ПЛЕВЕН - 96

• 14 473
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
сега гледах страницата на "100 грама сладки" - потекоха ми слюнки и наводних клавиатурата....

# 91
Някой не писа ли, че щели да отварят сладкарница Лучано в Плевен  newsm78 и къде точно  newsm78

# 92
Сладкарница Лучано вече е отворила, по булеварда към Пожарната е.

Днес пак докато чакахме на светофара от Окръжна болница надолу(светофарите на Георги Кочев, за да завиеш по Гренадерска), и в сградата на Мони МСД долу на първият етаж са направили една сладкарница и пише, че правят торти по поръчка. Някой поръчвал ли е от там нещо?

# 93
Сладкарница Лучано вече е отворила, по булеварда към Пожарната е.

Ее,най-накрая.Оборудвани са от 3 седм, всеки ден лъскат вътре, време е да ги посетя Simple Smile

# 94
Лучано в петък още не беше отворила.
Ние се прибрахме от ортопеда. Обувките които се купуват за прохождащи деца не трябва да са ортопедични. Като се опиташ да ги сгънеш, трябва да се огъват не през средата ,а там където са възглавничките след пръстите. Най - добре е да прохождат боси, с чорапи, терлици, чорапи с гумени подметки, буйки.

# 95
 Аз днес след предиобедната си разходка с Радост, съм решила никъде да не излизам до вечерта, да не отварям на никого, особено на стари баби с кошница с панделки, с гребени и с червени ябълки; на педиатри, които нищо не разбират от медицина и на майки невротички...ако ме видите привечер в градската, запътила се към поредната порция хорца, или пък потна с мускулна треска след поредната порция хорца, да знаете, че не съм била АЗ........т.е. едното ми АЗ.

# 96
Пешко, всичката тази паплач на твоЙта врата ли идва, бре?   Laughing

# 97
На Калина и бях купила обувките за прохождане на Колев и Колев, доволна съм. Но и тя на вън ходеше с тях по около 20мин най-много, а в къщи си я оставях да ходи по чорапи, но и то беше есента.

# 98
Пешко, всичката тази паплач на твоЙта врата ли идва, бре?   Laughing
Да бе, изсипват ми се един след друг на главата...ред нямат...ще въведа график накрая - лудите - по 1 на три часа, моля.....

# 99
..ако ме видите привечер в градската, запътила се към поредната порция хорца, или пък потна с мускулна треска след поредната порция хорца, да знаете, че не съм била АЗ........т.е. едното ми АЗ.

да се надявам да те видим   Hug

# 100
Пешко, Радост не е ли на градина?

# 101
  • Плевен
Пешко, това се чудих и аз. Ти нали работеше в историческия музей. Или съм изпуснала нещо. newsm78

# 102
Пешко, що не разкажеш на хората защо са те хванали сестрите?

# 103
ааа, край няма....взеха,че и тока ми спряха за капак.......точно в 15.39...та досега......

то лошо няма, тъкмо преживяванията ми бяха започнали да стават малко блудкави напоследък....

# 104
Пешко, това се чудих и аз. Ти нали работеше в историческия музей. Или съм изпуснала нещо. newsm78
да,бе, на работа съм си, но сега си взех малко отпуск....да поогледам накъде върви света.....

Общи условия

Активация на акаунт