Лято идва, на море - с ПОРОДЕНИ ще сме най-добре! *27*

• 27 134
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Ооо, много нови попълнения, добре дощли!  bouquet
Rhiana, пък аз мисля, че си писала в тази тема, познавам те Grinning

# 646
  • София
Rhiana, пък аз мисля, че си писала в тази тема, познавам те Grinning
и на мен си ми позната тук Wink

добре дошли на новите мамчета!  bouquet  bouquet

no_va, според мен за деца със съвсем малка разлика е най-подходяща количка за близнаци, особено, ако ходите на по-дълги разходки и по-голямото обича да подремва навън.

# 647
  • София
    Маик, Кари, то аз, къща не зная дали ще мога да направя, за цяло село да не говорим, но много искам тази зима да се науча да правя меденки на децата. Като врели и кипели в занаята дайте една проверена рецепта за коледни меденки, когато има време, моля, пък да видим какво ще излезе  Grinning
   p.s.  тези меденки от мекичките ли са или от твърдите? И с какво ги украсявате? Аз имам едни коледни формички за сладки може би ще стане с тях...
   Добре дошли и на новите момичета!   bouquet

# 648
Риана, здравей, мисля, че те засякох в една тема в Нашите деца, дето спорехме с една Червенокоса..вещица ли , някакво такова чудо беше май Laughing
А пък аз искам да спретнем коледни картички, но ще видим как, че Марти се проточи с едни сополи,а сега пък не мога да го хвана дали го боли ухото, вече прикрива Sickот страх от миналите манипулации, а пък не можем да вземем направление за ушен в момента и чакаме развитие, дано не дочакаме де и всичко мине ок!
Луда, страхотна картинка, "малка спретната къщурка с две липи отпред" Flutter
Цветито и аз мечтая за романтична вечеринка, чеее неизживяно детство все едно, ами сега като се замисля, ние с мъж ми успяхме да се израдваме на 3 години само гаджелък, после дойде едното, пък докато се усетим и второто и въртележката продължава с пълна скорост!  Joy

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 16:59 от chochka_nadik

# 649
no va, аз си купих столче с едно колело, което се прикрепя към почти всяка обикновена количка. Съвсем семпло е, но поне можеш да завържеш звяра и като цяло става по леко от количка за близнаци, а и съвсем лесно се свива-долепя се до основната количка и се демонтира само с два бутона.

# 650
chochka_nadik ние станахме гаджета на 15 дек 2005, а на 14 дек 2007 се роди първото, та...смятай Simple Smile Аз не толкова колкото до неизживяното, а по-скоро за малко разнообразие и почивка.
galpas  като гледам разликата м/у децата й е 1г, та вероятно ще спи детенце там, та май за близнаци е по-удачна.

# 651
no va, аз си купих столче с едно колело, което се прикрепя към почти всяка обикновена количка. Съвсем семпло е, но поне можеш да завържеш звяра и като цяло става по леко от количка за близнаци, а и съвсем лесно се свива-долепя се до основната количка и се демонтира само с два бутона.
galpas, аз се интересувам!!!
кажи моля те от къде я взе, колко струва, става ли наистина на всички колички, удобна ли е за управление и всичко, ама всичко за което се сетиш Praynig

# 652
Ако може даже да го видим това 'чудо'!

# 653
  • София
предполагам, че говори за едни от типа на бъги борда, но детето може да седне и е с една дълга 'пръчка', която се закача по-встрани на количката и не пречи на майката като бута.

# 654
  • София
за такова предполагам говори  Thinking
но за мама no_va ще върши работа евентуално бъги под , или нещо такова, но като пари ще излезе сигурно колкото близнашката количка на Бертони...

яяя, новия бъги под има вече и положение за спане, браво на тях Simple Smile

# 655
Оу, три нови попълнения, браво!!!
Близнашката количка е най-удачен вариант за породени  Peace
От собствен опит говоря - моите още се возят всеки ден, защото правим дъъъъъъълги преходи и спят вътре на чист въздух  Peace
С две ръце за Фил&Тедс за блзинаци - съвършената количка за деца до 5години и 20кг.

# 656
аз мисля, че говори точно за това:
...но за мама no_va ще върши работа евентуално бъги под ...
Peace

аз бях питала точно за него няколко страници по-напред Peace

# 657
  • София - Дианабад
Привет!  Hug

За количката - и на мен това ми е сега чуденката. Когато се роди Биби, си купихме количка за близнаци на Бертони - бях много доволна, свърши ни чудесна работа  Peace.
Сега обаче се чудя за количката за породени на Чиполино: http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=381 - въпросът е дали през зимата няма да ни бъде трудно проходимо с двойната количка  newsm78. Че и без това живеем на една доста оживена улица, на която тротоарите са тесни, а освен това и винаги има коли на тях. А иначе нас ни глобиха преди седмица, че сме паркирали пред къщата си  #Cussing out

За коледната украса - днес видях, че в детската са правили снежинки и реших да започнем и вкъщи. Днес правихме украса от фирма Ник: http://nik-bg.com/christmask.php. Всяко нещо съдържа материали и указание за работа, съвсем ясно написано и показано. Цените също са много прилични - от 0,50 до 1,50 лева. Също купих и тази книга: - така ще отброяваме дните до Коледа, а накрая може да закачим малките книжки на елхата. Още не съм я разлистила обаче, дано да им е интересна на мъниците.

# 658
Моето приспособление е точно бъги под-а, удобно е за минаване през тесни тротоари, където едва се побира единична количка, но за спане не става за съжаление. Количката на чиполино изглежда интересна, ако знаех за нея по-рано, щях на там да се ориентирам.

# 659
  • София
Аз съм ползвала от старите влакчета на Чиполино. Точно заради проходимостта го избрах - много беше удобно и леко за управление дори и с една ръка - по-лесно от единичните ми колички. Недостатък е липсата на пълно легнало положение, но дъщеря ми успяваше да спи и така. Дори и 2 стандартни дъждобрана вършеха много добра работа при разходка с опасност от дъжд.
Новото чиполинско "влакче" изглежда много добре, но дали е по-удобно за голямото дете... - трябва да се пробва.

Общи условия

Активация на акаунт