Януарските деца шарят великденски яйца!

• 12 826
  • 259
  •   1
Отговори
# 225
  • при принцесите
Честито ти християнче Hug Да е здраво и да слушка Simple Smile
Ние сутринта бяхме на Борисовата градина. Леле какъв народ ooooh! Мислех, че София я няма Tired

# 226
Весни честито ти християнче  Hug Той напред и Бог с него  Hug
Още ли сте бремелинки  Thinking Айде, че само надничам да прочета вест от щъркел Ивонска, ако щъркела не си е натопил здраво клюна в червено вино  Mr. Green
Веско от три дена е на бабин дом, но днес отивам да си го прибера  Mr. Green Вчера му купихме с баща му количка (от тези дето се прекарват разни строителни материали). Подозирам, че в пясъчника няма да остане пясък, но пък си умирам да видя щастливата му физиономия  Heart Eyes
С Цеци направихме една прекрасна разходка в Борисовата градина, обаче му избиват на горкото шест зъба накуп  ooooh!

# 227
  • Русе
Весни, честито християнче! Да ти е здрав и все така послушен   bouquet

# 228
Весни, да ви е жив и здрав новопокръстен Ники! Винаги да имате поводи за гордост!  Hug

Ние не сме заминали никъде за празниците. Разхождаме се из Морската градина и околностите на Варна. Днес бяхме в Екопарка, чудесно място ботаническа градина с много растителни видове, розариум и каквото се сетите. Гора и море Simple Smile

Любо пак е със сцепена устна. Играха мач с татко му онзи ден и той вместо топката уцели с крак Любо. Аз само дето не умрях там, на място, а мъжа ми не знам какво изживя. Бягаме към колата, кръв шурти, Любо реве, аз рева. Ники се мъчи да ме успокоява. Стигаме до колата и не можем да открием ключовете. В суматохата изпаднали на тревата, където стана белята  ooooh!
Мъжа ми се връща да ги търси и добре, че ги намери.
В Бърза помощ ни приеха скорострелно, то при толкова кръв по таткото и по детето. Бяха много мили. Хирургът искаше да приспи Любо, за да му лепи или шие устната, но се отказа, защото трябваше да е гладен, а той беше закусил. Огледа го добре, видя че всички зъби са си по местата и в крайна сметка го залепи с каноконлит за рани и си спестихме влизане в болница.
Два дни не можеше да яде и пие, че беше отекъл и го болеше, но вече е по-добре.
Днес даже игра с топката, ама не пропуска да покаже къде е ударен.
И така. Да ни е жив и здрав! Simple Smile

# 229
Весни, честито християнче!

АнджиHug Hug Hug Тия момчешки игри....... Да го гушнеш мъника от нас!

# 230
  • Русе
Андж  Hug
И ние се отдадохме в късния следобяд на разходки, а детето след това не му се прибираше.
Ходихме при доки - спря му две от лекарствата и на 07.05. ще му пуснем изследвания и пак ще го снимаме. Като цяло е добре и дробчетата са чисти. За ясла обаче се замислихме, дали да не го пуснем чак Юни  Rolling Eyes ( д-ра каза, че не е от настинка, а от контакт с болен, а от групата доста дечица преболедуваха този месец )
Хайде лека вечер от мен и наздраве  Wine Glass
Весни - хубаво да си изкарате в планината  Peace

# 231
  Aнджелина...... #Crazy #Crazy #Crazy Praynig

# 232
Весни, честито християнче!   bouquet

Анджи, при вас приключенията не спират. Силни прегръдки от нас.  Hug

Няма ли вече бебчета?

# 233
Анджи, каква е тази случка, ужас. ГОркият Любо и горкият ви татко, не мога да си представя какво му е било.  Важното е, че Любо е добре и се е разминал с това  Hug
Ели, ако има кой да го гледа - нека си постои в къщи Йоан малко да укрепне.
Весни, честит християнин! Да е жив и здрав!   bouquet
За масата няма проблеми  Peace 07.05, 18:30 - "Петък вечер"   Peace

# 234
  • Русе
Ееееееееееех, че пусто тука  Rolling Eyes
Андж  Hug Hug Hug
Норче, там сме  Peace
Весни, чакаме снимки от събитието  Heart Eyes

# 235
Днес падна лепенката от раната и вече не изглежда толкова зле. Ще има белег, вероятно, ама това да кусура  Simple Smile

Елина, и аз мисля, че вкъщи е по-дбре, отколкото в яслата  Hug

# 236
  • София; Дружбето
4 дена без нет Crazy щех да изкукам. Отивам да ви чета

# 237
Днес падна лепенката от раната и вече не изглежда толкова зле. Ще има белег, вероятно, ама това да кусура  Simple Smile

Анджи, радвам се, че е по-добре! Белега едва ли ще бие много на очи... ама изтръпнах докато четох  #Crazy

# 238
  • У дома... някъде
Весни,да ви е живо и здраво християнчето!
Анджи,нали знаеш че юнак без рана не може,но чак такава беля..... Confused,важното че вече е добре Любо  Peace
Елина,ако имаш възможност наистина по-добре отложете яслата за още време,поне да се махнат малко тея вируси и бацили Hug
Ние се върнахме от вилата с приятели,изкарахме си страхотно,утре пак сме на поводи и маса  Crazy Mr. Green

# 239
  • София; Дружбето
Анджи, ужас. Той Любо ще забрави бързо, пък белег може и да няма. Ама татко му сигурно цал живот ще помни Crazy

Общи условия

Активация на акаунт