ПЛЕВЕН - 96

• 14 443
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • плевен
Здравейте и от мен.Да се похваля от 2 дни вече ходим,е не много стабилно,но вкъщи обикаля съвсем спокойно newsm68

# 76
Здравейте, най-после ми остана време за компютъра. Като родих Теди и си мислех колко трудно се гледа дете, а сега като се появи и Михаела вече си мисля колко лесно беше с едно и колко по трудно ми е с двете. Но пък е страхотно да си имаш момиче. Преместихме се и ние в новото жилище и качих малко снимки да покажа.  Дано съм се справила с качването, че досега все Атракция ми помагаше.   
http://mamaasia.multiply.com/photos/album/15/apartament

# 77
Момичета,здравейте. Днес забелязах ,че имаме червени петънца по коремчето и гърдичките,какво ли е това? Чакаме докторката да дойде да ни види,но ще се побъркам докато я чакам.

# 78
mama Asia ,поздравления за новия дом! И ти си почитателка на Кев4ето! Laughing

zruncho, да не е от претопляне? Малки пъпчици ли са,имали по вратлето? Само на кърма ли сте? Да не би да си яла ти нещо?

# 79
Като неопитна мама се притеснявам от най-малкото. Те са едва забележими петънца.И аз си мисля че е от ядене,макар ,че много внимавам како ям.Ядох вчера едни сладки,уж нямаше шоколад по тях,но сигурно те са виновни.А и все си мисля че и е студено и я завивам с 2 пелени,май ще махна едната. Sad

# 80
mama Asia ,поздравления за новия дом! И ти си почитателка на Кев4ето! Laughing

Да. А сега не мога да влизам там като съм с количката. Много е тесен входа   Cry

# 81
zruncho , щом ти е първо детенце, е нормално да се притесняваш! Аз също в началото се шашках за какво ли не! С времето и трупането на опит, ще станеш по-уверена! Hug
 Ама и аз така го казах, все едно съм отгледала 10 деца! Laughing Все пак нека и педито се изкаже по въпроса!

Ох, и аз като теб в началото много се пазех какво ям! Шоколад не близвах! Няма да забравя как ми се ядяха мандаринки и само ми обикалях и ми течаха лигите!!! ooooh! Обаче, към втория месец ми омръзна и започнах да ям всичко! Досега не съм забелязала някаква реакция от храна, която аз съм изяла!

# 82
Ася, Hug. И поздравления за новия дом. Не те виждам обаче по улиците newsm78

Зрънчо, сигурно си го претоплила детенцето. Спокойно. Но все пак задължително, ако имаш и най-малкото притеснение се консултирай с лекар. По-добре да го притесниш за някое маловажно нещо, отколкото после да се чудиш защо си закъсняла. Това го знам от нашата лична.

Видях Дикси.

# 83
# 84
# 85
# 86
  • Плевен
Привет момичета.
Дикси,силно стиснати палци от мен  Wink
Мама Ася,честито ново жилище,много е хубаво.
Аз да ви питам трябва да поръчвам торта за кръщенето,коя сладкарница ще ми препоръчате?

# 87
Аз да ви питам трябва да поръчвам торта за кръщенето,коя сладкарница ще ми препоръчате?
Откакто Дикси ме въвлече в изкушение, на всеки препоръчвам сладкарницата в макси ц-ра, на 4 етаж-тортите са на "100гр сладки". Ако са ти скъпи, иди в "Романтика".

# 88
Откакто Дикси ме въвлече в изкушение, на всеки препоръчвам сладкарницата в макси ц-ра, на 4 етаж-тортите са на "100гр сладки". Ако са ти скъпи, иди в "Романтика".
Че то и в Романтика са доста скъпи за това, което предлагат. Лично мнение  Stop. На мен не ми допада нито вкусът им, нито цените.....

# 89
Че не са от най-евтините, наистина. Но имат разнообразие или  ти правят каквото им кажеш.

Общи условия

Активация на акаунт