КГБ = Клуб на Готините Баби - 71

• 18 809
  • 451
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от мен прекрасни дами.

Закуската е чудесна, кафенцето превъзходно. Peace

Много е вкусно в хубава компания. Party

Приятен ден.

# 76
  • Кубрат/ Пишурка
 ДОБРО УТРООО И ОТ МЕН!
Делта е пуснала и кафенцето и закуската,та да си взема от всичко!Аз днес съм на нездравословна закуска: пържени филии.Ама станаха пък чудесни!Малкият изяде три!Последната с конфитюр!Аз уж само две,ама направо се надух!Май ще отслабна  Joy Joy Joy

Танче,я им тегли една майна на гърчолята и си изкарай страхотно! Впрочем за кога ти е ходенето?Може и да си писала,ама....бабешка работа!
ПРИЯТЕН ДЕН И ОТ МЕН! Абе,какво се прави на Томина неделя?

# 77
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Абе,какво се прави на Томина неделя?

Пие се и се яде.  Joy
Кой кво иска това прави , аз знам , че след малко
дигам гълъбите на село.  Peace Всичко приготвих , та даже успях и
бързо да се наспя.  Mr. Green Оправна буля , кво да прави друго.  Laughing

Делта , мерси за трапезата.  Hug Ще се възползвам от кафето.  Peace

# 78
Заповядайте на малко сладичко. Crazy

# 79
  • тук и там
Гутен сабахлен,момичетааааааа!
Делта,Джейда,каква е тая закуска бе,хора?Аз цял месец вече не пуша/да се похваля,че удържах до сега/ и напълнях малко/доооста малко/,ама ще си напълня тумбачето саабалям,та да става каквото ще.
Танче,и аз нещо не съм разбрала кога ще е пътуването ти,но когато и да е вярвам,че ще си прекараш чудесно,а ние ще се спукаме после от смяк като разказваш както ти самата умееш да го правиш.Още ми е пред очите вечерта на Балани как се смяхме на  случките,които разказваше.
Яне, Hug Hug Hug
Жабче, наистина си оправна булка.  Приятно изкарване днес и внимавай-Кантарев ще те наблюдава.
Лек ден на всички!

# 80
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Мимка , днес съм на въглехидрати , та ще наблягам на
сладичкото.  Peace Джейда ми е поднесла закуската.  Hug
А килцата ги боря , леко по леко.Многото свалих (-17кг.) , влязох в дрешките ,
ще се справя и с другите.  Hug

# 81

ДОБРО УТРО,МИЛИ ДАМИ!!!

Жабче,благодаря!!! Hug
                Танче,не така ,бе миличка!Нали те пращаме да осигуриш плацдарм  Laughing като хванеш някой братовчед на Онасис и ние покрай теб !
                Диди,на баща ти му кажи да не бърза да тича без патериците.Имам оперирани двама съседи по същия начин.Единия му бяха казали 3 месеца с патерици и той ,страхлив,си ходи с тях колкото му казаха.Ние го убеждавахме,че вече е добре да вземе бастуна /2 етап/ той не та не.И нямаше никакви проблеми.Тича си в момента,плува.Другия обаче по - нетърпелив хвърли патериците на третата седмица и се наложи пак нещо да му правят.Не разбрах точно какво защото е при сина си,а той живее две-три спирки по-далеч.Така,че радвам се,че е добре,но не му позволявайте да избързва с тичането и тежката работа,че нали ги знам не търпят. Laughing
               ЛЕК ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ!Тук е ужасно времето,а аз отивам на....ламината.
               Зиче,ние добре си изкарваме с дедито. Laughing Това,че сме имали работа си е отработено положение  Laughing Дано сме живи и здрави и още много години да сме заедно,пък работата не ни е изплашила  Laughing Празник ни е всеки ден защото сме заедно и си се обичаме! Peace

# 82
  • София
   Доброютру КГБ ! Докато се натуткам и станало обяд.Благодаря за закуската и кИфето.И аз си направих кафенце,филийка,зелева салатка и две яйца.Сега закусвам и чакам Пенчето да изпере. Днес ще довършвам останалата работа и ще съм около вас.
   Приятен неделен ден!

