Януарските деца шарят великденски яйца!

• 12 832
  • 259
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Викс, да не ви плаша, но татуса иска пазене поне 2 седмици от слънцето и мазане около седмица май беше... Милуш да не си помисля да го пече!  Naughty (ще карате на единия гол секс, са, кво да правим...  Mr. Green )

# 61
  • София
...
Разкатах се от пътуване за 3 дни, ама като се видим ще разказвам.  #Crazy

Ми, щом настояваш за вторник вечерта...  Rolling Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 62
  • София
Валерия, научи ти танца, но той да вникне в посланието на стихотворния ми поздрав...  Sunglasses

ПП. Сори, че ме мързи да се изразявам в един пост...  Tired

# 63
  • София
  Викс,и какво ще си татуира мъжът ти? Simple Smile
птица тукан  Sunglasses
Преди малко се прибра. Добре изглежда, ама ще видим по нататък..... Crossing Arms

# 64
  • София
ЧРД, Валерия!   bouquet  bouquet  bouquetЧРД, Светле!  bouquet
Пожелавам здраве и много късмет!
 baloni bdbaloni baloni
 cheers cheers cheers

# 65
  • Русе
                                                           ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,Светле!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!   
  bouquet

# 66
  • Русе
Честит Рожден Ден Светле и Валерия!
Приятелите са тези, които идват, когато всички си отиват.
Приятелите са тези, които те разсмиват.
И в този хубав ден, на този весел ден рожден,
поклон огромен ти дарявам и искрено те поздравявам!

Викс - честита магистратура!

# 67
  • София, Лагера
...
Разкатах се от пътуване за 3 дни, ама като се видим ще разказвам.  #Crazy

Ми, щом настояваш за вторник вечерта...  Rolling Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ха ха ха, Клемс, ай поеми таз хвърлена ръкавица!

Честит рожден ден на Светлето и Валерия! Да сте щастливи и да сте здрави (барабар с всички около вас), другото си идва само   bouquet

Моето малко чавенце си е втълпило, че е багер  Laughing. И говори за себе си като за багер - "Багерът иска водичка" и т.н. Но сутринта ме застреля направо - гъделичкам го по краката, а той се хили и вика: "Мама щипе багера по греблото"  Joy Joy Joy

# 68
  • София; Дружбето
Миша вдигна 38,6 в 3 часа, до сега е спала. Сега и няма нищо Crazy Не знам какво да очаквам. Някакви идеи на какво може да се дължи?

# 69
  • У дома... някъде
Цветке,дано не е нещо сериозно,прегледай и гърлото Peace.На Дария сега последния път след вдигане на температурата изкара остра вирусна инфекция  Confused

# 70
Valeria81 и Setakap, Честит рожден ден ! Желая ви здраве и усмивки !

Цвета, сигурно е някакъв вирус, дано бързо се стабилизирате. Мен мама ме е учила, че комбинацията мед и лимони върши чудеса в такива случаи, или като сироп, или като лимонада можеш да и дадеш. А и за теб е полезно мисля. Hug
Зеленото училище на нашия батко ни излезна твърде солено, с тази негова наследствена( Embarassed) разсеяност. Засега липсват едни чисто нови дънки, кецове и пижама Crazy Но нищо, поне се върна със зачервени бузи, иначе е блед като платно.
Ния колкото повече расте, толкова по-малко спи и незнам защо си мисля, че зимата може и съвсем да откаже следобедния сън. Ако не излезем на разходка не спи дори да е станала в 8 сутринта, днес спа 2часа след кратка разходка, явно е важно да излезем поне за малко.
Бързо оздравяване на всички болни дечица пожелавам !

# 71
Valeria81 и Setakap, Честит рожден ден с малко закъснение!

# 72
  • София
Добро утро!

Светле, честит рожден ден,
макар и на патерица! Желая ти здраве, щастие и това, което най-съкровено искаш, да стане реалност през идните 12 месеца!  Heart Eyes  bouquet

Ние имахме малко извънредна работа с мъжо и оставихме Симона на бабин дом за уикенда. Ей, друго си е да се наспиш една нощ и да ... се видиш с мъжа си... без да пазиш тишина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тази сутрин нито един шеф не може да ме ядоса, ама грам!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Кога ще пием?  Mr. Green

# 73
Setakap, Валерия, честито на патерици!

# 74
Добро утро!
Няма бебета!
Джъст Ваня, май малкия мъж иска да си дойде с името...Гергьов ден наближава.  Grinning
Аз утре съм на ехограф и нещо съм се попритеснила. 

Общи условия

Активация на акаунт