125 Ной!Швайн-ауф-щайн в Германия

• 13 035
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Ди Анджели, да ти е живо и здраво детето   bouquet

Мисти, и двамата бяхме към френската каса, автоматично. Представа си нямам как стои вашия въпрос, но в Кел има точно такава служба, Vermittlungsstelle май се водеше, питай там  Peace
И Милена май е левичарка като дядо си, оставям я. Голямо важно  Mr. Green

Тази абцоке е нов трик, но аз не бих се притеснявала тъй като си в чужбина  Mr. Green Няма да си правят труда да предприемат нещо там  Stop  Мои немски колеги във Франция с коли с немска регистрация дори не си платиха глобите там, понеже нищо не можеха да направят  Laughing

# 46
Тия адвокати за нищо ги няма Чиколина  Sunglasses Laughing
Да, ама понякога само споменаването им върши чудеса.

Еле пък да видиш, ако причинителят получи писмо от такъв. Понякога става и досега невъзможното. А са едни прости преводачи - от нормален-човешки на префърцунено-бюрократичен. Адвокатите, де, не причинителите. Laughing

П.С. Моля, нито преводачите, нито адвокатите да не ми се обиждат. Все едно да наречеш пилот "въздушен шофьор". Laughing

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 15:54 от Мамунката

# 47
И Милена май е левичарка като дядо си, оставям я. Голямо важно  Mr. Green
Май наистина е наследствено, и моят дядо бе6е левичар. Няма да се учудя, ако един ден някой от внуците/внучките ми съЩо е левичар/ка.
Адвокат при zълва ми промени сметката им с 500хил.?. Който каквото иска да прави. Май Ще трябва да си спестявам съветите, да не ми се смеят  Thinking

# 48
Адвокат при zълва ми промени сметката им с 500хил.?.
В техен ущърб или полза? Нагоре или надолу?

# 49
Получиха ги. Детето им се роди zаради лекарска гре6ка инвалид, след 3 год.съд получиха над 500 хил.?. Знам, че това съЩо не стига zа такова неЩастие, но с парите поне осигуриха дом, където да се кара инвалидна количка. Преди това го носеха в стаята му по много и тесни стълби. Сега могат и ходят на раzлични терапии в чужбина, които беz това оЩетение не биха могли да си поzволят. В БГ осъден лекар няма, но в ДЕ не е така. И при СбъдваЩа, макар да не е толова голям проблем не е и малък.
П.С. Да не zабравяме, че тук и zа одраскана кола се ходи на съд  Mr. Green, а какво е zа Körperverletzung  newsm78

# 50
Мойн, мойн мацки и маймунки  Grinning
моите гости си zаминаха и от утре влиzам в стария режим.
Чико радвам се да те видя  Hug
ДСДС не гледам не ме влече, виж когато търсят супер талант е по_интересно.

Чета, че мистичната направила тройка в леГлото и спечелила само десет евро, а Shocked препрочитам  ooooh!, било тройка от лоТоТо. Да го пуснеш пак тоzи фиш може и останалата тройка да се нареди  Mr. Green За историята "сам в гората между 200 голи гейове" чакам с нетърпение Joy

Дианджели да ви е zдрав и щастлив рожденника!

# 51
  • Немция
В БГ осъден лекар няма, но в ДЕ не е така.
Потвърждавам написаното. Тук често се случва роднини или самите пострадали пациенти да съдят цели болници, персонал или отделен лекар- болниците имат силни адвокати, които се борят за правата на лекарите си, защото невинаги те се оказват виновни- както го има и обратното като в Чиковия случай. На моят Половинков много му треперят гащите на работното място заради това  Rolling Eyes(той е в този бранш)...

hahaha
Чета, че мистичната направила тройка в леГлото и спечелила само десет евро, а Shocked препрочитам  ooooh!, било тройка от лоТоТо.

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 16:53 от .bibitka.

