Януарските деца шарят великденски яйца!

• 12 808
  • 259
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Мерките на Йоан са ми неизвестни, защото като идем при д-ра категорично отказва да влезе в манипулационната, защото там бабата искала да го боде.  Sad
Рали - хубаво да си изкарате на Щръклево  Peace Ние утре ще сме там!
Днес Иво е на работа и ние с Йоан домакинстваме.
Аз сега едва успях да си направя сутрешното кафе  Crazy Подхванала съм едни перални, прахосмукачки и т.н. Детето гледа "Колите" за втори път и мисля да отида да го гушна след малко и да си поспим.
Излизахме да му купя пъзел, а той реши в магазина, че иска кубчета и сега си имаме кубчета.  Rolling Eyes
Всички болнички бързо да се оправят.

# 211
Здравейте мами,да се отчета и аз моят Иван е 13кг., и се чуда дали не са ни малко newsm78
 Just_VANIA ,чакаме бебенце и ще стискаме палци всичко да е успешно Hug,а аз на твоят термин съм на шофьорски изпит на кормуване. Tired

# 212
Иначе сънувах Нинище ,че ще ражда утре, а мойте сънища рано сутрин често са пророчески Simple Smile

Ванчееее, Shocked
Значи да връщам Наско при бабите! Лелееее. То верно, че утре съм на преглед, ама.....

Ще ви държа в течение  Peace

# 213
ninishte, съвсем скоро ще чакаме да се похвалиш и ти. Важното е всичко да мине бързо и леко.

А относно мерките да кажа, че Ева е 14кг и 90 см.

# 214
  • Бургас
Ние сми на опашката на мерки итеглилки
Тъкмо стигна зеветните 11 кг, разболя се и пак е 10,800 кг 85 см Sad
Дано не е дребосък като майка си Praynig
Коко също често не спи следобен но след 18 часа ни е трудничко на всички

# 215
Привет, момичета!  Hug Аз се завърнах от командировка и сега стягам багажа за Хисаря. Притеснява ме, че заради този дъжд, басейните ще са пълни, ама какво да се прави.
Голяма прегръдка за болните малчовци и за бременните коремчета.  Hug

Ели от месеци си е 12,5-13 кг. Като ходи на ясла и закръгля бузите, но килограмите са си същите. Като си е у нас, бойкотира яденето, но не я тормозя. За мое щастие обича да си поспива следобед и се възползвам от 2-3 часа спокойствие и филми.

Приятна почивка на всички!

# 216
  • У дома... някъде
Ей,къде сте се покрили всички  newsm78Май яко релаксирате някъде,след малко и аз се запътвам на кафенце с приятелка,а татито ще бави  Whistling Mr. Green

# 217
Ние следобед ще кръщаваме Ники! Утре ще разказвам

# 218
DaVinci , радвам се, че яслата се отразява добре на госпожицата ти ! Hug Аз съм с известни резерви за това как ще се чувстваме ние здраве и живот на детска градина ( ако ни дойде все някога реда ), въпреки , че много иска да ходи. А в Хисаря  е много хубаво, няколко пъти съм ходила там , макар и не скоро. Спокойна и приятна почивка ви желая !
Нашата кола не става за дълъг път, та се надявам да се оправи времето поне до Витоша да се качим, но май няма изгледи за слънце засега.
Рали, нашите момиченца най-кюфтечести ще се окажат от цялата група, пу-пу, да са ни живи и здрави ! Grinning Heart Eyes

# 219
Да се отчета:
Наско е към 15 кг. около 91-2 см.

А аз съм добре и според доки нещата са наред - в сми- шииката не е скъсена, тоновете са добре, не се регистрират контракции.  Praynig

Айде лек ден и весели празници  Hug

# 220
  • при принцесите
Здравейте и от мен Simple Smile

Ние днес изгледахме едно кино, а Деса ходи на бабин дом. Много е хубаво да обича да ходи на бабин дом Mr. Green

Весели празници на всички, никакви болести и хайде на бебетата Hug

# 221
  • У дома... някъде
Хоп и аз тук  Mr. GreenНие вече направихме сутрешната игра и разходка навън,времето е чудесно  WinkЩе си починем следобяда и довечера сме на вила с едни приятели а Дари ще разпуска с баба си  Crazy

# 222
  • Русе
Здравейте, момичета!
И Дени днес е на бабиндом, че вчера ми скъса нервите  Tired
Хайдут Велко - явно едрички ни вървят щерките  Grinning
Андж, на Дюкан съм. Напоследък откачам за сладко. То и винцето са нещата, които най-много ми липсват, затова отвреме на време прегрешвам с малко от двете, но гледам да не се увличам. Ако не го правя, рискувам да зарежа всичко, а не искам, защото резултатът е видим и определено ми харесва  Wink
Желя ви слънчев ден  Hug

# 223
  • Русе
За 2 дена едва една страничка да се изпише тук  Rolling Eyes ( личи си, че всички са някъде за почивните дни )
Весни - чакаме похвали за кръстеното вече християнче! Да ви е живо и здраво, и много да ви радва.   bouquet
Йоан отиде с баща си до майка ми, а аз се набутах във форума да ви видя  Flutter
Захванала съм едно яко чистене пак и от сутринта несъм седнала  ooooh! , ама какво да правя, като искам да ми е убавооооо!
Относно следобедното спане, когато е на ясла или в майка спи, но с нас от разходки не му остава време и си ляга направо към 22ч.
Към 17ч ще ходим на доки и по-късно ще пиша как е положението.
Лек ден!

# 224
Кръщавката мина супер! Ще цитирам попа : На толкова тихо кръщене скоро не съм бил. Ники беше в захлас. Много се гордея с моя малък мъж.
Утре заминаваме малко към планината. Момичета чакам срещата с нетърпение. Ели като запазиш масата драсни 2 реда

Общи условия

Активация на акаунт