Юли месец наближава, годинка малкото ще отброява *95*

• 9 808
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Джоли, чета за захранването мноооооооооооого преди да започна процеса  Wink

И сега на вашите екрани отбор малинки с/у отбор ягодкиииииииии ... първи рунд: дърпане на плиткиииииии, Шада най ще я боли, щото са и най-дълги  Joy

Аз съм до тука, не ми се разправя повече с кокошкарски истории  Peace

Днес беше един приказен ден, бях глезена и обичана, Белинда  Wink Обаче ми излезе през носа , досега гладих, чистих и готвих  Crazy ама утре ще спя до късноооооооооооо  Tired

Лека нощ, Дами  bowuu

пп...
Амаринова, едва ли са баш яйца  Rolling Eyes по-принцип ако има алергия детето се проявява в първия половин, един час. Просто я наблюдавай и запази спокойствие  Hug

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 07:53 от Shada

# 241
  • Sofia
Амаринова, не я знам тази каша, но мноооого се съмнявам да са баш яйца, кой знае какво прахче и какъв мини процент има. Не се притеснявай, наблюдавай я и толкова. Peace

ПП. Намерих я тая каша, само 2,4% са яйчените бисквити в нея и в тия 2,4% наред с другите 100 неща има яйчен прах. Смятай за какви мини количества става дума.

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 00:02 от NBM

# 242
  • София
Днес беше един приказен ден, бях глезена и обичана, Белинда  Wink
Ето, един човек да ме послуша за розовите прашки Hug

Амаринова, споко бе, жена, сигурно яйчен прах в бисквитите има. Децата, дето са на кухня, знаеш ли откога маат супа с яйчена застройка И НИЩО ИМ НЯМА - ей т'ва ми е любимото лафче, решава всякакви проблеми Joy

Дават Малкият Буда по тв2 и се боря със съня, за да го гледам, страхотен филм! А, рекламите свършиха, чао от мен!

# 243
  • Sofia
Дават Малкият Буда по тв2 и се боря със съня, за да го гледам, страхотен филм! А, рекламите свършиха, чао от мен!

Айй, страшен филм, и на мен ми е любим, отивам и аз да си лягам с него Peace

# 244
Ау, аз нямам розови прашки, като се пзамисля напоследък и прашки нямам, всъщност вече не бих си и купила
Но пък туй не се отразява на обичането  Laughing

Голям студ бе, да си пусна печка през април, това е нечовешко, днес пък излизах със зимното яке

Вале и аз бях една седмица с едно дете, голяма почивка си е
А Яна ме изумява какви километри навърта в  София пеша, не ще да се вози по коли и тролеи туй дете и това е - ходила с баща си от Хаджи Димитър до Борисовата пеша и обратно като висяли и в Заимов, където скачала един час на надуваемия замък или както се казва онова там, тя му вика батут - луд умора няма  Crazy
На другият ден ходили пеша до Женския пазар и обратно в дъжда, верно, че не е далече толкова, но за големи, а за тая малка пикла  ooooh!

И на цирк ходили, голям кеф, иска и на басейн, ама няма бански
Знаете ли къде е най-топла водата като за почти 5 годишно?

Ние сигурно за концерта на Депеш ще сме в Сф всичките - на 16, 17, 18 май, ще се радвам да се запознаем, с който може

# 245
Моят пикльо пак ме вдигна в нечовешки ранния час 5.20. Ама то тук е и нечовешки светло по това време, сякаш е най-малко 7 часа и то при положение, че е валяло и явно е облачно. Иначе и слънце грее в 5 часа. Откачено е. Не ми се мисли като започнат след два месеца белите нощи как ще го карам да спи това инатче. Като сме пуснали дебели тъмни пердета и светлината едва прозира през тях, той само чака да види, че е светло и скача. Сега, докато пиша, ми се напъва да ака шумно. След малко ще го преобуя и той ще отнесе плувката, ама аз след едно голямо и силно кафе е абсурд да си легна повече.

# 246
астарта, и ние станахме в 5.30  Laughing и двамата станаха тогава! На всичко отгоре е ужасно горещо, а ако останем в къщата, ще събудят останалите, и излязохме на двора.. значи, в Бахрейн няма часова разлика с България, а в 5.30 вече изгрява слънцето...

# 247
  • Варна
Аз пък да се похваля, че днес спахме чак до 7 часа. И Вики вече е добре. Хремичката отшумя за 3 дни, само нощем още й хърка нослето от време на време. Дано и ние с тати се запазим здрави и това да е края на болестите Praynig
Дано днес да е по-хубаво времето и да излезем поне за малко, че ми се сви душата вече вкъщи.
И аз да се отчета, че снощи имаше страхотен luvbed.

# 248
Тити, разбирам те много добре. И все пак се радвам, че ми правиш компания за кафето Mr. Green. Ако не се лъжа, арабските страни сменяха зимното с лятно часово време не през март, а по-късно. Така че скоро пак ще сте с час напред от БГ Simple Smile.

Крис, радвам се, че Вики се е оправила бързо Hug

# 249
Само чужбинските мами са на крак Laughing Аз си пия кафето пред компа и заминавам на работа.

Айде да ви отвлека малко от приятните кавги като ви подразня, че в четвъртък заминавам на ски за 3 дена Wink И изобщо не ме е страх да споделя предварително да не ме урочаса някой Mr. Green, защото знам че ще си изкарам страхотно  Party Освен ските и ще има концерт на Кайли Миног на пистата горе Wink Ако все пак нещо не е както трябва - да знаете, че вас ще държа отговорни hahaha

# 250
аз пък акам много хубаво  bowuu

Астарта, не, ние не сменяме часовото време, бахрейнци са като бг, а ние сме час напред. За други арабски страни не знам.

# 251
Добро утро!
И ние сме будни от 5.30  ooooh! Нощно време Бобо суче по 2-3 пъти, обаче винаги когато съм уморена бройката нараства поне до 10  Laughing

Белинда, преди казваше, че Ники сам си е настроил режима на три хранения /горе-долу на нашата възраст , ако не се лъжа  Thinking/ Би ли споделила какво му даваше за закуска, нещо за плодове ми се върти  Rolling Eyes

# 252
  • София
добро утро
трябва спешно да излезем, защото яна ще ме подлуди 
 smile3511

ПС. току що една приятелка ми се обади, че ВЕЧЕ са в заимов... отиваме натам засега

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 09:05 от saxophone

# 253
Сакси, що така бе Crazy Толкова рано Thinking

Ама много са ви ранобудни децата Wink Аз мойта я будя към 8:30-9, че иначе целият и режим отива на кино Mr. Green Пожелавам ви всички ранобудници, да се научат да спят малко по до късно Peace

аз пък акам много хубаво  bowuu
Joy

Нищо не и стана от тази каша. Но при положение, че захранвам супер внимателно, направо се ядосах. Иначе Белинда и аз така се успокоявам, все си мисля за децата дето ядат всичко още от шестия си месец Wink

# 254
Амаринова, малката е добре нали?
Все забравям да те питам, мъжът ти оправи ли се? Доволен ли е от Военна болница, че есента и аз ще подлежа на същата манипулация  Confused

Сакси, ние ще сме там към 12-13ч, че Бобо току що заспа  Crazy дано се засечем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт