Януарските деца шарят великденски яйца!

• 12 814
  • 259
  •   1
Отговори
# 240
Toчно. Любака вече е ни лук ял, ни лук мирисал  Grinning
Аз все си мислех за Алекс на Селма (за посешенията им в Пирогов) и за Софи на Мопси (тя нали скоро писа, че си е раздрала кожата под ухото), докато бяхме в хирургията  #Crazy
Така растат, но поне да не е толкова болезнено!
И все пак Любо се държа доста кротко и търпеливо. Плака, но не се е дърпал или тръшкал, когато го лепиха. А си спомням батко му на неговата възраст само дето не го вързаха, за да му зашият кожата на челото.

Валерия, все така да сте!  Grinning
Има ли новини от Ваня?

# 241
Привет, Стилияна съм. Само да ви споделя 4е писмото, което про4етоха тази ве4ер във Вип брадър беше от зет ми и сестра ми и съм ужасно горда Heart Eyes
Андж,   bouquet Да му минава трявмата на Бубо и на татко му Peace

# 242
  • София
Анджи, голямо гуш!  Hug Добре, че вървите към оправяне вече! Белезите се преживяват.

Сту, какво писмо? Аз гледам MI. Дай линк!

*Elina* , защо пак ще го снимате Йоан? Рентгеновите снимки, знаеш, не са шега работа в тази възраст. Naughty Трябва състоянието да е много сериозно и да не се подобрява, за да се съгласиш, а ти пишеш, че част от сиропите вече са спряни. Ти си знаеш на кого да вярваш, но имай едно на ум и искай второ мнение. Поне аз бих. Симона е снимана 2 пъти по настояване на лекарите от детското в Трета градска. След втората снимка лично шефката на рентгенологията дойде и ми вдигна скандал защо я снимам 2 пъти в рамките на месец и малко, а после и лекар, на когото имам голяма вяра, ме нахока за това, че съм се съгласила.  Пак ти казвам - решението е твое, но приеми сериозно повторното рентгеново облъчване.  Peace

# 243
  • Русе
Ним - специалист-педиатър по белодробни болести иска контролната снимка, за да види дали всичко се е изчистило. Той лично само ме нахока защо и първата несъм я правила при тях, защото рентгена там облъчвал 11 пъти по-малко отколкото този с който сме го снимали, ама какво да направя, като искам вече да съм спокойна за всичко и да спрем да ходим по лекари. Та ние кажи речи от НГ насам несме спирали.  ooooh!

# 244
  Стилияна,какво беше това писмо,дай малко подробности...
  Анджелина,дано повече не ви се случват такива лоши неща! Praynig

# 245
  • У дома... някъде
Стиляна,ако това е писмото за Кристиан....нямам думи просто...цялата настръхнах докато го четяха и наистина това е страшно голям жест и хората които правят това дарение имат ужасно огромни сърца ... Hug  bouquet

# 246
  • София
ЕЕЕ, Стуцка, евала!!! Има за какво да си горда!Аз ревнах поне...

# 247
Стиляна,ако това е писмото за Кристиан....нямам думи просто...цялата настръхнах докато го четяха и наистина това е страшно голям жест и хората които правят това дарение имат ужасно огромни сърца ... Hug  bouquet

Това е, да Heart Eyes

# 248
  • при принцесите
Анджи Shocked Hug
На Деси любимама и игра сега е да тичат с баща си и да ритат топка Praynig

# 249
Сту, не гледах брадъра, но от това, което пишат тук момичетата виждам, че близките ти са страхотни хора с добри сърца  Hug

# 250
  • София
Весни, честито християнче!  Hug Господ да ви го пази!     bouquet

Андж, побиха ме тръпки от случката, но най-много ми е жал за таткото...  Hug Горкият човек!  Confused Представям си как се чувства...  ooooh! А, те, дребните, тепърва ще удрят това-онова... къде до кръв, къде - не...  Tired

Бременюгите траят със стиснати крака, а аз ще се проваля като вещица, ако Деси днес не роди, но май е по-добре аз да се проваля, отколкото момата да се пръкне с локация Монтана (монтанско)...  Sunglasses  Mr. Green

Прибрахме се от огромния преход София-Мадан-Търговище-София.  Tired Уважихме всичките кирилови приятели и роднини и ще гледам път да не виждам поне няколко месеца, че аман.  Tired Чак и на Шош взе да му става лошо в колата, а това никога не е било.  Tired

ПП. Някой да даде резюме на това писмо, бе!...  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 14:09 от ivonska

# 251
  • София
ПП. Някой да даде резюме на това писмо, бе!...  Crossing Arms

И аз чакам линк...  eat

# 252
  • София
Ето, сега си пролича кой не гледа ВБ.  Mr. Green Ентелектуалки. Party

# 253
  • София
Няма да споделям какво винце ми беше наточила племенницата на милото от една спец. бъчва във винзавода, където самата тя е щатен алкохолик (технолог, де)...  Sunglasses Ей сега посръбвам, да събера душа, а сортовете са некви немски, дето не се помнят даже...  Sunglasses

Пералнята ще я хване морска болест - някой да изобретява еднократните дрехи вече...  Tired

# 254
Привет на завърналите се!
Ив, ех вино, ех кеф!  Grinning

Ние днес ходихме до нос Калиакра. Винаги ми се подгъват краката като погледна от крепостта надолу към морето.

Общи условия

Активация на акаунт