ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 17

• 21 762
  • 446
  •   1
Отговори
# 345
Наистина много драматичен епизод. И въпреки това ми хареса. Много добре си изиграха ролите.

# 346
Важно беше да се прелее кръв от Явор. Иначе как ще се заплете интригата...

# 347
  • в страната на чудесата
айде стига с тази кръв, не може ли нещо по-интересно? и по-достоверно най-вече...

# 348
айде стига с тази кръв, не може ли нещо по-интересно? и по-достоверно най-вече...
какво например? Thinking крис и валери да излязат братя и те?

# 349
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 350
А ако Ели разбере, че са близнаци, после дали ще измислят нещо интересно?  newsm78

# 351
  • в страната на чудесата

ми да, поне беше по-интересно. сега темата доскуча...

# 352
  • Перник
Joy Joy Joy Joy Joy

От кого newsm78 ...Борис и Силвия... или Емилия и  newsm78

# 353
има ли го някъде епизода от вчера, че не успях да го гледам?

# 354
има ли го някъде епизода от вчера, че не успях да го гледам?

И аз чакам. В замунда още го няма

# 355
А ако Ели разбере, че са близнаци, после дали ще измислят нещо интересно?  newsm78

Аз не мога да разбера, защо единственото интересно би било да има любовна връзка между Явор и Елица? Crossing Arms Аз пък искам наистина да са близнаци и да се развиват нещата в тази посока. Иначе има доста неща да стават интересни. Например Надето като разбере за Елица и най-вече за Анастейша......как ще реагира Борис(защото той не знае, че Анастасия е откраднала Елица, а си мисли, че бащата я е напуснал).......как ще се развият нещата между Крис и Валери Mr. Green.....Мартин може да загази с оня мутра за която работи.......абе има доста интересни неща, които могат да развият. Mr. Green

# 356

Да де... Дадоха в анонса за следващия епизод как Митето търчи към Явор и казва, че е нужно да даде кръв. Нямаше начин да не се влоши Еличка, кръвта на брата е първата брънка от разплитането... Още от м.г. бях сигурна, че ще се стигне до такава нужда Joy Joy Joy

# 357

Аз не мога да разбера, защо единственото интересно би било да има любовна връзка между Явор и Елица? Crossing Arms Аз пък искам наистина да са близнаци и да се развиват нещата в тази посока. Иначе има доста неща да стават интересни. Например Надето като разбере за Елица и най-вече за Анастейша......как ще реагира Борис(защото той не знае, че Анастасия е откраднала Елица, а си мисли, че бащата я е напуснал).......как ще се развият нещата между Крис и Валери Mr. Green.....Мартин може да загази с оня мутра за която работи.......абе има доста интересни неща, които могат да развият. Mr. Green
Крис и Валери е тема таб тук, batiqol. Не всявай излишно паника. Някой може да си помисли, че ей сега слашърите ще нахлуят отново Mr. Green

# 358
 Чудя как може тук, в бг-мама да се изписва по половин страница от темата в задаване на въпроса има ли я качена серията в замундата и ако не-кога?Съвсем се изумиха тези хора!
И не е ли сто пъти по-лесно към обяд да чукнеш на търсачката на ви-бокса номера на снощната серия и да си я изгледаш мирно и кротко,без да занимаваш сто души с това,че снощи си била на гости,на кръчма,мъжа ти гледал мач или че баш тогава си мила дупето на бебето...(и аз имам бебе ,ама някой да е разбрал?)

# 359
Чудя как може тук, в бг-мама да се изписва по половин страница от темата в задаване на въпроса има ли я качена серията в замундата и ако не-кога?Съвсем се изумиха тези хора!
И не е ли сто пъти по-лесно към обяд да чукнеш на търсачката на ви-бокса номера на снощната серия и да си я изгледаш мирно и кротко,без да занимаваш сто души с това,че снощи си била на гости,на кръчма,мъжа ти гледал мач или че баш тогава си мила дупето на бебето...(и аз имам бебе ,ама някой да е разбрал?)
Ами за какво друго да се говори тук иначе... newsm45

Общи условия

Активация на акаунт