ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 17

• 21 847
  • 446
  •   1
Отговори
# 315
Гледам сериала отскоро и искам да попитам вас-аз ли не "вдянах " правилно или Явор и Елица  са брат и сестра?Губят ми се роднинските връзки в сериалчето ooooh!,което ме завладява все повече
Поздрави

# 316
  • Варна
Гледам сериала отскоро и искам да попитам вас-аз ли не "вдянах " правилно или Явор и Елица  са брат и сестра?Губят ми се роднинските връзки в сериалчето ooooh!,което ме завладява все повече
Поздрави
Да, Явор и Елица са брат и сестра . Поне засега  Mr. Green Mr. Green

# 317
Днес ще има ли епизод ?

# 318
Днес ще има ли епизод ?
hahaha

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 19:20 от Поли`

# 319
# 320
Няма да има, промото на следващия епизод е за 1.05, а и в рекламата на Господари на ефира казват "веднага след Вип Брадър"

# 321
Уфффф,тази Нова ТВ Cry

# 322
  • Бургас
Хайде и тази тема осрахте, без извинение!   Crossing Arms
Мисля че и болднатото "спам" не позволява да се дърлите като в първа група на детската градина, има лични съобщения за тази цел, ама пък тогава трудно се изпъква, друго си е да се изкажеш "компетентно"  без да те питат!

# 323
  • в страната на чудесата
тази тема се "осра" от отношението на модовете и народа избяга оттук...
а хомофобското отношение според мен е белег на ретроградност и липса на възпитание. в живота го има и то не в изолиран случай, защо филмите да не го отразяват???

# 324
Ние живеем в свободна страна и всеки има право да изказва мнение.Все пак филма отразява действителния живот в нашата страна и затова е толкова актуален.
а хомофобското отношение според мен е белег на ретроградност и липса на възпитание. в живота го има и то не в изолиран случай, защо филмите да не го отразяват???

напълно съм съгласна

# 325
  • Луната ни пази
Мисля си, че прототип на Анастейша е Жени Калканджиева- начин на държане, положение в обществото и така нататък!
Ние живеем в свободна страна и всеки има право да изказва мнение.Все пак филма отразява действителния живот в нашата страна и затова е толкова актуален.

напълно съм съгласна
Peace Hug

# 326
Няма да има, промото на следващия епизод е за 1.05, а и в рекламата на Господари на ефира казват "веднага след Вип Брадър"

И Господарите снощи паднаха в канала  Joy

Тоя Вип брадър прекалиха яко. Едва ги понасям с всичките им сълзливи излияния всеки път като има номинации...

# 327
  • Луната ни пази

Тоя Вип брадър прекалиха яко. Едва ги понасям с всичките им сълзливи излияния всеки път като има номинации...
Не са падали! Те са външна продукция и са длъжни да ги излъчат! Излъчиха ги към 11 и половина, а след тях брадъра продължи!

# 328

Не са падали! Те са външна продукция и са длъжни да ги излъчат! Излъчиха ги към 11 и половина, а след тях брадъра продължи!
Те май новините паднаха hahaha не забелязах да ги излъчиха....

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 13:17 от Поли`

# 329
Тази тема се осра /без кавички, но с извинение/ още преди намесата на модовете. Много от хората, които пишеха активно в началото, вече не пишат. В това число и аз - вече пиша много по-рядко. И причината не е в намесата на модовете, определено.

Общи условия

Активация на акаунт