Дъжд вали и вятър вее, а МАРТенското бебе почва да се смее!

• 13 315
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Да кажа и аз за памперсите - почнахме с Памперс - доволна от първите 2 пакета, но третия пакет се оказаха турски ментета и ни се обрина дупето. Купих Либеро - много дебели ми се видяха и твърди и груби - не ми харесаха, макар че не са пропускали, но ми се струват че и ръбят, сега взех Хъджис - доволна съм за сега, вчера имах един пропуснал, ама тя много беше срала и може би за това или аз не съм го сложила като хората иначе не се е случвало да пропусне. Аз я преобувам преди всяко хранене, и чат пат след като се изака че не търпи да е посрана и плаче.

# 256
билибили  nbirthday nbirthday newsm67  bigdance2

Бела ето няколко предложения за заглавия

Май е - по градинките събрани сме в компания - мартенска сме бебемания!

Април отива си вече - ех пораства милото ни мартенско човече!

ох малката се разрева и ми секна музата отивам при нея baby_neutral

# 257
Момичета, какво стана с разходката на майки в Южния парк?Дали аз пропуснах нещо или не се организирахме?Имама предложение след празниците да си спретнем среща-кой е съгласен? Party

# 258
Леле, какво стесе разписали за няколко часа дето излезнах  Mr. Green

Аз от голямото пазаруване, та стигнах само до Вис Виталис и там си и останах  Mr. Green Страшно ми хареса магазина. Мотках се там поне 2часа и то само на първия етаж  Mr. Green Въобще и не стигнах до горния, че стана време да ходя да взимам Маги.
През почивните дни може да ес разходим с таткото до там да разгледам и останалото.
Аз накупих основно дрехи за каката, че си нямаме за лятото. Но и бебешките са страхотни. А какви готини комплекти за изписване имаа  Flutter Много ме хвана яд, че не го отвориха няколко месеца по-рано.
Само не ми хареса бодитата. Те не са лоши, но не са нищо особено, като десени. Тях май ще ги купувам от Джъмбо.
А колко джунджурийки има за хранене. Харесах си сумати неща, нищо че имам и от Маги. Хубавото е, че има доста фирми. Поразгледах и пюретата. Има избор и от тях. Дори купих две с моркови за начално захранване  Mr. Green Като захранвах Маги нямаше такива пюрета специално за захранване. Сега взех на Гербер и още едни немски, но им забравих марката.
От бебешките дрешки има много готини комплекти на Зип-Зап  Peace Малко са скъпички, но пък има и доста по-скъпи  Mr. Green
Та с две думи си заслужава да се посети  Peace

За памперсите, и ние от вчера сме на 3-ката на Памперс мини - от 4кг до 9кг май са. ДВойката на кила не сме я и преполовили, но вече са й плитки и започнаха да изпускат от тук-от там. Макар, че 3-ката пък са доста по-голями от 2-ката и ни стоят като балон отдолу  Rolling Eyes Нещо нямат много добър преход между номерациите  Rolling Eyes

Сега съм взела разни нещица да правя мелба   chef Таткото ме врънке от сумати време. Ще си разваля диетата от избягване на сладки неща, но карай  Crazy
Да се похваля, че вчера дори намерих време за гимнастика  Crazy Имам едно ДВД на Синди Крауфорд с програма от три стъпки с упражнения след раждането. Много добре им се отрази  Peace

# 259
Леле Веси, ти ме подсети за ДВД. И аз го имам и ще го почна от утре. То се натрае, не мога да се влезна в дънките.
Май само Елия седи до късно  Rolling Eyes Ние се къпеме в 21ч- 21 и 30ч, после папкаме и заспива чак след 22ч.
за памперсите- ние още сме с 2та на Памперс (имаме още 2 пъкета по 98бр и после ще минем на 3та), имам и 2та на Пуфис и днес сложих на два пъти. Не виждам да има разлика. А през нощта не ни пропускат памперсите. Елия ако се разбуди през нощта е усетя, че памперса тежи, го сменям.

Хайде лека и мека от нас  Hug

# 260
Ей изчетох ви Hug

Така, първо с честитките : Били ЧРД, много щастие ти желая Hug Честити месечинки на бебоците от днешната датичка Hug

Сега да се отчета от вчера : доки най-после ни даде направление за изследване на сополките. Тя иска да види дали не са стафилококи от родилния дом (дано нищо да му няма Praynig) Говорихме за Пентаксима и на 13ти ще го слагаме него Peace
После ходихме до работата ми - много му се радваха колежките Simple Smile А междувременно разбрах, че още колежки са забременели (мойта тайфа от бременността ми 7 бр. са се обебили вече) Направо се чудя шефката ми в ужас се е видяла кой ще работи Laughing

Зеленко за багажа при пътуване - ми ние натоварихме фиестата до краен предел, добре че кошчето ни за кола може да се слага на шасито на количката, че незнам къде щяхме да съберем 2та коша Simple Smile Но ние отидохме при свекърите и те доста от големите работи ги бяха купили - имат кошарка, ваничка, кърпа за къпане. Така че на нас остана само дрешки и козметика да вземем - събрах ги в едно сакче Peace Стерилизатора не съм взимала, изварявах всичко по стария бабешки начин - в една голяма тенжера и на котлона Simple Smile

За памперсите - ние сме около 4, 500 кг. и ползваме 2ката на Пуфис - много съм доволна - веднъж не са ми пропуснали (даже и в моментите с колямото акане Laughing). Бяхме на Памперс в началото, но те ми се струваше, че много го запарват. Пуфис ми седят по-хартиени Peace За смяната нощно време - ако Алек се събуди за ядене до сега само веднъж съм го сменяла - тогава го усетих, че е акал.

За маджичките - аз обичам да готвя, но след раждането основно със супички се занимавам. Днес обаче сме на доизяждане каквото има в хладилника, че утре отново се запътване към Плевен.

За срещата в Южния, аз не съм се отказала и  ви предлагам вече сериозно след празниците да се организираме. Само да кажа, че ние ще се завърнем чак на 13ти, че тогава мсе на месечната консултация.

Ели и Алек будува много - след баня и последно хранене в 22,00 заспива чак към 11,30 - 12,00, а ако не е на кеф и доста по-късно.

Хайде, лека вечер на всички Hug

# 261
Аз пак да попитам.Нали на Памперс има различни цветове-та от всеки цвят си има и номерация. Ели ти от кой цвят ползваш 2-ката? Аз съм ползвала жълта и оранжева двойка.От втората не съм доволна и 3ч не издържа и пропуска,Ей на одеве пак беше мокър.И забелязвам,че се мокри на кръста от тази страна на която е спал.

Виждам ,че сте доволни от Хъджис.Ще купя от тях един пакет.Бяхме взели само 2 броя от аптеката от тях и не мога да преценя дали са хубави.Иначе на външен вид са много сладурски.

Деска и аз така не съм доволна от Либеро-груби,твърди и криви от вътре ластиците.

# 262
The_light_2008 - аз за първи път чувам, че Памперс имат други цветове. Ние сме с 2та на жълтите.

# 263
Здравейте и от нас,влизам да ви разкажа за днешните ни посещения при лекарите.

Моя преглед при мамолога,мина много добре,оказа се че тези бучици на дясната гърда са запушени периферни каналчета,които могат да се отпушат със съответната терапия.За евентуална причина каза ,че е най вероятно това ,че борката много трудно започна да суче от нея ..Успокои ме че е много често срещан проблем и ако се вземат мерки навреме всичко е съсъ щастлив край.

Днес водих и борис на преглед защото от няколко дни след баня като му почиствам нослето с тампонче и физ.разтвор вадя сополки с по тъмен цвят  и тъй като се осланям на поговорката "страх лозе пази"го заведох да му вземем секрет от нослет.
Ресултатите ще са готови чак на 7 май,стискайте палци всичко да е наред

# 264
оки4 може ли да ти пратя снимки на скаип защото не мога да ги кача много съм скарана с качването на снимките ако искаш на лични ми пиши скайп адреса си предварително благодаря Embarassed

# 265
  • София
Добър вечер!
Да се похваля - днес. поне до тук, беше един много приятен ден за мен и моето зверче - никаква следа от вчерашното целодневно мрънкане, пънене и рев. Даже по едно време си се смеехме двамата един на друг, много мил момент!

Днес за първи път се престраших да излезна сама с бебето с колата. Приключение си е  Crazy ходихме до поликлиниката, че нещо кашля и като тръгнахме да се прибираме, една кола така беше спряла до мен, че не можех да си прибера детето със столчето. Понеже колата ми е двувратка, вратите са големи и трябва много място... Почудих се какво да направя и накрая помолих една жена да наглежда количката, докато изкарам колата по- на страни за да мога да отворя. Ужас ви казвам...

И нашия звяр се плюнчи вече... А по-лошото е, че си смуче палците Sad Хвърли ме в потрес днес...

Я да ви питам, тази ваксина, против хепатит, която трябва да се бие на 1 месец, има ли краен срок, в който трябва да се сложи? Защото при нашата лекарка няма ваксини... И не е ясно кога ще има. Та се чудя, дали не е проблем това забавяне?

Ох, имам още да пиша, но звяра ме вика...

ЧРД на Били!

# 266
jivotinche и мойта кола е двуврата и се чудя и аз дали ще се оправя сама с бебето.Столчето беше монтирано на задната седалка в дясно в посока обратна на движението,но от там не мога да го вадя сама затова сега мъжа ми е монтирал коша зад мойта седалка и по посока на движение (иначе няма как да се оправям сама).
По разказа ти останах с впечатление,че ти сваляш столчето от колата заедно с бебока,така ли е? Е как става тая работа не ми е ясно???Нашто столче така е монтирано ,че няма мърдане ,овързано е с колани. А пък количката не ми влиза в багажника и я слагам на предната седалка ,а коша за количката в багажника.

# 267
И ние сме голяма хамалогия с излизането  Crazy Нали живеем в отдалечен квартал и се движа с колата(Ауди А4 комби), та сутринта мъжа ми изкарва колата от гаража, аз след като оправя малкия, взимам чантата, слагам го в кошчето и потегляме  Laughing Количката стои сгъната в багажника.Иначе и нашия кош е опасан целия с колани, така че докато слезем до колата, нося Радо на ръце.А бе голяма картинка сме

# 268
  • Варна
Baby Moni,
и аз минавам на този вариант - лягам, щом спи, пък после каквото - такова. Че малката си избудува проспаното след 5.00 и сега ме питай как гледам  Mr. Green
Нагаина, и аз щях да питам същото, но още не съм говорила с педиатърката. Аз не мисля, че чак ортопедичен преглед прави, имайки предвид как вкарват по 2-3 бебета наведнъж  newsm78  Значи ще трябва да се търси вариант. Ако попаднеш на инфо за добър ортопед, сподели моля.
Ели, мерси за съвета. Ще пробваме, сега ще замоля таткото да се порови.
Противохепатитна ваксина и ние чакаме, ненормална история  #Cussing out  А нашата педи я чух да казва, че от набор 2010 Превенар ще се отпуска по каса.  

# 269
 А нашата педи я чух да казва, че от набор 2010 Превенар ще се отпуска по каса.  
Бреее, цяло чудо е, ако стане, че е много хубава ваксина, аз така или иначе по каса или не, мисля след годинката да я слагам! Peace

Общи условия

Активация на акаунт