Юли месец наближава, годинка малкото ще отброява *95*

• 9 808
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
ЕЕЕЕ, що не те снимах.Ти беше бе, ама беше отдавна, зимата.Стига де, наистина ли....същата количка и мъжа ти беше същия. Laughing

NBM, може да не се познаваме, ама помня и копъра на Сакси и твоите проблеми с кърменето, щото ние не бяхме родили още и само попивахме всяка ваша дума.
Важното е, че беше незабравим период! Hug

# 31
ЕЕЕЕ, що не те снимах.Ти беше бе, ама беше отдавна, зимата.Стига де, наистина ли....същата количка и мъжа ти беше същия. Laughing

уеуе, Дуциии, страдаш от амнезия. Joy Ама и Дани упорита, не бе Дуци, ти беше.

Вярно ли цитата е на Ели пате, бре?! Ако е така, 'бах ти суеверията, сбъдват се Simple Smile)

За да не съм съвсем спамаджийската, да ви кажа, че си купих най-накрая книжката "Как се възпитават момчета", все забравях, добре, че Рапунцел имаше РД, та да си я подаря по повода Laughing

# 32
  • София
(...) За да не съм съвсем спамаджийската, да ви кажа, че си купих най-накрая книжката "Как се възпитават момчета", все забравях, добре, че Рапунцел имаше РД, та да си я подаря по повода Laughing
Вие напихте ли се тази вечер, само глупости ръсите  hahaha Joy Седя, хиля се и чакам следващата реплика...
Аз помислих, че имаме още една бременна мама, а то сте се разровили из спомените... Хубаво беше, ама сега е по-хубаво!

# 33
Хахахах, вярно ли Ели е писала това?? Може да е и Бухти  Thinking

Дуци, аз май претръпнах със сценичните трески..- и в постановки съм участвала като дете, после в колежа (там повече бях притеснена да не падне гилотината), и ревюта, и интервюта..та май на това последното не се впечатлих. Просто трябва да не ти пука какво ще си мислят околните какво ще кажеш, а просто да го кажеш  по твоя си начин. Peace

Калинка, срам ме е..но забравих за снимките.

Ния като заспи навън сядам на пейка и чета. Като се събуди пак започвам разходка и тя пак заспива, а аз сядам и чета...номерът работи.

Пепи дойде днес. Хем ми е хубаво, че го виждам, хем не ми се тръгва от тук. Хубаво ми е по детски в детската ми стая.

Дони, направо ме разби с изказването  Mr. Green Ама вярно, че и това изказване може да стане пророческо  Mr. Green

# 34
А ето тоя цитат познайте от кой е:
 Ако се вярва на приказките, моята госпожица би трябвало да се роди с букли до раменете Wink "
Ели пате Mr. Green?
Joy Joy JoyВерно се сбъдват поверията #Crazy

Данидан, звънях ти днес, но нямаше кой да си вдигне телефона Wink

За зъбите и аз да си кажа, че като споделих с нашия зъболекар че искам да ги мия, той ми се изсмя newsm78 И до там си останаха нещата, дори не съм се пробвала Peace

Абе що така, днес не сме вървели много, а краката зверски ме болят. И кръста Tired

# 35
  • София
Дуци, да го беше казала предиобед, че да се сбъдне  Naughty  Не, че ви пречи и сега...  Mr. Green

Джули, много хубави снимките. Моите си седят на картата, че нямам място къде да ги сваля...  Embarassed Не знам кога ще станат, не ме бийте.  Rolling Eyes

Много съм доволна, че ви видях и особено Дари и Бобо, че с другите по-наскоро се бях виждала, а с бобо даже никога.  Hug

Амаринова, не знам какви бяха тия пейки на летния, ама като станахме последния път и ме присви яко някакъв мускул между таза и бедрото (абе точно на задника) и още си ме боли... Пфу!

# 36
Тони, аз ще съм ви заразила.. Трихинелоза, по въздушен път. Joy

# 37
Тони, аз ще съм ви заразила.. Трихинелоза, по въздушен път. Joy

Как можа?! Надявам се при мен да мине без тия изразени симптоми. Или просто да съм я карала в миналото  Joy Joy Joy  Да поздравиш майка ти за лафа! Simple Smile

Флуора пък ми е толкова безинтересна тема, че няма да ме чуете в тоя живот да продумам за него. Но все пак заради Дони ще го спомена, да не й иде на халост пророчеството  Peace  Joy

Хай, лека нощ от мен, защото нямам спирачки  Laughing

# 38
  • Sofia
Защото моята магарица ако не спи, не иска да стои в количката, а за да спи трябва да сме в движение Twisted Evil. Такова нещо като да седна и да си чета книжка съм забравила какво е Mr. Green.

Същите сме и ние Peace

Цитатът е на E.L (ели-пате)., тема 81, стр.19  Mr. Green

Между другото и друг път съм писала - не е съвсем суеверие, учени доказаха, че има вярно, понеже при децата с повече коса имало специфичен хормон повишен, който води до киселини.

Забравих да ви напомня за инатливото маке ПърлитУ, дето стиска бебока до последно hahaha smile3534

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 00:07 от NBM

# 39
Олееее, чудех се кой е звънял, ние сме спали тогава.  Sad
Утре ще ходите ли?
Амаринова, помня всяка дума за раждането ти, както и на Пърли и Юлето репликите. Heart Eyes
Джолии, значи две звезди си имаме се оказа. Wink
Лека от мен, че само ние с мъника не сме на концерти/днес има два концерта в София/, а утре ще спя над играчките. Grinning  

# 40
  • София
Още ли го помните тоя копър, бре? аз го бях забравила... не съм ви казала обаче как на тоя великден боядисах набързо суровите яйца уж да помогна на майка ми...  Joy

пс. а после разлях и синята боя по пода, масата и дивана...  Blush

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 00:03 от saxophone

# 41
Забравих да ви напомня за инатливото маке ПърлитУ, дето стиска бебока до последно hahaha smile3534

nova badeshta mama - последния да затвори вратата. Много ме кефеше тоя никнейм, сега що се прекръсти на NBM... звучи ми като Националната Баскетболна Асоциация на Щатите.

Но вече натистина лека нощ от мен!

лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ лека нощ

# 42
  • София
Донка  Hug Отивам да чета!

Вкарахте ми муха в главата и до сега съм чела и аз първите теми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А и за раждането ми четох  smile3532 Аз съм ненормална.

П.п. Днес пак бях на фризьор да оправиме ръждивото   #Silly и след 170лв, сега съм си като преди  Mr. Green ooooh!
Всъщност се води нещо като тъмно русо, ама си е баш кафяво  Crossing Arms

# 43
  • София
За да не съм съвсем спамаджийската, да ви кажа, че си купих най-накрая книжката "Как се възпитават момчета", все забравях, добре, че Рапунцел имаше РД, та да си я подаря по повода Laughing

Кажи, че не се майтапиш и наистина има такава книга Rolling Eyes Аз имам нужда......изпускам му юздите на мойто зверче ooooh!
Кви са тея "бебешки пубертети" кви са тея тръшкания, сърцераздирателни ревове, "не те обичам", " гадна мама" Shocked Аааааа, не се издържа вече.Едваам се контролирам да не го малтретирам вече  ooooh!Направо се учудвам на себе си.

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 00:11 от ketito

# 44
Още ли го помните тоя копър, бре? аз го бях забравила... не съм ви казала обаче как на тоя великден боядисах набързо суровите яйде уж да помогна на майка ми...  Joy
  Joy направо ме разби hahaha

Дони, дано не си ме заразила Confused

Данидан, аз май за утре съм пас, че от сега не мога да кажа, на моя мъж какво ще му хрумне. В понеделник обаче сме на линия Peace

Общи условия

Активация на акаунт