Деца и папагали!!!

• 10 504
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Ако им чистиш редовно никаква. Повече са проблем гълабите по улиците

# 16
  • Бургас
Свекъра ми има папагал, обаче все иска да го "пробута" на някой (не на кой да е, разбира се) с оправданието, че по цял ден не се прибирал и на Роко (той е африкански сив папагал, наричат ги също жако) му било скучно.
Кефи ме, готин папагал е - плямпа, пее, свири, имитира животни и звуци от всякакъв тип...но на този етап ще се въздържа.

Към авторката на темата - на твое място бих попрегледала темичката, за която Ан-Мари ти пейстна линк Peace
Макар, че като гледам линейките ти, едва ли ще ти остане време Hug Hug Hug

# 17
У майка ми има папагали, но когато ходим се притеснявам повече за горките животитки, защото малкия в радостта си хваща и разтърсва клетката, и може да падне папагалчето и да се нарани крилцето. Затова когато ходим там слагаме глетката някъде нависоко, далече от палавите ръчички.

# 18
Винаги сме имали папагали, но никога не сме ги държали в стая с детето. Като знам колко боклук правят...Държим ги в гаража целогодишно. Лятото - понякога навън, но живеем в къща. Най-добре по-надалеч от стаите, където са децата. Пък и ние.

# 19
Благодаря на всички за изразените мнения. smile3525 За сега всичко е ок и  newsm57 пилето си остава в къщи Grinning

# 20
Според мен е строго индивидуално.Аз гледах папагали и веднага щом разбрах,че съм бременна ги махнах.сВ смисъл дадах ги на баща ми понеже той живе вкъща и знам,че ще се грижи добре за тях.Но няма как да избирам пред здравето на детето ми и на птичките!!! Sunglasses

# 21
  • София, център
Аз съм израснала с папагали. Нямам алергии, но в интерес на истината, когато се роди дъщеря ми, поредния папагал го подарих. Но не защото ме беше страх за детето, а защото нямаше кой да му обръща внимание. Тези птици, ако не ги обгръщаш с нежност и внимание залиняват и умират.

Общи условия

Активация на акаунт