# 83
  • София
То вече е обяд, ама да се разпиша. От вчера нет-а е "тука има, тука  нема". Така бях писала и не се е публикувало.
Много е студено бреее   #Cussing out  Само дето още не е заваляло.
Чудя се още какво да сготвя. Сутринта пекнах от баничките на Фамилия и имам мегдан да мисля.
Вие какво сготвихте, я кажете.

# 84
  • София
    Аз днес няма да готвя.Имам си от снощи печено пиле .Имам и от моята супа.За довечера ще изпържа картофи за Жоро и ще направя пилешки пържоли на скара.Ние още сме само двамата,а той се прибира вечер.

# 85
Здравейте дружки!
Мен днес ме боли главата от вчера и хич не ми е до готвене, изкарала съм от фризера свинско месце, ще го метна сигурно набързо на скарата. От вчера имам останало още малко пилешки дробчета и картофена салата. Пратих Христо да ми купи Ацефеин, че ми е свършил, ако бях пила снощи днес нямаше да стана с главоболие, пак тая мигрена ме е хванала. При нас е слънчево, но хладничко.
Дидия, баща ми се пази, чак аз не мога да повярвам колко е стриктен, нали вече е и на 70 години /външно не, че изглежда толкова/. Дори на мен обяснява, че са му казали 6 месеца оздравителен период, от които три задължително с патерици да ходи, после два месеца с една патерица и още един месец с бастун и чак тогава да върви самостоятелно. Важното е, че той самият е вътрешно убеден за това, а и майка ми няма да го остави да не спази това.
Приятен почивен ден на всички! Hug Hug Hug

# 86
За обяд имам пържена риба с картофено пюре.
Ще направя и таратор.

А за вечеря още не съм измислила. newsm78

Диди бързо оздравяване на баща ти. Правила съм две операции, та от опит зная че въстановителния период е много важен.

И тук е много студено #Cussing outно най зле са децата, не им се седи вътре.

Хиляди прегръдки Hug Hug Hug

# 87
Здравейте кокетки!
Днес с Бори спахме до десет часа, че снощи ходихме в два часа в спешен кабинет, да му вадят кърлеж. Имаше Т 37.5, в чудо се видях! Лекарката спеше явно, защото двайсет минути звъняхме, не чува. Търсих я и в аптеката, няма я. Чак когато Стефан заблъска по прозореца, се показа. Взе да мърмори, че за нея това не било кърлеж, можело е да изчакаме до сутринта......
че като ми кипна нерва, аз като започнах, "Вий чувате ли се какво говорите, детето ми е оставено да го гледам, и с 37.5 Т, как ще чакам сутринта. Понеже сам се къпе, добре че го е видяло детето, дай Боже да не е кърлеж и т.н.......
Ама нали и развалих съня, пфу само заплати искат! Поиска ми 2.40лв, дадох и три,  не заслужаваше по- вече, и пак с такси се прибрахме набързо. От притеснение дълго време не можехме с дядо Стефчо да заспим, че и ТВ погледахме.
Можеше по рано да го види, ама нали иска само в събота да гледа някаква кеч-мания, не се излиза на глава с него. Сега е с 37 градуса. Все дертове.

И тук е студено, но Стефан запалил парното, та сме екстра!
Екскурзията ми се казва "Майски празници в Гърция", тръгване на 30 април в 21ч., през Бургас, Свиленград, и в Гръцко, връщане в България на 5 май рано сутринта, четири пълни дни, това е.
Пожелайте ми всички да сме здрави и хубаво време, настроението и парите, от нас!

# 88
Таниткеее, пожелавам ти весело изкарване на екскурзията. И не само да се върнеш жива и здрава, ами и преизпълнена с хубави емоции. Дано и времето е с вас, за да си изкарате чудесно. Да се снимаш за да ни покажеш снимки непременно! Hug

# 89
  • София
    Танче,много е безотговорна тази лекарка.Аз зная,че кърлежа носи и лаймска болест и е спешно изваждането му.А тя на един мързел робува.Хем и водите дете,а какво ли пък щеше да каже за възрастен човек! Но,права си-мислят само за пари.
    Радвам се за пролетната екскурзия,само дано и времето да ви е хубаво.Да се снимаш,после да показваш снимки и да ни разказваш много! Дано и компанията да ви е весела,но тя не може да бъде друга,щом и ти си там!

http://www.vbox7.com/play:1634a506

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 12:37 от Яжка

Общи условия

Активация на акаунт