да замеря кошарата с ревящото извиващо се  чудо в ръцете ми!!! Отбиването при мен стана много естествено - зорът беше да премина вечер преди лягане на АМ (бях решила, че така ще спи - не че стана)...пробвах 6-7 АМ, различни биберони и т.н. - благодарение на Лурдес, Ева-Мери и др момичета успях - и аз не помня - адски трудно - мсих АМ с кърма, та предлагах от лъжички - абе адски трудно!
Ама вий що не пишете бе??? Кво сега, да мислим интересни теми ли - как се запознахте и бля-бля...хайде строй се-преброй се! Бива ли така - рождените дни минаха, вие - отчетност НУЛА! А някои хора съвсем изчезнаха! Аз ли изпуснах нещо или просто всеки се е скатал???

Хей, бременните - Тифани и Азваси - как сте бре??? Снимки, новини - не и не!!!!
Другите  бременни - Мусито, Милена1976... да не изброявам повече!
На тях им е простено - деца правят хората - а другите такъв мързел сте развили, че обидна работа направо!!! Викам си - ще тръгна на работа и ще изпусна клюката - и току отварям - а то - ниииииищо! Срамота! Не е ли модерно вече да се пише тук? Абе да не всеки да е забягнал в някой друг форум???

П.С. тази нощ Елица много рева - снощи й дадох кисело мляко вместо АМ - давала съм й много пъти, но не само кисело мляко преди лягане - мисля, че май това беше проблемът - яко куркане, попръцкване и рев...

# 77
  • София
Здравейте мацки, не се чудете,че няма никой.Народа тръгна по купони,днес сигурно всички се изнесоха от София и утре няма да има джан-джун в парка. Много ми се пътешества и на мен,ама няма как.
Ние кърменето още го практикуваме,заради сиропчето Arius беше по-поспалива /2 дена/ сега явно зъбите яко напънаха, е не помага и сме постоянно закачени.Но поне 2 нощи спахме.
Приятна почивни дни!

# 78
Ясмина, ами браво на Невенка! Може пък да е решила,че вече е голяма и не трябва да се буди по мнооооого пъти Laughing

И Калина вечерта след рожденния й ден спа,без да се събуди рекордните седем часа!От емоциите през деня ли беше или от нещо друго не знам,но следващите две нощи си навакса-будеше се през час и половина,два.Направо ми разказа играта!

Честит празник на Айа! Dobs, да ти жива и здрава!

Galia_Ilieva за какво е това сиропче Ариус?

Ако знаете как ви завиждам за срещата другата седмица...! Cry Дано си изкарате чудесно! Heart Eyes

П.С. Helen, въпрос към теб и към останалите мами: а защо давате кисело мляко?Това вместо кърменето преди заспиване ли е и не е ли по-добре АМ? И докога смятате да го давате?Питам,защото наистина нямам представа,а искам да знам.Не ми се смейте много. Embarassed

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 04:22 от anabana

# 79
Добро утро!
Тази сутрин кафето е от мен!  food010 Весел ден на всички! Simple Smile                               
Честит празник на всички трудещи се! Simple Smile
Честит празник и на Tiffani!Да и е живо и здраво детенцето!
Честити краченца на Оливия! smile3539

# 80
  • Варна
Добро утро и благодарско за кафето нели84 Hug

Ласси с това хубавото време навън как да седне да пише човек.  Оня ден гледах прогноза за май - до 7-ми ще е хладно и дъждовно, но от 8-ми вече почва хубавото време. А, дано  Praynig

Ласи, ти ли даваше преди време референтни стойности за изследвания при бебетата? Може ли пак да пуснеш линка?   bouquet

galia_ilieva това сиропче не беше ли противоалергично? За какво го пиеше Рада?

# 81
Добро утро!

Честит празник на трудовите хора! Laughing

Ясмина,
воала

Леле, какво ще правим в тия дъждове!? 
Дано поне другата седмица е хубаво времето, ама гледах във Weather report, че до 10ти ще е дъждовно.

# 82
Ясминка - какво хубаво време визираш??Едно се смарънгясало - ръми ситно, мрачко...във Варна явно е напекло слънчице, а???
Анабана - не мисля да заменям АМ с кисело - просто дадох за разнообразие и ето какво се получи - нещо ми щукна. Иначе давам с кисело мляко доста неща - напр, обожаваше козунак с кисело мляко, слагам в разни манджи - зелен боб, копривена супа и т.н. Но мисля до 2-3 може би да си карам с АМ...но нали знаеш, дето имаше една приказка - преди да родя имах 1000 теории, а сега имам едно бебе и нито една теория...

