Януарските деца шарят великденски яйца!

• 12 836
  • 259
  •   1
Отговори
# 90
Мен ще има да ме почакате Wink.

Неусетно ще отлети времето до големия ден и с нетърпение ще чакам и ти да се похвалиш.

# 91
Здравейте мацки аз да се похваля днес си взех шофьорския изпит на листовките Party.Иначе в кризите на 2 годишното с тръшкането и Вани много често изпада #Cussing out ooooh!
А и да питам имали вече новини за родени бебета  Laughing
Джъст  Ваня ти избрали вече име на мъничето?
Ивонска докладвай как е прекарал днес Шош в компанята на Айя Heart Eyes
Пожелавам ви на всички хубав и успешен ден Hug

# 92
Ето малка част от снимките ни http://www.snimka.bg/album.php?album_id=370155
парола 1234

# 93
Ейййй, страшни снимки, много сте хубави! Завидех Hug Hug Hug
Мананка, не си спомням да си ми се смяла, ама и да си не съм вложила злоба. Акъл не мога да дам, щото при мене нищо не работи. Знам няколко напълно неподходящи и непедагогически начина за нахранване на диването.
Айде утре пиене. Ще дойда, само кажете къде   chef bowuu

# 94
Светле и Клеми, супер снимки и супер хора на тях  Hug
Имам малко малоумен въпрос - искам да взема на Евангелина секрет от носа и гърлото и да го дам за изследвания, но не искам да се моля на личната и да й слушам малоумните оправдания защо не може да ми даде направление, та искам да си ги платя.
Въпроси - как да ги взема тия секрети? Къде да ги занеса - в лаборатория или в ХЕИ-то? Прибилизително колко струват?  Rolling Eyes

# 95
  • София
Много са готини екскурзиантките!  Hug

Светле, не сте успели да видите Крейзи хорс, а?!  Rolling Eyes

# 96
  • Варна
eleonor@, вземането на секретите трябва да стане сутринта на гладно и жадно, без да си правила никаква хигиена на носа и устата. Купуваш си едни "клечки" стерилни (като кажеш в аптеката, че ти трябват за гърлен секрет, те си знаят) - 2 бр.  и си го надписваш после коя е от носа, коя е от гърлото. За цени не мога да помогна - за всяка лаборатория цените са различни предполагам. Тук са по 9.50лв и двете изследвания (отделно антибиограма ако се наложи).
Още нещо се сетих - трябва да са минали поне 10 дни от приема на антибиотик за да са достоверни резултатите.

# 97
Много са готини екскурзиантките!  Hug

Светле, не сте успели да видите Крейзи хорс, а?!  Rolling Eyes

Не успяхме... бяхме си взели билети от тук и още тогава настоявах за Крейзи хорс, ама останалите 5 човека предпочетоха Мулен Руж. Не съжалявам - беше страхотен спектакъл. Следващият път ще посетим Крейзи Хорс (но преди това Хавана клуб  Wink )

# 98
  • София, Лагера
Момичетаааа, направо са ви страшни снимките! Просветлихте ми деня!

Девойки, пускайте още снимки!  Sunglasses

# 99
Въпроси - как да ги взема тия секрети? Къде да ги занеса - в лаборатория или в ХЕИ-то? Прибилизително колко струват?  Rolling Eyes

Може да не ти приемат секретите, ако ти си ги взела.
Водиш детето рано сутринта, гладно и жадно, без да сте мили зъби или да е пила вода. И в самата лаборатория вземат секрет, те знаят колко дълбоко и къде да бръкнат. Имат си и тампончетата, с които боравят.
Мен са ми връщали секрети, които аз съм вземала и са ги взимали те. Така са по-сигурни, че няма да е замърсена пробата, и че правилно е взет секрета.
За цената не знам, но ако имаш направление от личен лекар ще платиш само таксата, ок. 2 лв е тук.
Видях, че не ти се занимава с лекарката. Най-добре е да попиташ в някоя лаборатория или направо в ХЕИ, там също имат лаборатории.

# 100
Благодаря за отговорите момичета  Hug
Притеснява ме, че кашля само когато спи.
Нощем и на яслата следобяд като спят - не може да спи от кашлица, а през деня е ок.  Rolling Eyes

# 101
Страхотни сте, момичета, и местата където сте посетили също Simple Smile

Аз тази година се простих с Италия и любимата ми Перуджа, поради навлизане в пубертета на първородния  Mr. Green Реши, че не иска вече да е у-шу боец и с това ме лиши от екскурзията (и себе си от медал) Crossing Arms
Поне Любо е общо взето кротък, че с двама пубера какво ще правя  Laughing
Ноеми се запозна с Ники, тя да ви каже какъв е (на мама голямото диване)  Grinning

Елица, давай по същия начин и пред КАТ и скоро да почерпиш за шофьорска книжка!

# 102
  • София
Много хубави снимки, ех!  Heart Eyes
Елица браво за листовките  Grinning, скоро да си шофьор с книжка!
Къде ще е срещата утре, ако не ми мине котка път  Twisted Evil, ще опитам да дойда  Praynig

# 103
  • София; Дружбето
Мопси, няма се притесняваш. Бебе ще видиш, не е страшно Mr. Green
Миша днес е добре (пу-пу-пу). Било е нещо моментно.
Весни, аз мисля, че е от заиграване. Аз затова питам през 15-20 мин има ли пиш. До кога ли? Rolling Eyes

# 104
Клемс, страшни неща. Много ми харесаха тия работи, а вие сигурно яко сте се изкефили  Simple Smile
Светле, много е гот в Париже, а  то си личи и по снимките  Wink

При мен положението е както се и очаква. Плацентата е готова за раждене ама не ми се ще. Девойката определено си е седалищно, така че, стискайте палци да издържи до след 9 май  Praynig

Атанаско си се тръшка и хич не ми пука, плямпа постояно, да ми е жив и здрав и си расте според нормите - хи хи

Общи условия

Активация на акаунт