Януарските деца шарят великденски яйца!

• 12 810
  • 259
  •   1
Отговори
# 15
Светле, ти не си ли в парижко или и от там ни шпионираш  Grinning
Желая ви слънчев ден    Heart Eyes
Да още съм тук и шпионирам... едвам се надигнахме тази сутрин... снощи до 3 през ноща ме държа треската от "Мулен Руж" Страхотно шоу!!! Невероятно!!! Вълшебен град!!!!

http://www.moulinrouge.fr/Videos/popup_show.htm

# 16
Добро утро! Нищо, че е почти обед  Laughing
Да продължа памперсната тема Simple Smile На Любо за сън му слагам памперс, че понякога се напишква, докато спи. Иначе денем е по гащи. Но ще дойде и момента на сухите памперси нощем Simple Smile

Светле, в Париж ли си?

Честито, Викс!

# 17
Запис и от мен в новата темичка и ще чакам да пишете ако има нови бебчета Laughing

# 18
  • Русе
Рали, ти като влизаш с надеждата за бебета, ха похвали се и ти, де  Mr. Green Crazy  Party

Naughty На това хоро втори път не се хващам  Mr. Green

# 19
  • София; Дружбето
Ай да питам има ли други като нас. Миша от известно време, не че преди не е имало подобни моменти, изпада в истерии за нищо. Като реши да реве причина не и трябва. Направо ме изкарва извън нерви вече втори ден, иде ми да я утрепя. Уж стискам зъбите, но вечер, след цял ден реване безпричинно, едвам се сдържам. Дали е период или да го хващам влака и да бегам Crazy

# 20
  • София
Setakap, не подминавайте Крейзи Хорс!!!  Sunglasses Още по-невероятно е, вярвай ми! Извънземно, направо...

# 21
  • при принцесите
И аз вече, като влезна в темата, прехвърлям първо новите постове за големи букви от Ивонска или някой друг с новини големи, пък после чета Heart Eyes
Запис. Над нас чукат като ненормални и вече ходих с Десислава по пижама да гледам злобно smile3516

# 22
Миша от известно време, не че преди не е имало подобни моменти, изпада в истерии за нищо. Като реши да реве причина не и трябва.

Честита ви криза на двете години!
Ще има и други, приемай ги спокойно  spoko

# 23
  • София
Цоп!

# 24
  • София

Дa не цопна в бирата, ма, пияницо???  Shocked  Crossing Arms От сабаалем почваш вече, а?!...  Sunglasses

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 25
  • София
Ив, и аз те обичам!  Mr. Green

Drunk

# 26
Гледах Подмяната страхотен и силен филм

# 27
  • Бургас
Привет и от мен
Мойто мъжле май "бързо порасна" - от вчера понякога не сяда на гърнето, а пишка прав и сам си държи пишата  Joy - май бързо е усвоил "урока" от баща си  Laughing, че доскоро си бършеше пишата като мен , че ме следва и в тоалетната Laughing
Всъщност той от миналото лято до есента пишкаше в кофичка прав, че не искаше да сяда на гърнето.
Сега навън като каже "ако - пиш" - правя гимнастика по няколко пъти - прав - на ръце  Wink

# 28
antineq , и мойто мъжле отсоро пика право. Grinning

# 29
  • У дома... някъде
Викс ,честито дипломиране!
Аз влизам да почерпя за мое здраве,че именно днес добавям още една годинка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт