90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №49

• 32 062
  • 448
  •   1
Отговори
# 45
Пльос и аз тук!
Жабе, поздравления за дънките!
Дес и аз съм плодова, ама ако знаеш какви плодове ядох, никога не си яла такива. Те са едни такива редки и много калорични- баклава и бисквити. Вадете бухалките!  Mr. Green Вече не ми пука да ви кажа, последните дни и седмици направо се мъча с диетата и нямам търпение да свърши вече! Утре ще се опитам да съм отново на плодове, вода и сокчета и в неделя тегля чертата. Каквото съм свалила- свалила и точка!  Crossing Arms Бийте ме колкото си искате, ама само на кокали ще удряте, да знаете!  smile3533

Интересно ми е колко килца успя да свалиш -  ако не е тайна Hug
Сутринта скокнах на кантара и какво едно минусче - ура. Сега отивам на сауничка - там страшно се отпускам. Е лек ден и дано да има още минусчета

Утре ще пиша като цяло какво съм свалила и откъм сантиметри и откъм килограми.  Hug

Момичета, аз от сутринта не съм се спряла, чистя, готвя, търча по детето... Страшен фитнес си спретнах и редувам уреди- прахосмукачка, печка, пералня, проходилка... Само търча по диването и викам "не, недей, не пипай", луднах ви казвам!  #Crazy Глад все още не чувствам, от сутринта съм на един фреш и малко сок от грозде. Сега ще изчакам малкия дивак да заспи и ще отморя малко. За утре си спретнах един сладкиш от козунак със смес за крем- карамел, а после ще си направя мързеливи сарми с лозови листа. Та утре ще пирувам, следите ли ми мисълта...  Mr. Green Joy hahaha

# 46
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Момичета,мога ли днес във въглехидратен,да хапна за обяд две резенчета панетоне?
На път ще съм до вечерта и не ми идва на идея,какво да ми е менюто.
Ще очаквам съветите ви Hug

# 47
# 48
  • на островче
Ей за това всички казват, че тук сте най позитивно мислещи момичета. Аз съм изчела всяка една тема от февруари, и не съм пропуснала нито ден да не влеза ,ама не съм писала щот ме беше срам от пустата му лакомия. То не бях за писане ами там в ъгъла да се срамувам newsm43

# 49
  • Варна
Жани, супер си жена, теб те е налегнала снощи някаква романтика май... Laughing , на там ми вървят нещата Mr. Green Hug
Вие мили дами, за какви екзотични плодове говорите тука, за  някакви черешки, дини, ей, аз да не ви чета по-добре, че видите ли съм пратила мъжо да ми търси такива. Grinning
Относно водния ден, малко са дамите , които не са свалили и грам на него, всички сваляме, но въпроса е, че от него нататък се започва едно зацикляне. Това не харесвам аз на него. Peace
Днес ще ям сирене, много сирене, това ми се яде Mr. Green

# 50
Здравейте момичета, вече стомахчето ми се пооправи, днес съм плодова но го правя лунен ден. Имам резервна ябълка в хладилника, така че няма  проблем.
Честити минусчета на всички девойки радвам ви се много.
Роси няма как да те пропусна  Hug
Жани мерси за страхотната темичка, и ти се радвам на успехите въпреки  сладоледчето виждаш че си си на същите кг.  Hug
Янче никъв ъгъл мацко, а на преден план давам ти билетче за първия ред и чакаме отчети  Simple Smile
Флучия  Hug права си за мъжете, винаги са по - облагодетелствани от нас жените  Simple Smile
Жабчеееееееее къде си бе мацко ти си ми днешния стимул, нали лудуваме с теб трябва се подкрепяме.
Stelxen  Hug Hug Hug
Деси /lulumba/  Hug не съм те забравила  Simple Smile
Ани липсваш ми мило, ти си го знаеш ако ни четеш от ъгъла  Hug
Дес кефя ти се максимално  Hug
Лю  Hug
She_R  Hug
Силни  Hug на всички неизброени мацки, защото станахме много и аз като съм на работа нямам  време да ви следя  на 100% та в този смисъл който съм пропуснала, утре да е с голям минус, както и останалите  Hug

# 51
  • Бургас
Ха добър съботен ден и от мен  Grinning
Днес много минусчета има, браво на всички фиданки, всеки ден да е така  Peace
Хипи добре завърнала се   bouquet браво за задържаните килца, успех и занапред!
Жане супето добре ти се отразява и на снагата и на настроението  Hug
Румка да ти е сладко сиренцето  Hug

Днес трябва да съм водна и все още съм, ноо май ще стана плодова. Оциклих се и ми е едно гадноо, яде ми се ябълка...
След плодовият вчера нямам минус, но и не очаквам от мц-то, незнам утре кво ще отчета  Thinking  много гадно ми съвпаднаха циклите  Mr. Green
Лю купонче си си спретнала за утре  Mr. Green то и аз тъй де, с милинки мисля да купонясвам, че мъжот откога ми мрънка за тях  ooooh!  
Хубав ден момичета   bouquet

# 52
ама покрай МЦ не се сваля ли, защо така?  Shocked

# 53
  • Варна
ама покрай МЦ не се сваля ли, защо така?  Shocked
защото се задържат течности, след МЦ има минус Peace

# 54
Мерси Румка  Hug
Ама нещо от как съм в МЦ и повече ми се яде !  Embarassed дано е хубаво времето че като съм на вън и по не се изкушавам!

# 55
Eхоууу Grinning
Направихме си една дълга разходка с децата и тати.Сега нарязах салатата и ми текат лигите ама първо да надникна тука,че.... Crazy
Мерси на всички за куража Hug
Флучия,много ти благодаря и на теб.Аз моето Дюканстване си го определям като един много кратък и твърде неуспешен период от живота.Въпреки всичко,все още задържам цели 5кг свалени с него,но все пак не съм толкова за подценяване.При условие че не обичам месо,ям не съм вегетарианка,но изцяло мога да го игнорирам (ако искам),млякото не ми е стихия просто незнам как се хванах и изкарах първо 20,а след почивка още 5 дни Mr. Green.То те хората са казали "луд умора нЕма,само се поти" hahaha та и аз така.

Специално за доброто ви настроение:http://vbox7.com/play:0495b1f6

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 21:34 от Дес

# 56
Моят плодов ден вече е провал.  ooooh! Ядох малко пелети и фъстъци. Не можах да устоя, а и като си представих, че не свалям и съм си на едно положение колко време - това е.  Embarassed Нищо, сега ще гледам да не задълбоча прегрешението и вечерта ще карам 45 мин  newsm39, та да си изкупя донякъде греха.  #Cussing out

# 57
Здравейте и от мен! Вчера цял ден нямах Интернет и направо се побърках, че няма да мога да ви настигна, а като гледам и с право. Нова темичка си имаме и в нея доста сте изписали.
Жани благодаря за новата тема!
Аз нямам с какво да се похваля. Кантара нещо не ме харесва тези дни и не пуска минуси.
Честито на всички, които могат да се похвалят с минуси.
Добре дошли на новите фиданки! Тук е супер и настроението и момичетата.Много се подкрепят взаимно.
Лек и отслабващ ден на всички!

# 58
привет момичета
прибрахме се и ние от разходка
Жабка нещо се губи  от луната ли е  Thinking
Роси -супер си,пиши по-често де  bouquet
Жани мила аз съм накрая на диетата,воден в сряда на 29-ти,та тогава да дам
всички резултати за табличката,ако може разбира се
общо взето при мен нещата са в застой,от вчера сутрин съм с МЦ,нещо страшно е,няма да се предавам и оплаквам,пълен напред Heart Eyes
на всички свалили честити минусчета Joy
добре дошли на новите фиданки-успех в борбата с килата Hug Hug Hug

# 59
 Привет и от мен HugЕй никой не е забелязал моята липса Mr. Green
   Жабка писа че ще е на сбор Thinking(май) незнам как ще лунува и ще е на сбор  Joyсигурно яде кюфтаци Crazy.Жабче шегичка мила Hugуспех с лунуването Peace
  Ели и на теб успех с лунуването
  Браво на всички за минусите,за всички Hug Hug
  Дес ще постигнеш отново целта си Peaceважното е да си в хармония със себе си и с постигнатите си килограми.
  Румка сиренца а Grinning.Как си?Много те глезят твоите хора,какво е това ставане в 11 Mr. Green
Изкусителка айде голяма работа едни фъстъци Stopне е кой знае какво прегрешение,карай напред.
Лю ще отговяваш утре Mr. Green
  Иринка дано сте по добре вече Praynig Hug
      Добре дошли на новите фиданки Hugне се колебайте.Ето аз кога започнах кога мина половината CrazyЩом аз мога,значи и вие можете Peace
  Днес съм на варива и си взех от един магазин където има готови неща ориз със гъби Winkи с една салатка от домат и краставичка ми дойде много хубаво Mr. GreenЗа довечера малко картофи соте си взех PeaceИ накрая и аз да се похваля,че минуса ми след плодовия онзи ден се е запазил и след белтъчния и вече съм почти 63 кг.(казвам почти защото кантара ми е механичен и клони силно към 63,но не е точно на чертичката ooooh!дано ме разбрахте.
    Мале цял ферман написах,ще ме прощавате.Когото не съм споменала голям минус да го тръшне hahaha
       айдееееееееееее Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт