АПРИЛСКИТЕ деца година вече радват нашите сърца

• 13 978
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Ехеее, мине се не мине ден и някоя мама са похвали с бременна новина  Laughing  Май ще завземате декемврийския форум, а?

galivo желая ти една лека бременност и прекрасно Коледно бебче.  Heart Eyes

# 91
  • Добрич
Ехееее,аз реших да вляза в час-отварям трансгалактическата и що се мъдри там-Галиво си сложила линийка.Ама и тук се похвали вече офицялно-честита ти прекрасна новина и лека бременност!!!

# 92
Момичета Милена и Галка, страшно много се радвам за вас!!!Толкова мило ми стана, че чак и на мен ми дойде музата  Hug Желая ви лека и безпроб;лемна бременност, ана финала - най-красивите и здрави бебета, спящи и ядящи, палави и весели малчугани и малчуганки   bouquet

Мамчета, аз направо изнемогвам, моя звяр, голям сладурков, ама много шава бе - и хич не слуша. А вечер не спи- буди се по 1-2 пъти, иска да яде  Shocked Ако не му направя АМ не заспива, а да не говорим, че ако не го преместя при нас в леглото - не спира също да плаче. Какво стана, на дърти години се пресели в нашето легло. Не съм го приучила аз, просто една вечер започна да плаче и до като не го гушнахме с баща му не заспа - от тогава - все така  ooooh! Даже следобед , като спи, се събужда след 30 мин. и пак плаче да легна на голямото легло с него и продължава да спи. А не мога да го оставя да плаче, щото става сериозно положението - почва да повръща. Надявам се да е период - в интерес на истината, на мен не ми пречи да спи при нас - на баща му също, а и това става някъде къмто след 3-4 часа сутринта - имаме си време и ние да се гушкаме и да правим туй - онуй  Mr. Green
Радвам се за Габито, че няма да и сондират очето!!!!

За протокола - Боби ходи само за 1 прустче хванат за мама, готов е както се казва!!!!
Гърне купихме, ама след като един ден го сложихме да седне и се напъвахме един през друг с баща му да му приказваме "Пиш-Пиш" и "ЬЬЬ-ьььь", лапето се заливаше от смях и хич не му беше до оная работа, аз реших, че май нямам още нерви да се вживявам и по тоя въпрос, та още сме с памперс  Laughing

Ева-мери, много хубаво си направила, че си добавила и мамите   bouquet

Нашия план с РД е досущ като на Галка, ама едно към едно ви казвам!!!!!  Mr. Green Само дето кръщенето ще го оставим за някой по-топъл месец  Simple Smile

Мамчета, наистина съжалявам много,че нямам време да съм редовна, през тези седмици осъзнах, че наистина сте ми много близки - колкото и да е банално - вие сте моето виртуално семейство. Страшно се вълнувам от предстоящата среща!!!Вали-не вали там сме, тъй че каквото ще да става, ако не е подходящо за разходки - ще киснем в ресторанта и ще си разказваме куриозите на нашето виртуално общуване  Mr. Green

# 93
  • Варна
Здравейте!
Тиквичка,и моята Раличка още не е проходила. Вървим хванати за едната ръка, но и крачка не смее да направи сама. Прави чупки в кръстчето и залита ту напред, ту назад. Не пази равновесие и на едно място.
Галиво, безпроблемна бременност ти желая и на теб!

# 94
На печелившите /бременните/...знайни и незнайни Wink ЧЕСТИТО!!!Искам да споделяте с нас всяко едно бременно вълнение,снимки да показвате и т.н.!Ама вие всички ли "отидохте" при декемврийките Whistling
Цитат
Всичко ни е в норма, само MCHC е 351 при горна граница 340, но мисля, че не е проблем, нали?
Положението е същото при нас с изследванията Peace ааааа и хемоглобина му е леко завишен според таблиците,които даде Ласи...проблем ли е това newsm78

Нали ви бях обещала продължението на сватбата в снимки..ето го /на който му се гледатhttp://sisee2008.multiply.com/photos/album/24

# 95
Сисе, видях всички снимки, много си хубава -- направо си като модел  Hug Много стил и много чар!!!!!

# 96
Галка честито мила, лека бременност и едно здраво братче/сестриче на Алекс да си гушкате  Hug

Сисе много си хубава   bouquet Hug

За протокола ние в къщи си ходим без проблем, ама навън беше паднала веднъж и не се пускаше, но от 2-3 дена се пуска сама, аз  тичам зад нея и придържам за яката само Wink

Ванче ние сме същите от 3-4 дена, заспива в 21 часа най-късно, след това се буди към 12 часа и край! Докато не я взема в нашето легло не заспива, 2 часа снощи я приспивах и не та не. Сука и тъкмо да заспи се буди, може и зъб д ая мъчи  newsm78 Абе колко кътника има общо? Ние сме с 3 колко още да чакаме?

