КГБ = Клуб на Готините Баби - 71

• 18 826
  • 451
  •   1
Отговори
# 345
Оф! Купих стъкло,майстора го смени,изчистих си колата с прахосмукачка,че всичко беше в стъкла....Това всичкото+ преподаването го съчетах....Сега все едно,че влак ме е газил.Така се уморих,че.....След всичките търанета по това счупено стъкло,ако пак някой ми посегне на колата и го хвана ще го скалпирам собственоръчно...
Майкоооу колко стъкла имаше по цялата кола....Ужас ви казвам!....
Ай,дано вече всичко да е наред....

# 346
  • Географският център на България-Габрово
Мили дами мога да Ви уверя,че огретена със стъргани картофи стана направо фантазия.Толкова бързо и вкусно.Аз и друг път съм правила,  но не по този начин.Благодаря за хубавата рецепта

bouquet  bouquet  bouquet

# 347
  • Видин
Мастерче,   Hug Hug Hug
Дуня , браво за огретена Peace

# 348
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Дуниа , стана ми като краста с тез фигурки , даже сега
разговарях с производители... луда работа , но е красота на живо.  Peace

Яге , давай почивка ,стига си търчала. Simple Smile

Мастерче ,ти си герой , с толкова неща накуп си се справила.  Hug

Жаки , това е град Лорет де Мар с две "л"-та е.(Lloret de Mar)  Laughing
Живи и здрави да сме , още не сме решили кога , но няма да се забавя.  Crazy

# 349
Айде аз да черпя по кафенце с нещо си,та дано колата да няма повече аварии...

# 350
  • Видин
Дзак!Идвам за кафето, ама май нямам компания Rolling Eyes
Наборе, това да ти е последното премеждие Peace
Къдееее стееее  Hug

Жабче, живот и  здраве да е.Когато решиш качваш самолета и хоп в Еспаньолската Party

# 351
Момичета, пуснах ви една рецепта за торта от моето детство. Баща ми светла му памет много я обичаше. Дано и на вас да ви хареса. Peace

Мастерче, дано да нямаш повече проблеми с каквото и да било. Grinning

Жабче, изгледите са хубави, дано си искараш добре. Party

Е ако става въпрос, за комунягите, и аз не ги харесвам.  Mr. Green

Жаклин хайде, ето кафето от мен.  Hug

# 352
  • София

Мастерче мерси за почерпката. Дано вече нямаш ядове с колата. Heart Eyes
 Много на политика сте го ударили и на картинки за лека нощ. Wink
 Аз винаги съм била наопаки и Бойко не го тача.... но всеки си има право на мнение. Laughing
 Писна ми да ме манипулират...
Явно Софиянки няма да се срещаме ,а и националната среща нещо зацикли...
 Мисля да ходя при мама и тате ,че нещо баща ми едва е изкарал ноща. Praynig
 При първа възможост,той е една нощ добре друга зле...

# 353
Шпунц,дано да се оправи човека..Ще стискам палци  Praynig Praynig Praynig
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

А за среща Софийска не съм разбрала,че се уговаря... Rolling Eyes
То сега и празнични дни се очертават(за мен не разбира се)...Аз ще почивам събота и неделя...ако решите нещо свирнете ми....

# 354
  • Географският център на България-Габрово
Както сте започнали със следобедното кафенце,то аперативът е от мен заповядайте.

# 355
Мастерче , данио това да е последния ти дерт и само
хубави моменти да те очакват.  Heart Eyes

Джейда , пийвам си кафенце , мерси.  Hug

Дуниа от шоколадчето ще се възползвам.  Peace

Шпунц , хотела който дадох мин. седмица е най-евтиния ,
но довечера или утре ще имам инфо за Русе , та ще пусна
оферта и вече след празника да се организираме.  Peace

# 356
Жабче разгледах снимките от твоя дом,и градината.Това е като приказка,така е в къщата.Някога и ние имахме къща в центъра на Габрово с прекрасна градина,и всички идваха да гледат градината ни, гордостта на моята баба.Но комунистите си харесаха това местенце за център знаме на мира,отчуждиха го но и до ден днешен стои празно,само в единият край се мъдри едно кръчме.А пък фигурките са направо фантазия.
                   Ами,Дуня,защо спахте и не си го взехте реституция?Тук в центъра на София реституираха посолства,та за едно парче земя в Габрово!Ако не сте знаели как да бяхте си взели адвокат!От детската ни градина си взеха 2 декара,а вие празно място не сте си върнали! Mr. Green
                    Шпунц,дано баща ти се оправи,че знам какво е да си все на страх!
                    Мастърче,мерси за почерпката и го давай вече по-спокойно и колицата /така казва Неда  Laughing/ да не попада в лапите на гамени! Peace
                    Жабче,всичко добре,ама не те ли е страх от "свинския" грип дето вЕвропа за пръв път го откриха в Испания!Чакай малко да видиш дали ще го победят пък тогава заминавай! LaughingМен ,лично,ще ме е страх! Embarassed Embarassed Embarassed

# 357
Дидка , ти па ме уби с тоя свински грип.  Joy
Никога не съм се претеснявала , дори и децата като бяха малки и вилнееха по цели нощи.  Peace Лягах и си спях , кога се приберат тогава. Сега също не се претеснявам за нищо , та камо ли за грипа.  Laughing
Аз съм винаги била на принципа "ако има да се случва нещо , то ще се слуи".  Simple Smile
Така , че не ме е страх от нищо. Същата истерия като с птичия грип.  Mr. Green

# 358
. Същата истерия като с птичия грип.  Mr. Green
[/color][/i][/b]
Само Фрамцевтичните компании трупат авоари,щот' хората купуват масово имуностимуланти.....
Аман от тия психози бее!

# 359
  • Пловдив
Докато ида и се върна от процедури сте оправили островите ,политиката градинките ама и яденето не сте забравили  Joy Joy
ЯЖКА спри се малко не се приуморявай Hug
МАСТЕРЧЕ дано да ти върви по вода от тук нататаък във всичко Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
ЖАБЧЕ мразя ги от дън душа тези комуняги  ooooh! ooooh! Ати какво чакаш та не тръгваш при Краси тука не е за стоене .
ШПУНЦ  дано се оправи баща ти , Praynig  милите ни родители кво да ги правим вече залязват Praynig
ДУНЯ тази рецепта някой не от нашите я е писал  newsm78 аз съм от родопите и стърганите картофи ги правим по друг начин без сирене и други неща .Само картофи една глава крумид настърган и джоджен пека го в тефлоново тиганче което го намазвам с масло и малко олио и поръсено със брашно .Като се запече се обръща и от другата страна пак по същия начин. Peace Peace Като се слагат пърченца масло отгоре Hug
ДИДИЯ вече и в Гърция има снощи казаха по телевизията ,ама ми се струва че е пак предизборно зашеметяване на народа  #Cussing out #Cussing out Сигурна съм че не е толкова страшно . Peace
ОФФФФФ още нещо щях да ви пиша ама нали съм блонди та ни изфръкна от акъла  ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт