Лято идва, на море - с ПОРОДЕНИ ще сме най-добре! *27*

• 27 161
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
И ние се опитахме да спим заедно но малката като се събуди  и събуждаше и баткото.Сега сме в хола с нея ,но се надявам скоро да спре да яде през ноща и да си легна на удобното легалце,че се изгърбих на дивана

# 31
 newsm59 на рожденниците
Валерия и ние спим всички в една стая в началото е малко зор и то с по голямото дете,но с времето всичко ще се нормализира Wink
kar4ita много хубави снимки Peace

# 32
Здравейте !По ?СА за спането и ние сме в една стая.Баткото спи дълбоко и не се буди от бебка,слава богу,защото алтернатива няма за сега.Иначе искам да питам мамите с по големи децадали с порастването на малкото беб става по-трудно.За сега се справяме,но се чудя след някой дръг месец как ще е  newsm78
За морето,живот и здраве и тази година ще се класираме,с 2те бебета,сами без помощ,с колички легла и тем подобни #CrazyАко някой има опит с ходене на почивка с малки деца,нека сподели как е протекла,аз идея нямам как ще мине Crazy

# 33
  • София
Здравейте!

И ние тази година ще сме само с баткото на море, а с малкия догофина живот и здраве:)
Ние спим с малкия в спалнята, а мъжа ми и баткото в детската стая, но догодина ще ги съберем децата заедно да си спят самички:). Ама ще видим как ще стане.
Емо в събота спечели едно плюшено зайче от една томбола. Ето малко снимки:)
http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=349423&pid=11850753
http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=349423&pid=11850754

Поздрави от нас  bouquet

# 34
marti първите 2-3месеца е по лесно но после или някой трябва да ти помага или голямото бебе Laughingна ясла иначе... Сега понякога като се наложи да остана с двамата сама и направо се побърквам Twisted Evil

# 35
Марти не се притеснявай нещата се нареждат и ще си влезете в ритъм , ние спяхме в една стая не е имало проблем децата свикват едно с друго ето сега мойте си играят много хубаво не им е скучно белите ги мислят заедно лошото е че скубят и хапят  Crazy 
Аз си ги гледам сам самичка всичко готвя в къщи просто тук готови неща почти няма ,рядко ще видиш кулинарен магазин ,няма такива баничарници или дюнери ,има на места лафки но продават само гумени бонбони ,сладоледи не и нещо с което мога да ги нахраня няма и млечна кухня така че всичко през ръцете ми , но не се оплаквам те са нашата радост  Heart Eyes

# 36
марти - при нас камен се късаше от рев, така че почивката на море беше ад. обаче аз бях упорита, и все още съм, и всяка година, въпреки неприятното преживяване за мен, водя децата на море. ако можех да издържа луднбицата, щях и 2 пъти да ги водя - у нас морето бележи страхтно оздравяване - обикновено след море не боледуват почти до края на зимата. освен един-два сопола и леки покашляния /което винаги се случва по коледа - понякога имам чувството че по коледа се разболяват от скука - не ходят на ДГ/ясла, студено е, държим ги у дома като зверчета, срещи с други деца нямат, да кажеш, че някой друг ги е заразил, ама на - всяко коледно време е леко болно за надс/, серизона болест не се случва до февруари-март. в края на март задължително всеки изкарва по нещо белодробно - я пневмония, я бронхит. ако имаме късмет, се разминаваме самос  ангина, но обикновено нямаме. така че нашето море е задължително. този път мисля и за още едно кратко в късната есен - може би х 22ри септември пак да ги заведем на море - в гърция ще е още топло по туй време, но да видим дали ще ми издържат нервичките  Rolling Eyes

за рд на камен - благодаря за поздравите. камен изкара не-добре, но и не-зле - просто му беше скучно тук, в русе. всъщност, и на 2те деца им е особено много скучно тук, което е нормално - няма ги приятелчетата им /нали всяка вечер се срещаме и си гостуваме с приятели/, средата им, играчките им, леглата им - абе все се намира нещо, за което да мрънкат.

