Януарските деца шарят великденски яйца!

• 12 829
  • 259
  •   1
Отговори
# 45
Светле, бъди все така лъчезарна и красива! Нека любов и щастие да има винаги при теб!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 46
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Setakap Hug

Уф,незнам то япериод. От един час сме будни и вече съм бясна и съм я наказала в другата стая сама. няма да стане тая. мен ме избива на неудържима агресия и ако ми е пред очите после не помня кво е станало Crazy Това сериозно, ако не бях бременна сигурно щях да съм на шепа успокоителни поне.

# 47
  • Варна
Светле, честит рожден ден! Желая ти успех във всичко, с което се захванеш; късмет във всичко, което не зависи от теб и сбъдване на всичко, за което мечтаеш!   bouquet

# 48

Честит рожден ден, Светле! Много здраве и късмет
Аз вече май наистина имам остра нужда от пиене Simple SmileОт работа при детето, от детето на работа и периодично по болници. Майка ми още не искат да я оперират, пък и тя като се почувства по-добре започна да се инати и да мисли,че ще мине от само себе си. Приятелката ми с която сме израстнали заедно получи дископатия и дискоова херния едновременно.........................ей не съм вярвала, че здрав човек може така да се обездвижи............така че пазете си кръста. И в общи линии, голяма лудница около мене.
Митето не се тръшка..........всъщност прбва се, но като види че няма реакция и си измисля друга пакост. Съвсем целенасочено и методично ми къса нервичките, ама без викове!
Айде изсипах се и аз
Много стиснати палци за Ваня, Деси и Нина fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 49
  Честит рожден ден Сетакап!Нека се сбъдват твоите мечти!!! Grinning Grinning Grinning

# 50
  • У дома... някъде
Ивонска,страхотен поздрав,но мъжа ми като го видя каза да съм научила танца до довечера.... Mr. Green Grinning

Сетакап,честит рожден ден!Нека деня ти бъде изпълнен с много любов,неповторими емоции и слънчево настояще!

Наздраве!
Мами,всички ли работите денна смяна?Аз за сега съм на смени,но изобщо не ме устройва това... Confused и мисля да си сменям работата,но в тази криза малко ми е неспокойно  ooooh!..

# 51
Сетакап честит рожден ден и от мен! Grinning

valeria81 честит рожден ден, на патерици!  Grinning Пожелавам ти леки уроци без контузии, и задоволителен резултат.  Mr. Green  Laughing

# 52
Честито на всички рожденници от днес и предишните дни!

# 53
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СВЕТЛЕ   bouquet
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ВСИЧКО ХУБАВО В ЖИВОТА ПО МНОГО И ДА СЕ СБЪДНЕ НАЙ-СЪКРОВЕНАТА ТИ МЕЧТА.

# 54
Честит рожден ден, Светле! Желая ти много щастие, здраве и любов!   bouquet

Честит рожден ден на Валерия на патерици! Желая ти една нова, динамична и доходна работа!  Grinning   bouquet

# 55
  • София
Айде и аз ЦОП. Mr. Green
Първо да честитя на Викс - мацко, наздраве и догодина още едно /каквото си пожелаеш, учене, дете,мъжле/. Joy

Валерия и Сетакап, честит рожден ден! Много любов и слънчеви моменти!!!

Разкатах се от пътуване за 3 дни, ама като се видим ще разказвам.  #Crazy

# 56
Светле, честит рожден ден! Желая на теб и цялото ти семейство здраве, щастие, любов и разбирателство

Някой от Русе усетил ли е земетресението снощи? Rolling Eyes Щото ние бяхме се събрали по женски на едно страхотно вино и сме го пропуснали  Crazy , а мъжа ми каза, че на 7 етаж е люляло доста.

# 57
  • София
Светле, Честит Рожден Ден и от мен!
Много щастливи мигове, много хубави преживявания и добри приятели!

Клемс, къде ходи? Чакаме снимки  Grinning
Както и от Франция.... Wink Светле, колко хубаво - рожден ден в Париж  1dating

# 58
  • София
Аз да се оплача - мойто мъж отиде да си прави татуировка  ooooh! - на мястото, където преди време му падна мивката  Crazy, ако някои от вас помнят  Laughing. Няма лошо, ама след три дена сме планирали почивка - със слънце и басейни и ми е много напрегнато, че нещо може да се възпали и въобще трябва много да се пази  Confused. Ама като му говоря, не ще да ме чуе - преди месец си бил записал час - и тва е. Дано нещо не се обърка, че ако ми прецака почивката  box

# 59
  Викс,и какво ще си татуира мъжът ти? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт