Януарските деца шарят великденски яйца!

• 12 820
  • 259
  •   1
Отговори
# 180
Дени е с някакви гадни зелени сополи  Sick Било бактериално, каза доки и ще се мацаме с едно кремче  Tired Дано с това да ни се размине само!

Като Любо. Аз мажа в носа Фуситаламик (или нещо подобно).

# 181
Офффф, аз нещо взех да се спичам с тоя свински грип. Днес съобщиха за болно 3 годишно детенце при нас, било с родителите си на почивка в Мексико.  Confused
Хайдут Велко, Софи е почти 13 кг, 16 ми се виждат екстра.
Няма ли новини от Ванчето?
Андж, отиди на диетолог. Аз тъкмо преди да забременея се запознах с една много готина консултанкта по хранене, ама догодина вече ще ходя. Тя ми каза, че в диета не бива да се изкючват напълно  въглехидрати (вкл. захар), просто трябва да са разпределени правилно. Иначе после като почнеш да ги приемаш отново, организма  ги складира и се дебелее. Май Ним беше спазвала подобен режим на хранене.  Thinking
*Elina*, и вие да се оправяте бързо.

# 182
  • при принцесите
Офффф, аз нещо взех да се спичам с тоя свински грип. ...
И аз Confused

Привет Hug От вчера съм се раззвъняла по разни частни детски градини. На 7ми и 8ми ще ходим да разглеждаме Симеоново и Драгалевци. Дано харесаме нещо и ни поискат за от есента. Че за близката държавна не залагам много на успешно класиране Thinking

# 183
  • У дома... някъде
Гледам че сте на тема за килограмите,браво на мамите които отслабват! HugАз се озъртам за подходяща диета със сладко и хляб... Mr. Green,ама няма такава  Crazy
Болничките да се оправят бързо,че си е мъка с тея вируси  ooooh!,аз все още съм с кашлица и сополи,след като мен детето ме зарази и пи антибиотик и се оправи Rolling Eyes

# 184
valeria81 , има- 90 дневната  Laughing има и боб и ЛЕб и сладко, а за някои и бира.  Wink

# 185
оооооо, дами Simple Smile И аз искам диета на кифли,банички и шоколад Simple Smile
Аз не знам как точно да се оплача, щот то си е за смях, ама............Мойто Мите май и частна ясла няма да го вземе. Вчера ходихме да гледаме една в Люлин, в която се отглеждат само 6 деца от 1 до 3 години.............абе идилия. Митето за около половин час накара децата да си тичат по леглата  и да се качват по столчетата. Жената беше видимо изненадана от поведението на децата и само каза,че те до сега така не са правили. Shocked Та не знам дали ще го иска newsm78 Иначе моя дявол е почти 13 кила и 96 см.
Има ли други деца, които не спят следобяд?
Всички болни да се оправят бързо, а тези които раждат, да минава леко и бързо.

# 186
  • София
Ванчето не се е обебила и е при Айя в Благоевград!  smile3534

tooth tooth tooth

# 187
  • при принцесите
Тя пък от чакане се скъса да пътува Grinning

# 188
  • София; Дружбето
Тоя младеж май иска да е Гошко Laughing

# 189
Мопси и lyllita, благодаря ви , че споделихте ръста и килограмите на дребусите, значи, съвсем наред сме си, даже малко окръгленка идва нашата госпожица. Simple Smile
Мопси, не се спичай, помня, че преди известно време и друг страховит вирусен тайфун се задаваше и досега да ни е помел ако им вярвахме на сто процента. Рупай ябълки и портокали на корем и ич да ти не дреме. Hug Иначе казаха, че спазването на строга хигиена било основното средство за предпазване.
За спането-понякога и ние не спим, особено ако не е излязла на разходка, или не е извършила обичайното многократно въртене в кръг на двата диска с детски песнички Grinning

# 190
16 кг хич не са малко, Любо има-няма 12  Laughing

# 191
  • София; Дружбето
Миша и тя няма 12 кила, но достатъчно ми тежи и така.
Да се похваля, починах си малко и айде пак. Вече имам коластра Crazy ма тече. Ще вземат да ме пишат по книгите вече Mr. Green

# 192
  • У дома... някъде
Мопси,вярно бях забравила за тази диета  Hug
Хайдуте,мойто дете е 14кг и 94см,съвсем в нормата  PeaceНе се шашкай толкова  Hug
Ванчето супер яко си изкарва чакането на бебо,браво мацка само така   bouquet

# 193
Ми аз направо на карате киокушин да я записвам Grinning И без това брат и докато тренираше я научи на някакъв японски поздрав и мине не мине събира ръцете, покланя се рязко кат старши боец и вика: "УШ"( по принцип е Ус, ама карай Grinning)

# 194
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!
Брей, една сутрин да съм първа! Аз нещо се излюпих много рано (дали не е от набора  newsm78 Mr. Green) и реших, докато мъжете ми спят да потърся големи червени букви от Ивонска... но не би - сини са  Whistling!  Ванче, бре, стига ги стиска тез краци, изчака се чакането на форума!  Mr. Green Mr. Green Hug

Офффф, аз нещо взех да се спичам с тоя свински грип. Днес съобщиха за болно 3 годишно детенце при нас, било с родителите си на почивка в Мексико.  Confused
Мопсииии, ай стига си се втелявала! Я сега прочети колко хора са загинали от катастрофи последните дни! И си помисли колко често ти се возиш в кола или пресичаш улица! БТВ точно сега чета книга "Управление на кризи" и там е подробно описан този феномен! Как хората ги е страх повече да не ги нападне акула по време на лятната почивка, отколкото от пътен инцидент. А в Австралия, дето има най-много акули, рискът е 1:2000  Wink

На темата кг - Писуна преди месец беше 14,5 кг. ама май е отслабнал, или по-скоро дръпнал на височина последно време.

За спането - моето спи, само когато си е в къщи. Иначе не ще. Нощем може да спи навсякъде, но денем стачкува.

Valeria, като намериш диета със сладко и тестено (може и с бира), обещавам да те позлатя! И Манана ще се включи, поне заради последното  Mr. Green

Мацки, потеглям към Ковачевица! Следващата седмица ще обикаляме Родопите! Ив, пиши един смс, ако Ванчето се обеби!

Общи условия

Активация на акаунт