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 09:17 от helenblondy

# 83
  • Варна
Ласи благодаря много. Изследванията на Невена са "перфектни" по думите на педиатърка, но исках пак да ги погледна. Всичко ни е в норма, само MCHC е 351 при горна граница 340, но мисля, че не е проблем, нали?

helen Как кило и половина леща?  Laughing
Тук времето е слънчево засега, ама айде да не ви дразня  newsm08 smile3534

# 84
  • В събота
П.С. Helen, въпрос към теб и към останалите мами: а защо давате кисело мляко?Това вместо кърменето преди заспиване ли е и не е ли по-добре АМ? И докога смятате да го давате?Питам,защото наистина нямам представа,а искам да знам.Не ми се смейте много. Embarassed

Аз давам кисело мляко, защото не иска и да помирише АМ. А все пак трябва да има поне едно млечно хранене на тази възраст. Пък киселото мляко го харесва мнооооого.
Да ви кажа, че от както спряхме да се кърмим Ния спи по-добре и е станала по-любвеобвилна. Постоянно ме гушка и целува. Но пък още не можем да се преборим с това, че иска само аз да я приспивам.

Абе само ние ли останахме непроходили? newsm78 И на гърнето още не иска да сяда, пък било то и на игра с дрехите.....

# 85
  • Временно

Galia_Ilieva за какво е това сиропче Ариус?

Не съм Galia_Ilieva,но след като ни изписаха от болницата в началото на месеца ни дадоха рецепта с това сиропче.Сиана имаше кашлица и пи сиропа 14 дена.На листовката пише,че е за алергичен ринит.

Преди два дена правихме прощъпулник .Само ние си бяхме,не сме организирали нещо голямо.А татито само една снимка направил. ooooh! Та детенцето хвана един пъзел-яйце което бяхме нарекли за архитект. Peace

Позволих си да добавя на първя страничка бременните ни мами и ангелските ни мами,които вече държат в прегръдките си свидни рожби!Надявам се да нямате нищо против!

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 12:27 от eva_merry

# 86
Здравейте сладки мами!  Hug
Тъй като вчера бях на преглед, вече мога да ви споделя, че и аз се присъединявам към бременните мами  Heart Eyes
Все още е твърде рано, моля се само да сме живи и здрави, всичко да върви нормално и се надявам да ми стискате палци, живот и здраве края на Декември да гушкам още едно сладко и здраво бебе  Crazy
На всички останали бременни априлки пожелавам късмет и мноооооооого здраве, аз лично ще стискам палци за всяка една от тях, а на останалите мами, които имат желание и работят по въпроса, пожелавам скоро и те да се похвалят с  EFP
Все още ми е едно такова странно, не мога да повярвам, гонят ме разни суеверия, всякакви мисли ме тормозят, ама се надявам с течение на времето да отшумят  Whistling
Иначе около нас, нищо ново. Алекс след 2 дни живот и здраве ще стане на 1 год  Heart Eyes Все още не може да ходи самостоятелно, само за ръка, иначе нон стоп мели и се кара на неговия си бебешки, най ме радва, че през повечето време е много енергичен и усмихнат
На самия рожден ден в Неделя ще сме само с бабите и дядовците, по-късно през месеца ще правим бебешко парти, а на Гергьовден живот и здраве ще го кръстим  Mr. Green
Това е горе-долу около нас...

Писах ви малко в темата за срещата... Много силно се надявам да уцелим хубаво време, че ако е такъв дъжд като днешния просто не ми се мисли  ooooh!  Praynig

Поздрави и много целувки на порастналите вече бебоци!  Heart Eyes

П.С. Мила Ради, Честит 1-ви рожден ден на Цветомир!  newsm59 Да ти е жив и здрав, да изживее най-прекрасното, щастливо и безгрижно детство, а после да порастне голям и силен мъж, да бъде гордост и радост за мама и тати!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 12:10 от galivo

# 87
  • Временно
galivo ,страхотна новина!!!!Желая ти лека и безпроблемна бременност и прекрасно коледно чудо!!! Hug

# 88
Галиво, честито!!! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и едно сладко бебче!

Тук вали и си стоим в къщи, дано утре малко поспре, че не знам с двете зверчета как ще оцелявам.

# 89
И значи, Галка, викаш - покрай теб нищо ново, а???  А?????
Целувки и прегръдки, мила приятелко!!! Много, много спокойна и безгрижна бременност - едно невероятно леко БЕЗБОЛЕЗНЕНО и без никакви усложнения и последствия раждане и едно здраво, красиво, усмихнато и диво бебе ти пожелавам!!! Викаш - да пазя роклите на Елица,а???

ДРУГИ???

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 22:22 от helenblondy

Общи условия

Активация на акаунт