ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 17

• 21 875
  • 446
  •   1
Отговори
# 225
А анонса въобще даваха ли го?
Не Shocked

# 226
Дала съм линк към сайта. Peace

# 227
Дала съм линк към сайта. Peace
Не ми тръгва

# 228
  • Варна
Знаете ли колко серии е филма  Rolling Eyes

# 229
Хах, снощи изпуснах серията и хванах само накрая, където Силвия зададе едно въпросче на Крис. Mr. Green Grinning Laughing
Често във филмите завършват така, пък после в следващата серия, се окаже някаква дреболия. Mr. Green

Edit: Кой кретен ми гепи подписа бе? #Cussing out Mr. Green Grinning

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 14:39 от batigol

# 230
Хах, снощи изпуснах серията и хванах само накрая, където Силвия зададе едно въпросче на Крис. Mr. Green Grinning Laughing
Често във филмите завършват така, пък после в следващата серия, се окаже някаква дреболия. Mr. Green

И аз мисля, че ще стане така. Всичко ще се размие и Крис ще й каже, че са само приятели и работят заедно или нещо от сорта.

Edit: Кой кретен ми гепи подписа бе? #Cussing out Mr. Green Grinning

# 231
И аз мисля, че ще стане така. Всичко ще се размие и Крис ще й каже, че са само приятели и работят заедно или нещо от сорта.

# 232
Тази  вечер  дали  ще  има  филм.Снощи  не  можах  да  повярвам  че го  даваха.

# 233
Тази  вечер  дали  ще  има  филм.Снощи  не  можах  да  повярвам  че го  даваха.
То вече тотално да не им вярваме на Нова  Twisted Evil. Анонсираха за вторник, пък снощи го излъчиха. Не мога да им схвана схемите определено. Аз бях отписала сериала, добре че видях случайно финалните надписи на брадърите.
Анонс след снощната серия не излъчиха. Така че за тази вечер нищо не се знае май  newsm78

# 234
  • Бургас
Нищо лично към теб, slashwoman! Но мисля, че преиграваш!  Rolling Eyes Голяма работа... двама мъже се целуват! WOW! На мен любим филм ми е Brokeback Mountain, защото мисля, че това е една от най-чистите любови пресъздадени на екран, но не го развявам нагоре-надолу с километрични подписи...
Ха, със здраве!
Напълно подкрепям! Определено вече даже дразни!  Peace Разбрахме вече, че живо се радваш на гейските сцени, ама не на всички са ни толкова интересни, че да ни ги навираш с огромни транспаранти тук!  Close

# 235
Ееее, вече и аз ще се завърна в темата! Оттеглих се, защото ми писна само за К и В да чета и да ми се навират в очите непрекъснато! За мен има и по-интересни връзки от тяхната! Слаш, нищо лично, кефиш ме с измислянето на сценарии, но все пак това не е L word! И, честно казано, се чудих как толкова дълго време ги оставиха тия подписи ...

И за да не е само спам.... Тоя Крис много добре играе щом вече така ме дразни - "къде си била, карала си със 150, с моето дете..." ooooh! Не че Еличка е много у ред, де - искам го това дете, ама искам и другия мъж, искам и той да ме иска.... лудости!

# 236
Ееее, вече и аз ще се завърна в темата! Оттеглих се, защото ми писна само за К и В да чета и да ми се навират в очите непрекъснато! За мен има и по-интересни връзки от тяхната! Слаш, нищо лично, кефиш ме с измислянето на сценарии, но все пак това не е L word! И, честно казано, се чудих как толкова дълго време ги оставиха тия подписи ...

Има нещо такова, но май вие трябваше да ги кажете тези неща тук и всичко да мине гладко. Hug Сега с намесата на тия модератори, излезе като удар под пояса и е видно, че някои хора нещо не пишат вече тук. Crossing Arms А колкото повече хора има, толкова по-добре.  Mr. Green Също така, това че са махнати подписите им(то и моя, но това беше друго, пък и не ми пука Mr. Green), не значи, че не могат да дискутират отново В и К. Whistling Но това не значи, че ти не можеш да пишеш и да се дискутират други герои от сериала. Naughty

Иначе за да не е спам, да кажа, че Явор и Елица ме ме вълнуват като влюбени и не искам да ги изкарват накрая, че не се близнаци. Повече ме вълнува връзката им като такива и как ще се развият нещата в този план. Grinning

# 237
  • София
Аз съм оптимистично настроена. Нали е дейлито днес.
Ще има епизод !  Grinning

# 238
  • Бургас
Йес! И аз чакам!  Flutter

# 239
Аз съм оптимистично настроена. Нали е дейлито днес.
Ще има епизод !  Grinning

Ооо къде се губиш бе? Hug

Е кога пък и във вторник не е имало епизод? Thinking Това е най-сигурния ден в това отношение. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт