ПЛЕВЕН - 96

• 14 472
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
  • плевен
cveteto_2009 ,свирки има в магазините за левче ,също и в детските магазини за играчки.А също и в магазините за парти артикули.

Оффффф колко съм тъпа,вярно че в магазините за парти артикули ще има. smile3511Благодаря много Peace

# 121
cveteto_2009, по въпроса с бельото, купувам от магазина в уличката на бившият куклен театър, имат магазин и в комплекса до централният офис на Мтел, имат на Триумф, Sloggi и още няколко известни марки. Също и в магазина, който се намира в синият комплекс на Цветан Спасов. И този, който е в Скай комплекс. Това ми е обичайният "маршрут". ))) Зависи все пак и колко пари си склонна да дадеш.
ето сайт на Слоги .- http://www1.sloggi.com/bg/index.php?countryCode=bg

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 00:08 от Mirama

# 122
Добро утро на всички ние с малката сега ставаме-наспахме се и по-късно ще излизаме навън. newsm44 Ето един поздрав за вас  http://www.vbox7.com/play:8a6312f2

# 123
Сискайте ми палци. Днес ще ме оперират.
Ужасно ме е страх.

# 124
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Стискаме Дикси   Hug   Какво стана, няма да устискаш до 1 Май ли?

# 125
Дикси, всичко ще е ОК. С теб сме. То отстрани лесно, но ще чакам с нетърпение новини.

# 126
Няма страшно от операция-не се плаши.Всичко ще мине добре и ще си имаш сладко малко бебче Дикси  ylinfant

# 127
Дикси, и от мен едно голямо палцестискане  и много положителна енергия Hug

# 128
Дикси,и аз съм с теб.Всичко ще мине добре.Стискам палци Peace

# 129
Дикси всичко ще е ок,с теб сме Hug Hug Hug
И мен ме беше страх и то много като легнах на масата и погледнах тия лампи отгоре,само си повтарях наум "сега ще заспя и ще се събудя с пъпешка"после се събуждам и идвам в съзнание и някой ми вика "пипни си носа" Mr. Green,а мъжо вика над мен" имаме момчеееееее" ,а аз "имеее" Mr. Green
Мили и незабравими спомени Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 09:33 от desisladka

# 130
  • Плевен
Дикси, fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Hug Диляна ще ти бъде кураж на място, надявам се.
Ходи ли вече на преглед, нали каза, че ако всичко е наред ще извадят бебето на 1-ви май.

# 131
Дикси, стискам палци и аз всичко да е ок. )))) Но няма от какво да се притесняваш, никак не е страшно. ))

# 132
Дикси, и аз стискам палци всичко да е наред и бързо да се въстановиш.

# 133
Дикси,влизам тъкмо навреме за една голяма  Hug Чакаме ви в увеличен състав скоро скоро Simple Smile

# 134
Дикси успех Heart EyesСтискам ти палци ,всичко ще бъде наред.В колко ще те приемат в болницата?

Общи условия

Активация на акаунт