# 97
  • Варна
Aquariel млечните зъби са 20, тъй че очаквай още един предкътник. Ама Габка верно ли до кътниците е стигнала вече?

Vanyivan при нас положението със спането е същото, както неведнъж съм казвала. Ама 1:1  Wink  Heart Eyes

Сиска много сте красиви всичките. Обаче Дани с тая ризка и прическа е направо трепач.  Heart Eyes

# 98
  • Добрич
Ей,много съм ви изтървала-и годишнини и сватби..и рожденни дни-да сте живи и здрави,пък като се видим ще ви напрегръщам Hug Hug HugАз имам един  "малък "проблем-не мога да помня имена,всички ви познавам като визия,ама имената.... ooooh!-няма да ми се сърдите ако питам и пак питам.

Новото при нас е ,че вече ходим Grinning

Акварелче,радваме се за Габка и оченцето,а за кътниците не знам как да ти го кажа по-безболезнено Mr. Green,ама са 8!При временните зъби няма предкътници,имаме резци,кучешки и кътници Peace

# 99
Хайде пак привет!

Малееее, Сисе, направо ми напълни душата с тези снимки. То бива хубост, ама твойто е прекалено!!! Много хубави снимки имате тримата с Дани! Пу-пу

НО, много моля ти и подобно изглеждащите мами да не се явявате в такъв вид в Априлци Naughty
Турнете си нещо по - неглиже - шалварки, чувалче, ватенки, та да може и другите нямащи-перспектива-в-близката-година-да-изглеждат-човешки , да се чувстват що годе комфортно.

Galivo, честита блага вест! Желая ти безпроблемни 9 месеца и здрав, пухкав коледен подарък!

Има,има!!! За който не е разбрал още... Аз също се присъединявам към декемврийския отбор, да знаете да не ме изкушавате другата седмица с питиета и цигарети. Laughing
Ева-Мери - , много хубави си оформила допълненията  bouquet
Отивам да видя какво пише в Трансгалактическата...

# 100
  • Варна
Lassi Честито и на вас! Леко да изкараш до финала и да родиш едно прекрасно братче или сестриче на Ема!

аз предлагам в следващата тема да има анкета: Чакате ли бебче през Декември?  Laughing

# 101
  • Временно
Ееееееееее,Ласи,честито и на теб!!!!Лека и безпроблемна бременност!!! Hug
Леле,колко станахте вече!!! Hug

А Сиска е чудна на снимките. Hug

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 18:45 от eva_merry

# 102
  • София
Алооооо, декемврийките! И как става тая работа  newsm78 Това направо на заговор ми прилича  hahaha Вие ...да не би ...заедно, а ?  hahaha hahaha hahaha

Галка, да беше поизчакала малко...или да бяхме изместили по-рано трансгалактическата...отидоха ни съвместните питиета, дето само ги обещаваше  Cry И сега к'во? Като детско парти - швепЦ и бисквиДи  Cry

Ласи, аз ти разбрах намека за декемврийките, ама докато не го прочетох 1:1 не повярвах Simple Smile
А за Галка новината я разбрах досущ като Наана - по лентичката в темата за трангалактическата и бързо-бързо дотичах тук с надеждата да я изклюкаря, а то се напълних с още инфо Simple Smile

Момичета, вярвайте ми, разплаках се....Много се радвам за вас! И ви завиждам за всички хубави моменти, които ви предстоят Simple Smile

И ви ревнувам от декемврийската чета, да знаете  Tired Отчитайте си се там, ама и тук да не пропуснете, че ще има санкции  Naughty

Айде орисвам някоя априлка 2008 да стане мама на бебе 2010 babydust7 Няма да уточнявам коя Simple Smile

# 103
  • In someone's dreams
Леле мале, разплакохте ме бе сладурки!!!

Милички Lassi, Galivo и Милена пожелавам ви от все сърце безпроблемна бременност, много положителни емоции и най-красивите коледни подаръци. Не съм от тези, които могат да пишат емоционални писания, но ако можехте да ме видите сега ..... Много много се радвам за вас  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Ваня споко душко, ще пием и наваксваме и заради Галка и Ивелинка  Grinning

# 104
  • Popovo
Галка и Ласи, честито и на двете ви. Живи и здрави бебета на финала. Ей, че готино, ако нямахме вече три и аз щях да се навия за декемврийка.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт