Юли месец наближава, годинка малкото ще отброява *95*

• 9 808
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Хаха, видяхте ли, избраха ги двамата. Мен ми мина през акъла м/у другото.

Не, точно приспивах детето и спрях телевизора. Дуци, кажи какво стана плииз, как така и двамата? Praynig

# 286
Привет и от мен! Бяхме няколко дни командировани с мъжа ми в Благоевград и изкарахме чудесно.  Очарована съм от градчето, толкова чисто и спокойно е. Хич не ми се прибираше  Sad
Вчера купих овесени ядки и от днес започвам да въвеждам глутена.
Относно шишетата - Ивето започна да пие вода от едно шише със силиконов накрайник на Нуби.

# 287
NBM, избраха и двамата, едната седмица ще готви Елица, друагат ще готви Иван.
За млякото забравих да ти кажа, че вече го поръчах на мъжа ми. Благодаря все пак Hug

Рапунзел, давай снимки Grinning

# 288
Добро утро  Grinning
Ра, и аз вярвам в "лошите очи" - убедена съм че някои хора имат негативно влияние над другите. Основно защото те самите са изтъкани от отрицателни емоции и успяват да повлияят на енергийните нива на околните. Пък и щом църквата има молитви против уроки, явно не е случайно.
Дуци, браво на готвача  smile3501 Ето, добре че не отиде и дано скоро се оправиш.
Рапунцел, разбирам те - а и сега пролетно едно такова.   Sunglasses На мен как ми се ходи на Сандански.  Whistling
Вчера ни бяха на гости едни приятели - мацката е юлка 2009. Ох че сладко ми стана като й видях коремчето Heart Eyes И се чувствам и аз точно както Белинда беше писала - хем искам да съм бременна, хем не искам, хем нямам търпение да забременея, хем ме е страх че може и да не се случи. Явно не съм единственото куку  Crazy Joy Тия хормони не прощават  hahaha Доволна съм много - отнесоха сума ти бебешки багаж и в нас се отвори малко място. На зверилий му извадихме проходилката и я ползва за около 10 мин докато му приготвя храната. И за това време успява да натвори достатъчно бели  ooooh! - днес бутна минералната вода и успя да си откъсне едно перо лук от кошницата и да го налапа. Добре че съм въвела лука  Mr. Green
Нямам никакъв успех обаче с АМ. Изобщо не желае да го пие  Crossing Arms Иска си ци и това е. АМ му слагам в безмлечните каши, за да станат млечни. И толкова. С цеденето и замразяването на кърма съм до никъде,а като не иска и АМ, не знам. Дано си промени мнението в един момент, че как ще пътуваме спокойно не ми е ясно. Tired

# 289

Общи условия

Активация на акаунт