90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №49

• 32 063
  • 448
  •   1
Отговори
# 60
  • Панагюрище
Момичета, ами и Памси изчезна някъде не съм я виждала скоро да пише.
Жабката се спотаива някъде тя за събора май каза ,че ще е утре,а днеска лунува да не се е удавила с тази вода Joy Joy Joy

# 61
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте момичета!
Аз се завърнах. Пътешествах насам натам, но вече съм тук. Simple Smile
Как сте вие? Гледам сетили сте се за мен. Благодаря ви много и аз ви обичам!  Hug
Дес, добре завърнала се в диетуващите редици!   bouquet
Флучия, ти как си? Чакам с нетърпение да видя как ще подейства при теб този режим, че и аз след дюканстването да си се върна тук. Simple Smile
Ели,  Heart Eyes
Иринка, Жане, всички стари и нови фиданки, гушвам ви силно!  Hug
Аз съм си режимна, но нищо ново при мен за сега. Simple Smile
А как, излъгах, купих си нови обувки - с 8 см тънък ток. Такива не съм обувала от 10 години, защото бях тежка и не можех да стоя на тях.  Embarassed
Търся си и поличка и пролетна блузка, ама все нищо не ми харесва значи...
Хайде лек и отслабващ ден на всички!
Гушвам ви силно!  Heart Eyes

# 62
Здравейте момичета,

аз реших отново да се присъединя към вашите редици. Предния път дали от най-различните диети преди това или нещо не съм правила както трябва, при мен ефект нямаше, та си дадох един известен период на почивка. Сега обаче съм се заредила с воля и мотивация и ще спазвам буква по буква. Само най- ми е трудно вечер да се спра навреме. Embarassed Вие как го правите?
Вчера, ден 1-ви, хапвах пиле печено със салата, за обяд и за вечеря. Вечерта съответно се поулях май Whistling, ама ми стане нещо лошичко, та върнах вечерята, така че може да се брои за половината на обяда  Laughing 
Днес съм решила да направя едно оризче със спанак на фурна (досега не съм готвила такова, да видим какво ще се получи), но исках да питам дали мога да добавя маслини? И въобще маслини може ли да ядем и кога?

Да си починете хубаво, да заслабнете достатъчно и да се усмихвате най-много  Heart Eyes

# 63

момичета хайде на следобедно кафенце
аз нямам кростренажор та ходих да карам 45мин,на сина велосипеда
ако кантара ме хареса утре пак ще карам
сега пийваме кафето с половинката
и отиваме в градинката,да ви се похваля вчера ме зарадва мъжо с едно керамично зайче,много исках,исъм много щастлива
хайде до после Hug Hug Hug

# 64
  • При моето съкровище
Здравейте на всички в този дъждовен ден   bouquet

Отдавна не съм се отчитала, но с малката се подготвяме да пътуваме и съм заформила едни списъци със задачи, които трябва да се свършат преди това, та не ми остава много време, но се опитвам поне да ви чета. Иначе съм си режимна, но нещо и при мен нещата позацихлика след водния (плодов ден). Ту има +, ту има - и нещата се въртят все около една цифра, но за мен е ясно, че от тук нататък ще е истинска борба  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil свалянето.

Днес съм плодова. С малкото съкровище бяхме на детски рожден ден и ми се чудиха на акъла как така няма да си хапна торта  newsm78. Ама аз съм си такава - хвана ли се да диетувам и трудно се подавам (поне за сега  Praynig). Та така - плодова и режимна съм си - до тук на 2 кивита, 2 грейпфрута и преди малко вкарах 50 гр. орехи, за вечеря сигурно ще е ябълка. Надявам се нещата при мен да се раздвижат скоро, че мотивацията ми е движещ фактор.

Поздрави и много  Hug Hug Hug на всички и благодаря че ви има   bouquet
Много минусчета ви пожелавам  Peace

# 65
 Thinking Thinking Thinking няма ни лунуващи, ни плодуващи, нищо няма ейййййййййййй да не сте нападнали хладилниците, аааааааааа  fight fight fight
Я белтъчки, бобовки и въглехидратки се появят.
Жабчееееееееееее недей тъй бе душата не на стряскай  Hug Днес никва не те мернах, добре ли си, поне се весни и кажи че си добре  Hug

# 66
Еййй в този мрачен ден само за папкане си мисля EmbarassedА 20ч. е далече...Как сте фиданки?Нещо нема никой тук Laughing

# 67
Тук сме само ние двете май Рени  Simple Smile
И да пусна едно пожелание, от една наша много мила фиданка lulumba цитирам: "поздрави всички в темата.   Hug Пожелавам им скоро да постигнат целите си и да ги задържат дълго, дълго занапред.   Hug"

# 68
ох и аз чакам 19 часа да си хапна сладоледа , че нали съм въглехидратна днеска!

# 69
И аз съм тук, ама само ви наглеждам.  Laughing

# 70
  • Русе
Здравейте и от мен  Hug 
Решила Дара да не яде попара, ми да лунува и цял ден манджи на хората раздава и гледа за нея да не остава  Mr. Green  и накрая се прибрала, и взела че се о.... с една шепа семки  Embarassed
ко да прая  newsm78

# 71
Здравейте и от мен  Hug 
Решила Дара да не яде попара, ми да лунува и цял ден манджи на хората раздава и гледа за нея да не остава  Mr. Green  и накрая се прибрала, и взела че се о.... с една шепа семки  Embarassed
ко да прая  newsm78
Joy Joy Joy Даринке утрепа рибата с тази рима Joy Ами свърши лунуването. Давай нататък Peace

# 72
  • Русе
Дали? Не съм ли за бой вече  Rolling Eyes ми ще продължа я, ей за една шепа семки умрах бе. 3 месеца изтраях и днес реших че немога ще ям и то щото се наканих да лунувам, нали уж така ще се поддържам след режима. Гарга рошава. То майтапа си е майтап, ма има ли шанс да се върна скоро при вас, колко най-малко време трябва да е минало като почивка за да се завърна в редиците  Thinking

# 73
 Даринка ами в разясненията пише 3 месеца почивка и после пак Peace
   Аз мисля да вечерям,сама съм с малкия той вече яде ,сега е мой ред Crazy

# 74
  • София
Предполагам, че Жабката е на село да се готви за събора утре.
Аз направих зелевата супа и не мога да спра да я ям. Не съм излизала из града. Колкото пъти мина край тендежерата - все си сипвам. Май до утре вечер ще я свърша. Нищо - нали съм мързелива намерих решение - купувам нарязано зеле с малко моркови и магданоз и от него.
Та за сега се отказах от лунната днес. Ще поям няколко дни зеле и после пак при вас идвам.
Приемате или не - тук съм.
Успех на диетичните днес.

Общи условия

Активация на акаунт