КГБ = Клуб на Готините Баби - 71

• 18 829
  • 451
  •   1
Отговори
# 330
Зиче, не съм публикувала в кулинарния и сигурно ще ми трябва повече време да се справя,
но обещавам след празниците да ви предложа малко рецепти. Сега по празниците ще имам гости -
синът, снахата и малкия бабин сладур ще идват, та сигурно няма да стигна до офиса и Интернета,
след това за 4-5 дни с моя мъж ще ходим при мама и тати, да им помогнем малко с пролетната работа,
че татко скоро го оперираха от херния и трябва да се пази. Та с вас ще се "видим" някъде след 10-12 май.
Ще ми домъчнее за всички, ама на много места трябва да огрявам.
А на Първи май нашата принцеса Алекс става на 6 години, на майка й Мая празнуваме имен ден,
след това идва Гергьовден - изобщо програмата е фул отвсякъде.
Засега - бай - че пак хуквам по задачи.
 Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug

# 331
                         А,бе,хора,вие четете ли всичко или правите това избирателно? newsm78

Георгена,публикувах болярската ти питка в блога на Зиче!!!
                         Сега се надявам да прочетете,пък вие както искате! Mr. Green

# 332
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Дидка , ма на стъклото на кИмиона така пишеше. Peace
А иначе пак са под крилото на тоя комуняга.  Laughing
Вече рядко чета и личи се не пиша често , за благото....

# 333
                       Жабче,познавам В още от ученическите си години. Laughing Живееше в нашия блок,неговите и моите мама и тате още са там.Така,че не ме впечатляват крилата , под които се топлят! Mr. Green

# 334
                         А,бе,хора,вие четете ли всичко или правите това избирателно? newsm78

Георгена,публикувах болярската ти питка в блога на Зиче!!!
                         Сега се надявам да прочетете,пък вие както искате! Mr. Green

Дидка, явно сме писали едновременно - сори!
Пък и толкова много изчетох набързо, що-годе да навляза в темата, че ...  Embarassed
Държа да уточня, че рецептата е от кулинарната тема на бг-мамите, аз само съм я
пробвала и я препредавам.

# 335
# 336
  • Видин
Дидка, къкъв е тоя Кумчо Вълчо newsm78

# 337

Момичета, помните ли, че щяхме да ходим да си почиваме
на един остров - обадиха се оттам, приготвили са ни
развлекателна програма и ни очакват!

Жабче, - заемай се с организацията

# 338
  • Пловдив
ЖАБЧЕ ама те получават пари да събират боклука даже и празни кофи дигали /нали ги даваха по телевизията/ само и само виждате ли бойко нищо не прави  ooooh! гащите им треперят на комунягите от бат Бойко ,че ще им изстине мястото  дето ни докараха до просешка тояга мамка им комунистическа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out ох как се ядосвам на гушаритеееее  ooooh! ooooh! а народа тъне в мизерия  #Cussing out #Cussing out

ЖАКИ ще видиш пиле изненадката тя е за вас не за мен ,само като му дойде времето  Hug Hug

МАСТЕРЧЕ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ГЕРИ ох остров ох кефффффф Joy Joy Joy

# 339
  • Видин
На мен ми пратиха снимка на мястото. Mr. GreenЕто тук ни канят да отидем:

Зичка, ма аз нямам търпение да разбера изненадата!
АЗ много харесвам бат Бойко, защото е пич.Може да го наричат мафиот, ама поне е мъж намясто Peace

# 340
  • Географският център на България-Габрово
Добро утро слънчеви дами.Още един път благодаря на всички за топлият прием.Вие сте толкова ранобудни пчелички,че аз пред вас бледнея,по начало съм си нощна птица и лягам в най малките часове,но сутрин не мога да се откъсна от леглото по рано от 11.Какво да се прави професионално изкривяване та и досега не мога да свикна да ставам рано.А вие рано рано сте опънали софрите с хубавите уханни закуски.Днес съм решила да направя едно ястие от Вашите рецепти а именно със стърганите картофи,ще видим как ще се получи.Желая на всички в този мрачен ден,защото в Габрово е такъв,много положителни емоции.

# 341
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Аууу Зиче , чуствата към комунягите са ни взаимни.  Joy
Бат Бойко много го тача, къФ ще да е поне не се пуля като говори ,
че ония инТЕЛЕгентните като заприказват с тез американски термини да се
чудиш кво значат.  Mr. Green

Гале , Жаки , аз мълчах до сега , но му дойде времето да отворя уста.  Laughing
Моя мъж от няколко дена е в самостоятелна квартира и живи
и здрави почивката е уредена на испански курорт.  Peace
Та да ви завлека натам.... Wink  Квартирата е в близост до морето , а и кооперацията
има басейн само за обитателите. Чисти се и се сменява филтъра всеки ден ,
та да ви поканя. Ето изглед от морското селището
дето е отседнал дедко.

Дуниа , таз бабка е лика-прилика с нас.  Joy
Всеки ден с кафето същите действия върша.  Laughing

# 342
  • Географският център на България-Габрово
Жабче разгледах снимките от твоя дом,и градината.Това е като приказка,така е в къщата.Някога и ние имахме къща в центъра на Габрово с прекрасна градина,и всички идваха да гледат градината ни, гордостта на моята баба.Но комунистите си харесаха това местенце за център знаме на мира,отчуждиха го но и до ден днешен стои празно,само в единият край се мъдри едно кръчме.А пък фигурките са направо фантазия.

# 343
  • София
    Гутен следобеден!  Само се обаждам,че съм жива и здрава,но нямам минутка време.Месеца отчетох,но имам още две задачи,едната вече закъснявам с два дни.Ако съм жива до петък,след това ще си почина яко.Болярската питка ще я правя за Гергьовден.
    Зиче,ще умра от любопитство!
    Момичета чао!    Лек ден!
http://www.vbox7.com/play:6ccd706f

# 344
  • Видин
Еее, браво, Жабче! Hug
Радвам се за теб!Изгледите са прекрасни!А кое е селището?И кога мислиш да ставаш испанка? Flutter

Яге, нямаш спирка, бе душко Hug

Общи условия

Активация на акаунт