за подаръците - супер се зарадваха на 2 малки детски куфара - взех ги от кауфланд - сега всеки си трътка неговия, пълен с всевъзможни боклуци, из цялата къща, и всеки ден водим преговори дали и защо не може да си изнесат куфарите на разходка навън  Mr. Green винтоверта с пластмасовата електрическа отвертка пожъна също неистов успех - тая подводница и кораб ли е, що и, се развинтват по милион пъти с отвертката, винтовете се събират в купичка, после пак се завинтват - абе страхотия. колелото /с 2 помощни/ изобщо не беше оцененето от никой, а хранех такива надажди...
тортата - беше наше производство - шоколадово-еклерова. децата много се забавляваха в събота. самата торта /пролетна полянка с цветя и гъбки/ беше много вкусна и също така красива. като се върна, ще източа снимките и ще я демонстрирам. очаквайте 2ри дубъл и от софийското парти - както се досещате, ще има и друг рд с дечица, приятели, друга торта /планирам небе с балони, че лесно се прави/, балони и каквото там се полага още.   Wink

толкова - отивам да се къпя докато мама е тук, че после оставам сама с 2те на фронта Wink
...
пп - анан - и ние имаме известие за препоръчано писмо  bowuu

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 12:28 от маик

# 37
здравейте и от нас,
Ники спи сам в стая и мисля така да остане, бебето при нас, и после на пролет да ги събираме в стаята заедно, ако бебето не се буди много, че Ники сравнително леко спи.
Той сега малко кашля и не е на ясла, дано се оправи, да ходи четвъртък и петък, че иначе голяма почивка ще се събере, тъкмо започна да свиква и спа 2 дена в яслата, дано после няма голям проблем
а относно морето мисля да сме с малкия и с шкембето Laughing

# 38
  • София
     Ааа за спането в една стая, зависи от децата. Ние всички откакто са се родили спим в една стая, ама не доброволно, а защото друг начин няма... всъщност като се роди Миа 1 седмица спа с баща си в хола, но си спинкаше през цялата нощ и си я преместихме при нас в спалнята. Аз бях след секцио и се с разблях от грип веднага след това (от тъпотия не от друго, излязох леко облечена за малко и се върнах болна) и Тати пое нещата в свои ръце с принцесата. Сега... будят се един друг по обед, това със спането по обяд е много трудна работа. Нямам търпение да си имаме вече наше вкъщи и децата да си имат детска стая, че когото се наложи да ги разделяме, за да има мир.
    Иначе за квартирата имахме уговорка да останем до края на този месец ( обещаваха, че апартамента щял да е готов ), хазаиката се появи в началото на месеца и каза, че до седмица да сме напускали, разправии, местене на покъщнина-мебели, кашони с каквото се сетите, от къде сме ги натрупали в таз малка квартира толкова неща не зная... И сега при роднините на мъжа ми, хубавото е, че живеят на 2 крачки от старата квартира и пак сме до парка, при приятелчетата и така... Това с обикалянето на квартирите ми е толкова писнало вече, нямам търпение да свършим с това, да си зависим от прищевки на други хора, абе... и това ще мине Simple Smile
      Карчита много сте хубави всичките!  bouquet

# 39
Здравейте!:) Както се вижда от линиййкат ми- аз също съм мама на породени и съм много щастлива!:) Антоан е вече на 4 мес. и може да се каже, че посвикнахме всички, най-вече Алекс. Още от самото раждане на бебето двама спят в отделна стая, която е залепена за нашата спалня. Алекс спи дълбоко и не се буди от плача на брат си, но ако той се разплаче събужда Антоан и вече се замислям дали да не ги разделим Thinking Какво друго-за море не знаем още дали ще ходим всички или само с баткото....има време, ще решим.

# 40
  • София
Честити рожденни дни на Миа и Камен!!! Момичета, да са ви живи и здрави децата!!!

Добре дошла на MilenaD 

# 41
  • Попово
здравейте момичета  Hug
отдавна не съм писала, но си ви чета... липса на време, за което се извинявам   bouquet
честито на всички празнуващи  Heart Eyes
за спането...  ooooh! трудна работа,вечер приспивам малкия батко и после големия си ляга с него   за през нощта, а аз спя с бебата, да видим до кога така, успокоявам се че има няма две годинки и всичко ще се нареди  Mr. Green през деня е по-трудно защото съм сама с малките и тогава е ужас, всеки се бори за неговото си и е някакъв кошмар, бебата я приспивам в люлката а малкия на кревата като разбира се с едната ръка го милвам  а с другата люлея и пеееея  Joy Joy  Whistling
за морето за сега ще ходим, но не се притеснявам, все пак баткото е на 12 и горница и до някаква степен може да поеме грижата за брат си  Grinning

# 42
Пепена, и при мен е горе-долу същата картинка.Обаче беба заспива само на гърдата.И не само ,че така заспива ,ами и ме търси нощем ,ако ме няма.Миши си заспива сама на обяд,но вечер и тя ляга с мен и Ани.

# 43
  • София
Благодаря на всички за поздравите!  bouquet
Гале, ЗДРАСТИ!!! КЪДЕ НИ СЕ ИЗГУБИ ТОЛКОВА ВРЕМЕ?

# 44
Здравейте, с радост открих този подфорум, ще пиша с удоволствие... Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт