ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 17

• 21 895
  • 446
  •   1
Отговори
# 210
Кънчев ехидно каза, че ще има втори епизод от ЗЛ във ВИП-а, заради многото почитатели на сериала, които са гневни на ВИП-а, заради сериала.

# 211
Майката на Крис как разбра за връзката му с Валери и от кого? newsm78

# 212
  • Луната ни пази
Сама се досети!

# 213
  • София
Изпуснах началото - ми нали в петък казаха "във вториник в ЗЛ"...добре, че в скайпа се намериха добри хора да ми кажат, че почва  ooooh!
Все пак Нова като че ли се опитват да спазват програмата - до сега май не им пукаше особено - дали Комисията за защита на потребителите не се е намесила  Thinking

Майката на Крис как разбра за връзката му с Валери и от кого? newsm78
И аз се позачудих  newsm78 много далновидна я изкараха...

Докато "се е вихрила в кухнята" може един боб да е метнала  Mr. Green

# 214
  • in the back seat of my car
Peace
не очаквах толкова бързо да разбере, но явно подчертават силният й майчински инстинкт Peace и това, че Крис от нея не може да има тайни Wink
нямаше Маймунов Sad иначе се радвам, че имаше серия Laughing

# 215
моля някой да ми разкаже какво се случи - отново повярвах на нОВА   #2gunfire  #Cussing out и въобще не пуснах да гледам "виповете" и изпуснах Sad

# 216
Аз пък мисля, че Силвия не се е досетила. Просто е мнителна, но едва ли точно този вариант й минава през главата.

# 217
  • Варна
Аз пък мисля, че Силвия не се е досетила. Просто е мнителна, но едва ли точно този вариант й минава през главата.
И аз така мисля, няма как точно това пък да и дойде на ум  Crazy

# 218
И аз така мисля, няма как точно това пък да и дойде на ум  Crazy

И аз съм на това мнение.

# 219
Кънчев ехидно каза, че ще има втори епизод от ЗЛ във ВИП-а, заради многото почитатели на сериала, които са гневни на ВИП-а, заради сериала.

Ама много готино го каза - заради големия зрителски интерес, повече от четири получени писма, ще има ЗЛ.

Смях се искрено.  Laughing

Вярно, че звучи подигравателно. Но снощи искрено ме разсмя.  А и надали Нова са му написали думите. По-скоро той го играе "обиден", че предпочитаме ЗЛ пред ВБ.

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 20:22 от SmaRt

# 220
  • Монтана
Здравейте
Коя серия даваха снощи и дали е има вече качена някъде.
Намерих си серията в замундата.

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 10:07 от tanq_mt

# 221

Ама много готино го каза - заради големия зрителски интерес, повече от четири получени писма, ще има ЗЛ.

Смях се искрено.  Laughing
Не съм го чула, но звучи ужасно подигравателно и обидно.
С подобно поведение на Н. Кънчев Нова телевизия за пореден път показва, че категорично не уважава зрителите си.  #Cussing out

# 222
  • София
и аз така мисля

# 223
http://zabranenalubov.bg/index.php

Нещо анонса за довечера не ми тръгва. newsm78

# 224
А анонса въобще даваха ли го?

Общи условия

Активация на акаунт