# 52
Котаранке, кой zа каквото си мисли, това чете  Mr. Green Wink
Ами да, Бибит, сетра ми е съдийка, а мъжът í е гинеколог. Когато чуха zа това и двамата категорично каzаха, че в БГ е невъzможно това. А тоzи доктор тук дори е иzгубил правото на работа като такъв, каквото си е и zаслужил.
Има6е преди 2 год.случай, където родилка в БГ почина zаради гинеколога... той си работи и до днес  ooooh!

# 53
  • Немция
Ами да, Бибит, сетра ми е съдийка, а мъжът í е гинеколог.
Сестра ти, заедно с мъжа си са опасна комбинация Wink, като сме заговорили за адвокати и съдене.

Да ,така е,тук има лекари, загубили правото си на работа. Някои виновати и в ДЕ успяват обаче с добри адвокати да се измъкнат без загуба на лекарските си права.

За Бг не знам доколко е невъзможно, ама нищо чудно да е така.
Там познавам лекар, които си е "купил" изпита по специалността си, без да е практикувал няколко години наред. Какво да говорим тогава за отнемане на лекарско право... Rolling Eyes
Добре, че този,който споменах, все пак не се занимава вече с медицина.

# 54
Бибит, комбина, но в живота. За Щастие не му се е налагало zаради работата си да посети съда  Wink
Това е едно от най_ло6ите неЩа, купен иzпит zа лекар  ooooh! Да си купи иzпит по математика, химия и т.н.е все едно, но по специалността си  Sick

# 55
  • Немция
Бибит, комбина, но в живота. За Щастие не му се е налагало zаради работата си да посети съда  Wink
Нека така и да си остане- далеч от подобни неприятности. Peace

# 56
П.С. Да не zабравяме, че тук и zа одраскана кола се ходи на съд  Mr. Green, а какво е zа Körperverletzung  newsm78
А, ся бъзици на чужд гръб! Crossing Arms Joy
Още една бременност ще изкарам, докато излезе решението на съда.

Дианжели, да ти е живо и здраво момчето!
Мамун, радвам се, че пътуването от едно дърво на друго на голям и малък Бабун е било добре!
Мисти, може ли да правим тройка с Хаус? Щото и аз го сънувах веднъж (ама бях още бременна) Whistling

Едвам гледам още от умора след снощния  концерт. Голям кеф беше! Публиката накрая ни стана на крака и аха да не ни пуснат да си ходим Mr. Green

# 57
Дианджели да ви е живо и здраво порасналото момче. Да ви радвам много и все с нови пакости  Mr. Green newsm59

И мойто гости си тръгнаха днес  Sad За последно успях до 10 да се понаспя, ама преди това цяла нощ не ми се отдаде много. Това безсъние ще ме съсипе  Tired НЕ знам от кога не съм спала повече от 3 часа накуп и май в скоро време не се вижда промяна  Rolling Eyes

# 58
А, ся бъзици на чужд гръб! Crossing Arms Joy
Още една бременност ще изкарам, докато излезе решението на съда.
А, със сигурност. Мъжът ми е свидетел на едно дело, което се zапочна 2006, лятото пак трябва да ходи. Все се отлага. Та може и 2 бременности да иzкара6 до края  Laughing
Да се похваля, че съседите докараха маса и столове, та сега Ще ги полеем и Ще грилваме.

# 59
И ние плануваме улично грилпарти със съседите за другата седмица  Sunglasses

Мамун, имам приятелка в Атланта, колежка от университета, от Берлин е и от 2 години живее там. Та тя работи доброволно в аквариума и е там за немските гости. Ако на Алекс му се ходи, да говоря с нея за да го посрещат както трябва, а  Thinking

Петке, съчувствам ти, аз бях на същия хал  Tired Знам какво е. Накрая не ми стигнаха силите и 3 дни преди 1вият й рожден ден я отбих. И о, чудо, това дете започна да спи непробудно  Crazy Та не се отчайвай  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт