ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 17

• 21 739
  • 446
  •   1
Отговори
# 405
оооо слаш, обичам да те чета. понякога ми се приисква да съм валери от твоите сценарии...
хм, май се поувлякохме, дами и господа, да не нахлуе някой разярен потребител или още по-лошо - мод...
и да стане само зелено newsm45

# 406
Темата се раздвижи Sunglasses

# 407
  • Бургас
Слаш, няма ли гейски форуми, верно, че се пънеш толкова да пишеш наляво- надясно? Наистина нема такива зверски комплекси като твоите! Секса не е толкова страшно и сложно нещо! Престраши се! Wink
Между другото все се каня да попитам- ти да не си Пеньо или Мартин от БигБрадър ненам си кой? Сериозно се замислям вече над този ми ти въпрос?  newsm78
 Tired Tired Tired

# 408
Слаш, няма ли гейски форуми, верно, че се пънеш толкова да пишеш наляво- надясно? Наистина нема такива зверски комплекси като твоите! Секса не е толкова страшно и сложно нещо! Престраши се! Wink
Между другото все се каня да попитам- ти да не си Пеньо или Мартин от БигБрадър ненам си кой? Сериозно се замислям вече над този ми ти въпрос?  newsm78
 Tired Tired Tired
Точно стана хубаво и все някой ще ти развали кефа....

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 22:14 от Поли`

# 409
  • в страната на чудесата
ееее ето ги. идаааааааат...

мдаааа, аватарът ти се оказа невероятен просто.

# 410
Между другото все се каня да попитам- ти да не си Пеньо или Мартин от БигБрадър ненам си кой? Сериозно се замислям вече над този ми ти въпрос?  newsm78
 Tired Tired Tired

Лични обиди дали се толерират тук newsm78
Или може би умираш някой и теб да забележи.
Споко Stop може и да се уредиш...Само трябва едно валерианче да изпиеш...

# 411
 Tired Tired Tired

Лични обиди дали се толерират тук newsm78
Или може би умираш някой и теб да забележи.
Споко Stop може и да се уредиш...Само трябва едно валерианче да изпиеш...
Ние сме им дошли на гости за една вечер да си припомнят хубавите времена, пък те как ни посрещат. Спокойно, нали казах, промоцията е само за днес  Laughing

# 412
  • Бургас
8ми клас голямото междучасие....  Tired
Суперрррр! Страхотни стее!  Joy

# 413
bowuu

# 414
Ние сме им дошли на гости за една вечер да си припомнят хубавите времена, пък те как ни посрещат. Спокойно, нали казах, промоцията е само за днес
  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 415
  • в страната на чудесата
лични обиди може само ако са в нужния размер (пиксели)  Mr. Green.

# 416
Дайте да видим сега кво ще я прави Пецата нащо Маринче. Компот ли в това мазе, туршия ли?

# 417
Дайте да видим сега кво ще я прави Пецата нащо Маринче. Компот ли в това мазе, туршия ли?
Къв компот бе...Пецата ке я ФземИ за женЪ...Та да има кой да му бърка лютеница Laughing

# 418
Къв компот бе...Пецата ке я ФземИ за женЪ...Та да има кой да му бърка лютеница Laughing
Ей тва е идея!
Ке че се флюби у нея, тъй ми се чини.
Виждам как Пецата, след първата много тежка нощ, прекарана на пост до Маринчето долу в мазето, изведнъж ще се вгледа в големите й кафяви очи и ще разбере, че животът му досега не е имал никакъв смисъл. Че всичко тепърва започва. Ще забрави жена си пред тиганите в кухнята, невръстните си дечица, гледащи сънчо пред телевизора и една вечер на вратат на мазето ще се чуе тихо драскане и Маричне ще подскочи с трепет, подрънквайки веригата, оковала левият й крак, и ще отвори вратата. Ще впери поглед в сумрака, но няма да види никого. Ще погледне още веднъж по- внимателно и пак няма да види никого. Тогава, в този момент, ще дочуе лек шум долу в краката си. Ще наведе глава и ще види Пецата в кучешка поза, държейки китка бял равнец между зъбите си.
И ке започне една любов, невиждана в никоя телевизионна новела. Неписана и от най- изкусния майстор на любовната лирика.

# 419
bowuu
Що не поканим и тях newsm78

Общи условия

Активация на акаунт