90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №49

• 32 045
  • 448
  •   1
Отговори
# 420
Исках и аз да попитам за спорта. днес ми е плодовия ден, а се пада и на фитнес да отида след работа ,та се чудя дали само на плодове ще издържа... newsm78

Ходила съм на народни танци като съм била на плодове и не съм имала проблеми.  Hug

# 421
  • София
Ех, искам и моите дрешки да почнат да падат....сега даже не си купувам и нови, за да имам стимул да остлабна.

Днес съм въглехидратна-на обяд ядох Форнети с вишна и шоколад. Към 4 ще хапна малко крекери и за вечеря ще ям Миражки.

Кали, гледам че и ти днес си въглехидратна и се чудиш за вечерята - може всичко тестено и сладко-филии ссъс сладко; торта; козунак; кроасан. Друго не се сещам в момента.

Лято
, може да се яде салата от домати и краставици. не знам какво е имала предвид Жани.

# 422
renni79 - благодаря за намесата  bouquet

# 423
Лято аз исках за плодовете да кажа да не се смесват освен в плодов ден. Макар, че си мисля, че не е лошо и за зеленчуците да е така.За 2, 3  и 4-ти ден пише за смесване на зеленчуци (като салата от различни зеленчуци) но за 1-я белтъчен ден в превода няма писано за салата от смесени зеленчуци. А за мен това, което не е написано че може значи не става Peace За това вероятно така и съм написала Thinking

# 424
Ясно Simple Smile. Нова съм, днес ми е простено Simple Smile
Утре обаче ще бъде най-старателната Peace

# 425
Здравейте, милички!
Чета ви, но не пиша, защото още съм си на Дюкан. Остава ми само едно килце до целта Simple Smile Не мога да си намеря място от щастие. Вчера си извадих летните дрехи и всички ми седят супер или са ми големи. Страшен кеф! Като падне и последното кило от калкулатора на Дюкан и се мятам при вас  Hug
Жабка, супер са снимките на внука ти! Представям си колко ще си хубава лятото покрай басейна в Испания  Hug

# 426
Лято то май аз грешно мисля и за зеленчуците като за плодовете....ходих да търся защото се чудих. И отговора е МОЖЕ салата от различни зеленчуци във всички дни. Аз защо съм си мислела нещо друго...но така е като чета и други неща Blush Обърках и мен и теб...извинявам се Embarassed
Браво Флучия, поздравления за минусчето  иза падащите дрехи...това е толкова зареждаща гледка. Хайде чакаме те Hug

# 427
  • София
Жани, Жабка благодаря ви за бързите отговори. Аз обичам супички и нещо започнаха да ми липсват, че не съм яла скоро, миналата седмица си направих зелевата, но май не по оригиналната рецепта, защото сложих зеле, моркови, чушки, гъби, домати и магданоз. Не обичам лук и затова го пропуснах. Хапвах я три дни, заедно с режима.

# 428
  • Сф
Жани,ти със зелевата супа миналата седмица колко свали?
Чудя се след първата 90-дневка дали да не я  пробвам и аз тази магическа зелева супа...

# 429
Значи всичко е наред, продължавам с досегашната стратегия Peace

# 430
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Aз се изкъпах , взех дребния от детска и даже вечерях.  Laughing
Бързакова ми викат , приятно ми е.  Mr. Green
За днес кухнята лопна кепенца.  Peace
Рапортувам за обяд ориз на фурна , за вечеря същото
и малко чипс , че много ми се ядеше.  Grinning
И 1.5 л. вода до момента.  Crazy

# 431
сега здравейте,днес водния върви добре,стискайте палци до към 22ч,пътуването беше свързано с малкия-при дорторка полмоложка
ходим на проверка на всеки 3месеца,и всичко е ок при детенце без лекарства го остави,всичко е супер и килата
Ели-ходи на доктор,не се майтапи
Мелисита,Далия-комплименти а,чудесно
Лято-добре дошла,не е дълго,аз съм накрая и не ми се свършва Joy
Ина Ана радвам се за добрите новини,всичко де е ок Money
Мимка всичко де е наред с мама и бебчо Heart Eyes
Лейси успех този път baby_neutral
Верабел когато си на диета имаш по-вече енергия и не ти се пие кафе,така е Laughing,
Рени79-скоро и на теб да падат дрешките Peace
Флучия-поздрави за резултата,чакаме те   bouquet
Иринка-с какъв цвят си сега-майтап ей Hug
Жани-както ти е обеснила Надя всичко тръгва от нослето и много важно е правилното лечение-берзо оздравяване Heart Eyes
много стана писането -който съм пропуснала,зло да го забрави и големи минуси да се похвали

# 432
Жабка,как можах точно теб да забравя, Hug
благодаря ти за милите думи,поздравления за резултата при теб  bouquet
извини ме от водата ще да е,слабея си аз навсякъде-ето вече ми личи и умственото Embarassed

# 433
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Мима   bouquet
То след килата почва да заслабва и Ъкъла.  Joy
Ужас , недай Боже , още сме млади , има хлЕб у нас.  Wink

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 18:23 от ♥ ЖаБкА ♥

# 434
вярно ужас,да не дава господ ей Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт